- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MartiO
- Wylogowany
- rozmowna
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)
niemieckie kropelki to sab simplex... my przy Kubie używaliśmy delicolu a potem bobotica... jak poczytać trochę po forach to bobotic ma podobny skład tylko dużo mniejsze stężenia i mniej się go podaje... część rodziców w tym my podaje go tak jak sab simplexa i wtedy ma trochę lepsze rezultaty... a co do sab... na allegro można próbować dostać albo przez kogoś z niemiec...
Alutka gratulacje!!!!!
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Eh.... jeszcze godzina i chyba się zbieram bo mnie wykończy to, może będą tak mili i dadzą mi oksy i się ruszy na dobre
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Gratulacje dla wszystkich mamuś, no i widzę, że dziś kolejna się szykuje Elusia trzymam kciuki
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Elusia czekamy na wieści od ciebie
My dziś prawie całą noc nie spaliśmy, mała się skręcała z bólu. Na chwile jej przejdzie i na nowo Tak mi jej żal, że aż wczoraj się popłakałam z tego wszystkiego, a najbardziej chyba z bezsilności.
Teraz ją nakarmiłam i leży w łóżeczku. Może przyśnie to ja też się trochę prześpię.
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
Elusia Powodzenia
- myszka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Cóż za wieści z rana No Elusia - trzymam mocno kciuki! Powodzenia i napisz do nas jak się Ignaś urodzi.
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
ALUTKA GRATULACJE!!!!!
ELUSIA TRZYMAMY MOCNO KCIUKI:))
U Nas noc tez nie przespana... od północy maly męczył sie i pręzył kopki nie mogł zrobic brzuszek twardy probowaliśmy wszytskiego chyba na brzuszku leżał masowałam go nozki do gry a nawet nad ranem suszarka ciepłem na brzuszek i pomogło zasną na troche..... Teraz niby spi ale co chwila sie budzi i cały czerwony z napinania sie ... tak mi go szkoda... Paula ja tez wczoraj palkalam razem z nim z bezsilnosci....
Slyszałam własnie o tych kropelkach niemieckich ale ciekawe czy takie skuteczne... i nie mamy nikogo kto mógłby je załatwic:/ jak nie sa dostepne w aptece:(
Jejku ale te nasze biedactwa musza sie namęczyc:((
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
Czekamy na wieści
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Gratulacje dla mam rozpakowanych ! (czekamy na zdjecia i sprawozdanie z porodu )
ELUSIA
Trzymam kciuki bardzo mocno za ciebie dzisiaj !
Kochane widze ze te nasze dzieciaczki to wszystkie sie tak mecza.
ale wiecie co ? pytałam polkoznej o to to powiedziała ze u nas to nie kolki bo mala prezy sie tak caly dzien a nie o stałtch porach wieczorem i zadko kjiedy płacze czesciej jeczy i prezy sie i steka to pani powiedziala ze po prostu uczy sie robic kupke i to jest ' noisy pooing'
głośne robienie kupki. i ze jej to przejdzie z czasem.
Najlepiej jej sie robi jak ja 'wytrzesie' np. w wózku na spacerku
Ale jak narazie i tak brudzi pieluszki po kazdym karmieniu.
przed wczoraj mala była ważona jak miała równe 3 tyg. i tydzien temu jak miała rowne 2 tyg tez. i tydzien temu wazyła 3140g a teraz w srode 3810g! tylko na moim mleku! polozna powiedziała ze juz nie widzi potrzeby aby przychodzic bo sobie dajemy swietnie rade. takze jedna mamy z głowy
A to mój ssak kochany Buziaki dla cioc:)
- Edzia04
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
ElusiaTRZYMAM MOCNO KCIUKASY, ZEBY SZYBKO POSZŁO !!!! Bądź dzielna kochana
Karo malutka fajna! jaka juz duża:)
Pewnie za niedługo każda z nas bedzie miała problem z kolkami;/ oby jednak omineło to nasze maleństwa, bo aż serce pęka jak nie można im pomóc...
Kochane ja jutro mam wesele i pewnie uda Nam sie dotrwać (oby) to sie jeszcze zdąrze wybawic:P
Miłego dzionka papap
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Agatka skończyła dziś 2 tygodnie i widać już różnicę w wyglądzie teraz a jak się urodziła
Elusia cały czas czekamy na wieści
Reszta mamuś czekamy na zdjęcia waszych pociech
Uciekam bo mała woła
- Karolina_Ger
- Wylogowany
- gaworzenie
Jestem studentką piątego roku psychologii. Szukam przyszłych mam chętnych do wzięcia udziału w badaniu do mojej pracy magisterskiej. Na jego podstawie staram się zidentyfikować czynniki, które mogą w negatywny sposób wpłynąć na doświadczenie porodu. Jest to jedno z pierwszych badań tego typu na całym świecie. Zdecydowałam się na ten temat ponieważ wydaje mi się, iż zagadnienia związane z porodem, a przede wszystkim sprawdzonymi merytorycznie metodami podniesienia komfortu rodzenia, są spychane na margines i wymagają poświęcenia im większej uwagi. Być może dzięki wynikom, które uda mi się uzyskać możliwe będzie zapobiegnięcie ewentualnym przykrym zdarzeniom podczas porodu oraz zapewnienie, że moment ten będzie najszczęśliwszą chwila w życiu. Dlatego też proszę o poświęcenie odrobiny swojego czasu na wypełnienie kilku ankiet. Zajmują one od 30 do góra 60 minut. Nie jest to tak dużo czasu zważając na możliwe korzyści jakie mogą z niego wypłynąć. Poniżej zamieszczam link do strony, na której umieszczone są ankiety wraz ze szczegółowym opisem badania.
neko41.wix.com/badanie-
Dziękuję i pozdrawiam ciepło przyszłe mamy. A Paniom, które już urodziły gratuluję ,
Karolina Geronałowicz
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
No my po wizycie u pooznej Synek w aucie spal grzecznie a na wizycie rozebrany nawet nie zaplakal tylko osiusial podloge prawie mnie jak na wage sie polozyla i tak wiec tydzien temu wychodzac ze szpitala Synek wazyl 3540 a teraz tydzien pozniej 3940 takze sadze ze dobrze przybiera co prawda ciagle na cycu ( w nocy) w dzien ladnie spi. Szczesliwa jestem ze mogge go karmic swoimi piersiami mhmh Tak wielka to jest wieź.
Przy okazji kupilismy Synkowi Dresiki i pare bodow bo wyrosl z tych w domku no i Coreczce bluzeczke bo przykro by mi bylo ze jemu kupilismy a jej Nie zadowolona Kochana.
Jak wrocilismy nakarmilam i poszlismy na spacerek Corcia Prowadzala Syneczka Dumna Siostrunia i ja tez mialam okazje ale po 3 godzinach chodzenia rozbolal mnie bardzo kregoslup i ciagnie mnie nadal rana jak w szpitalu z jednej strony wrocilismy do domku nakarmilam Synka i Spi slodziak ja chyba tez padne bo obiadek na szbk ozrobilam i padam moze uda mi sie kimnac.A ile ludzi zagladalo ojej ojej jaki malenki a jaki fajny i olaboga olaboga hihihihh
Dzis Loda zjem chyba jakos chce mi sie smietankowego a pogoda piekna U NAS