BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

11 lata 5 miesiąc temu #766166 przez Tośka27
Kasiu u nas tez tak wywracal Malym stawial na nogi olaboga pukal w kolana masakra glowka mu latala wrrr ale lzy nie uronil rozgldal sie ja nie moglam poatrzec mowuie do meza jej zobacz to sojrzalpozniej popisze nie mam jak teraz

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #766174 przez Agusiak
hej kochane :)

śliczne te Wasze dzieciaczki :)
Nusia cudny synek :)
Paula córcia rzeczywiście chudziutka, ale chyba też długa?
Moja jeszcze się nie rozprostowała po mieszkaniu w brzuszku i wygląda jak mały kurczak :P

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Buziaki dla wszystkich i miłego dnia :)

My wczoraj się werandowaliśmy, dziś miał być pierwszy spacerek i leje :S

11 lata 5 miesiąc temu #766253 przez Tośka27

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #766263 przez Moner
nuska09 tez bede karmic na zadanie bez sensu tu budzenie, w 1 tyg przytyl 100 g wiec chyba ok odciagam laktatorem jak jest juz strasznie pelna piers ale wolalabym tego nie robic bo wlasnie pobudza to bardziej laktacje

toska27 jem smazone mielone tylko ze malo oleju leje a pod koniec dolewam wrzatku i dusze, juz 3 razy jadlam z kurczaka ii wolowiny z natka , kalafiorowa jadlam z 2 razy pomidorowa tez
Udka kurczaka na malej ilosci oleju podsmaszam dodaje marchew i za jakis czas zalewam woda dusze pod przykryciem i pod koniec dodaje cukinie w plastrach i koperek dalej sie dusi kilka minut i gotowe tak samo moze byc z zieminakami i marchewka tylko ziemniaki dodaje sie wczesniej

11 lata 5 miesiąc temu #766278 przez Edzia04
Witam,

Agusiak śliczne masz te córcie !! Dorotka słodziutka, a Ty wygladasz pieknie !! U mnie też dziś leje , paskudna pogoda;/

paula Twoja córcia tez slicznie sie prezentuje!

U Nas teraz wielkie odliczanie do prorodu, mam nadzieje, że urodzę przed albo w terminie, a nie po . Poźniej to skorpion, a ten znak jakoś mi nie leży. Najważniejsze, zeby wszytsko poszło szybko i szczęsliwie.

Życze miłego dzionka papa

11 lata 5 miesiąc temu #766302 przez Agusiak
Edzia kochana to zaciskam ze wszystkich sił kciuki za szybkie i szczęśliwe rozwiązanie i oby była to jeszcze zodiakalna waga :)

Tosia
brak mi słów na tego Twojego męża :( nie wiem co napisać.
Pozostaje mi jedynie życzyć Ci dużo sił bo jesteś wspaniałą i dzielną kobietą :)

Ja muszę założyć konto w banku żeby macierzyński mi tam przelewali i załatwiamy te wszystkie cholerne formalności o becikowe, z ubezpieczenia i w ogóle. Masakra już mnie to słabi. W tym kraju nic nie może być proste :dry:

11 lata 5 miesiąc temu #766432 przez P@ul@
Agusiak pytałaś ile moja mała wypija, o ile dobrze pamiętam? A więc robię jej 90ml. Zazwyczaj wypija, czasami robi sobie przerwę na odbicie i dopija, a czasami starcza jej 60ml.

Od dziś jesteśmy na mleku bebilon 1 comfort. Mam nadzieję, że będzie lepiej z kolkami. Zobaczymy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #766458 przez myszka85
Cześć mamusie!

Agusiak - śliczna Twoja Dorotka a jak ma dużo włosków, Paulinka z resztą też urocza. A Ty kochana wyglądasz kwitnąco i nie masz się czego wstydzić. :)

Edzia - ja też bym chciała Wagę, bo to mojej mamy znak zodiaku i z Bliźniętami się dobrze dogaduje (czyli z moim mężem). Jednak mnie 100% Skorpion, więc cóż zrobić. Jakoś mnie astrologia nie przekonuje, astronomia - co innego a Skorpion to piękny gwiazdozbiór letniego nieba.

