- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

śliczne te Wasze dzieciaczki

Nusia cudny synek

Paula córcia rzeczywiście chudziutka, ale chyba też długa?
Moja jeszcze się nie rozprostowała po mieszkaniu w brzuszku i wygląda jak mały kurczak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Buziaki dla wszystkich i miłego dnia

My wczoraj się werandowaliśmy, dziś miał być pierwszy spacerek i leje

- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moner
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
toska27 jem smazone mielone tylko ze malo oleju leje a pod koniec dolewam wrzatku i dusze, juz 3 razy jadlam z kurczaka ii wolowiny z natka , kalafiorowa jadlam z 2 razy pomidorowa tez
Udka kurczaka na malej ilosci oleju podsmaszam dodaje marchew i za jakis czas zalewam woda dusze pod przykryciem i pod koniec dodaje cukinie w plastrach i koperek dalej sie dusi kilka minut i gotowe tak samo moze byc z zieminakami i marchewka tylko ziemniaki dodaje sie wczesniej
- Edzia04
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Agusiak śliczne masz te córcie !! Dorotka słodziutka, a Ty wygladasz pieknie !! U mnie też dziś leje , paskudna pogoda;/
paula Twoja córcia tez slicznie sie prezentuje!
U Nas teraz wielkie odliczanie do prorodu, mam nadzieje, że urodzę przed albo w terminie, a nie po . Poźniej to skorpion, a ten znak jakoś mi nie leży. Najważniejsze, zeby wszytsko poszło szybko i szczęsliwie.
Życze miłego dzionka papa
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tosia brak mi słów na tego Twojego męża

Pozostaje mi jedynie życzyć Ci dużo sił bo jesteś wspaniałą i dzielną kobietą

Ja muszę założyć konto w banku żeby macierzyński mi tam przelewali i załatwiamy te wszystkie cholerne formalności o becikowe, z ubezpieczenia i w ogóle. Masakra już mnie to słabi. W tym kraju nic nie może być proste

- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Od dziś jesteśmy na mleku bebilon 1 comfort. Mam nadzieję, że będzie lepiej z kolkami. Zobaczymy.
- myszka85
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Agusiak - śliczna Twoja Dorotka a jak ma dużo włosków, Paulinka z resztą też urocza. A Ty kochana wyglądasz kwitnąco i nie masz się czego wstydzić.

Edzia - ja też bym chciała Wagę, bo to mojej mamy znak zodiaku i z Bliźniętami się dobrze dogaduje (czyli z moim mężem). Jednak mnie 100% Skorpion, więc cóż zrobić. Jakoś mnie astrologia nie przekonuje, astronomia - co innego a Skorpion to piękny gwiazdozbiór letniego nieba.
Wrzucacie zdjęcia dzieciaczków a ja będę oryginalna i wrzucę takie w dwupaku, o! Zaczynamy z Adasiem 39 tc (chyba?)
- Edzia04
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Myszka brzuszek masz przesliczny, taką piłeczke. SUPER wygladasz!!
JA nie wiem dlaczego, ale skorpiony, ktore znam są nie za bardzo, nie moge sie z nimi dogadać, wiec dlatego wolałabym wagę, ale tak jak pisałam wcześniej najaważniejsze, żeby z ZOSIA Wszystko było dobrze, a reszta to tak naprawde nie ma znaczenia

- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A Edzia Kochana powodzenia zycze
Myszko alez ty drobniusienka chyba malensko przytylas slodko wygladasz ja czasami tesknie za brzuszkiem ale i Przeszczesliwa jestem z NAszego Aniolka kurde jest cudowny u mnie mowia jej jak schudlas jej jak wyladnialas jej to i tamto wrrrrr ciagle maja cos do powiedzenia ..i do wozka mi zagladaja a to mnie drazni i jaki malutki albo duuuzy a ja wcale nie dzuy a one no bo moj mniejszy byl no idobrze niech sobie bedzie wrrrrrr
monar Kochana to ja cie podziwiam ja smazone sie boje jesc
a jakie warzywa jesz???????
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Agusiak cudne masz córcie:) A Dorotka jakie długie włoski ma:) Ślicznie razem wyglądacie

Mnie też czeka masa załatwień, w poniedziałek mama ma przyjść do Maksa to postaramy się trochę tego ogarnąć...ale trzeba się tyle najeździć że masakra ;/
Edzia ja jestem skorpionem i nie narzekają na mnie

Myszka cudnie wyglądasz!

Kochane mamy karmiące jecie może czekoladę od czasu do czasu? jakie owoce jecie? bo ja tylko jabłka i czasem banan
- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)

Co do skorpionów, to ja też jestem i chyba nie jest ze mną tak źle

U nas po zmianie mleka widać poprawę i kolki jakby nie męczą, ale nie chcę na razie chwalić dnia przed zachodem słońca. Poczekamy kilka dni i wtedy ocenimy rezultaty. Na razie odstawiam bobotica i zobaczymy jak będzie się sprawdzało samo mleko.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Paula dobrze, że zmiana mleka pomogła, oby kolki już nie wróciły.
Ja dziś pierwszy raz po szpitalu wyszłam do ludzi, bo pojechaliśmy z T założyć mi konto.
Ale jak tak długo chodziłam to jednak odczuwam tą ranę jeszcze. Ale i tak jest o niebo lepiej niż po pierwszej cc, jestem na prawdę zaskoczona ale miło

Jutro zaś przychodzi położna ale bardzo ją lubię, jest jak taka dobra znajoma, do Paulinki też ona przychodziła

Myszka wyglądasz pięknie a brzuszek rewelacyjny

Spokojnej nocki

- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

a powiedzcie mi po kawie bez kofeiny moze miec synek kolke bo ja wypilam na wieczor i wydawalo mi sie ze gazow nie mogl puscic az do rana :*( albo po buce slodkiej albo udku pieczonym