Wrzucacie zdjęcia dzieciaczków a ja będę oryginalna i wrzucę takie w dwupaku, o! Zaczynamy z Adasiem 39 tc (chyba?)
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #766503 przez Edzia04
Agusia dziekuje za kciuki, mam nadzieję,że przyniosą szczęście:)

Myszka brzuszek masz przesliczny, taką piłeczke. SUPER wygladasz!!
JA nie wiem dlaczego, ale skorpiony, ktore znam są nie za bardzo, nie moge sie z nimi dogadać, wiec dlatego wolałabym wagę, ale tak jak pisałam wcześniej najaważniejsze, żeby z ZOSIA Wszystko było dobrze, a reszta to tak naprawde nie ma znaczenia :)

11 lata 5 miesiąc temu #766634 przez Tośka27
Agusiak Kochana no jest formalnosci ja tez smigalam i Maz moj naszczescie on becikowe i ubezp zalatwial ja bylam z Kruszynka becikowe papierkow dokumentacji wymyslaja jak cholera i u nas na koniec miesiaca sie czeka na pieniazki:(
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A Edzia Kochana powodzenia zycze
Myszko alez ty drobniusienka chyba malensko przytylas slodko wygladasz ja czasami tesknie za brzuszkiem ale i Przeszczesliwa jestem z NAszego Aniolka kurde jest cudowny u mnie mowia jej jak schudlas jej jak wyladnialas jej to i tamto wrrrrr ciagle maja cos do powiedzenia ..i do wozka mi zagladaja a to mnie drazni i jaki malutki albo duuuzy a ja wcale nie dzuy a one no bo moj mniejszy byl no idobrze niech sobie bedzie wrrrrrr
monar Kochana to ja cie podziwiam ja smazone sie boje jesc
a jakie warzywa jesz???????

11 lata 5 miesiąc temu #766662 przez nuśka09
dobry wieczór :)

Agusiak cudne masz córcie:) A Dorotka jakie długie włoski ma:) Ślicznie razem wyglądacie :)
Mnie też czeka masa załatwień, w poniedziałek mama ma przyjść do Maksa to postaramy się trochę tego ogarnąć...ale trzeba się tyle najeździć że masakra ;/
Edzia ja jestem skorpionem i nie narzekają na mnie :P choć przyznam że czasem potrafię wybuchnąć ale to w wyjątkowej sytuacji :P tak to jestem oazą spokoju :P i bardzo sympatyczna :D skorpiony nie są złe :P
Myszka cudnie wyglądasz! :) mam nadzieję że za niedługo wrzucisz zdjęcie Adasia :)

Kochane mamy karmiące jecie może czekoladę od czasu do czasu? jakie owoce jecie? bo ja tylko jabłka i czasem banan

11 lata 5 miesiąc temu #766734 przez Tośka27
Nuska no wlasnie Kochana ja tez tu pisze i czekam na podpowiedzi ja czekolady nie jem owocow tez jablko tylko w postaci kompotu bleeeee a mam chec na cale duze twarde jablko i na warzywa ogorka pomidorka :*(

11 lata 5 miesiąc temu #766736 przez P@ul@
myszka wyglądasz pięknie. A brzuszek malutki jak na 39 tc :) Życzę ci, żeby następne zdjęcie było z maleństwem na rękach :)

Co do skorpionów, to ja też jestem i chyba nie jest ze mną tak źle :) Chociaż mówią, że czasami bywam irytująca :P Ale tylko czasami :)

U nas po zmianie mleka widać poprawę i kolki jakby nie męczą, ale nie chcę na razie chwalić dnia przed zachodem słońca. Poczekamy kilka dni i wtedy ocenimy rezultaty. Na razie odstawiam bobotica i zobaczymy jak będzie się sprawdzało samo mleko.

11 lata 5 miesiąc temu #766839 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Paula dobrze, że zmiana mleka pomogła, oby kolki już nie wróciły.

Ja dziś pierwszy raz po szpitalu wyszłam do ludzi, bo pojechaliśmy z T założyć mi konto.
Ale jak tak długo chodziłam to jednak odczuwam tą ranę jeszcze. Ale i tak jest o niebo lepiej niż po pierwszej cc, jestem na prawdę zaskoczona ale miło :)

Jutro zaś przychodzi położna ale bardzo ją lubię, jest jak taka dobra znajoma, do Paulinki też ona przychodziła :)

Myszka wyglądasz pięknie a brzuszek rewelacyjny :)

Spokojnej nocki :)

11 lata 5 miesiąc temu #766935 przez Tośka27
ooo wodzisz Agusiak a ja duga gorzej wspominam :( pierwsza to bajka
a powiedzcie mi po kawie bez kofeiny moze miec synek kolke bo ja wypilam na wieczor i wydawalo mi sie ze gazow nie mogl puscic az do rana :*( albo po buce slodkiej albo udku pieczonym

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka