- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Elusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
A MAM DO WAS PYTANIE CZY TO NORMALNE ZE JA MAM MIESIACZKE JUZ 14 DNI CODZIENNIE KRWAWIE NIE NIE WIADOMO JAK ALE KRWAWIE I NIE WIEM CZY TO NORMALNE AZ TYLE DNI PROSZE NAPISZCIE BO MAM WIZYTE 21 MAJA DOPIERO
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Tośka Sprawa wydaje się być dość dziwna, ale ja tak nigdy nie miałam, więc też nie potrafię pomóc. Może inne dziewczyny...?
Ja w innej sprawie. Nie wiecie gdzie mogę znaleźć koszulę jeansową rozmiar 80 lub 86, ale w rozsądnej cenie???
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
u nas ostatnio jakiś dramat Maks w nocy budzi się z krzykiem, nie chce jeść,smoczka też nie...smaruję dziąsła i dalej się drze. wczoraj w nocy już mu czopka dałam to po 20 minutach się uspokoił...Mam nadzieję że dziś będzie lepiej ;/
W ciągu dnia też daje w kość, raczkuje już po całym pokoju muszę za nim latać bo wszędzie małe łapska pcha;)Na spacerach przed zaśnięciem robi mi histerie i muszę go usypiać na rękach ;/
Elusiajej sama nie wiem jak Ci pomóc mój Maks też nie uśnie bez cycka, a było tak że kładłam go do łóżeczka i usypiał i w sumie jak coś się dzieje to przeważnie cycek pomoga...tylko mój w ciągu dnia je cycka 2-3 razy i w nocy 2-3, po za tym jej już inne rzeczy...Może wybierz się do jakiegoś dobrego pediatry... może coś pomoże trzymam kciuki ;*
Paulaposzukaj na allegro albo na grupach sprzedażowych na fb w h&m były takie koszule ale ceny ok 50 zł( tylko że to rok temu było). Jeszcze może w używanej odzieży by się udało znaleźć
Toskaja tak nie miałam nigdy , nie pomogę Ci niestety...
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
u nas ostatnio jakiś dramat Maks w nocy budzi się z krzykiem, nie chce jeść,smoczka też nie...smaruję dziąsła i dalej się drze. wczoraj w nocy już mu czopka dałam to po 20 minutach się uspokoił...Mam nadzieję że dziś będzie lepiej ;/
W ciągu dnia też daje w kość, raczkuje już po całym pokoju muszę za nim latać bo wszędzie małe łapska pcha;)Na spacerach przed zaśnięciem robi mi histerie i muszę go usypiać na rękach ;/
Elusiajej sama nie wiem jak Ci pomóc mój Maks też nie uśnie bez cycka, a było tak że kładłam go do łóżeczka i usypiał i w sumie jak coś się dzieje to przeważnie cycek pomaga...tylko mój w ciągu dnia je cycka 2-3 razy i w nocy 2-3, po za tym jej już inne rzeczy...Może wybierz się do jakiegoś dobrego pediatry... może coś pomoże trzymam kciuki ;*
Paulaposzukaj na allegro albo na grupach sprzedażowych na fb w h&m były takie koszule ale ceny ok 50 zł( tylko że to rok temu było). Jeszcze może w używanej odzieży by się udało znaleźć
Toskaja tak nigdy nie miałam...może telefonicznie z ginekologiem się skonsultuj?
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
A z Maksiem to nie fajnie. Może mu idą zęby? Wyjdą i minie Trzeba być dobrej myśli U nas tylko jedna ciężka noc była przed zębem, a teraz widać że idzie następny, ale na razie Agata w miarę do ogarnięcia (po za tym, że ucieka mi w chodziku i dziś wsadziła łapska do szuflady i przewróciła prawi barowe krzesło, złapałam w ostatniej chwili.
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kasiaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wojtuś jest z Nami :) (17.09.2013r)
Elusia kurcze... nie wiem jak pomóc...musisz dać pierś na wieczór i odkładać do łóżeczka... będzie na poczatku płakał ale moze z każdym dniem będzie lepiej?? nie wiem sama...
Paula widziałam koszule w reserved tylko ze to takie letnie koszule bez rękawków taka do legginsów wlasnie jeansowa. Super wygladala tylko też chyba ok 40 czy 50 zl....
Tośka nie mialam nigdy tak .... ja biorę tabl...Więc niestety nie pomogę:/
Nuśka u mnie podobnie Wojtek też budzi sie w nocy ze strasznym krzykiem ... ale jak dostanie jakis przeciwbolowy czy nawet camille jest ok ... Te dwa ząbki wyszły i już ładnie idą tylko ta trójka siedzi i opuchnięte dziąsełko...:/ Na spacerach tez wpada w histerie ale tylko go wyjme jest ok... Raczkuje do przodu? kurcze mój tylko do tyłu zasuwa ...nie może sie przełamac niby probuje ale nie wychodzi narazie
Kupiliśmy jeździk - samochód Wojtkowi:) teraz chce zeby go wozic non stop
Jutro wstawię jakieś zdjecia jak zgram z tel
Teraz uciekam spac
Spokojnej nocy mamusie
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
A co do raczkowania moj tez raczkuje do tylu chce do przodu denerwuje sie ale mu nie wychodzi za to jak postawie na nozki to uradowany jak nie wiem.MAly Leniuszek sie zrobil z tego NAszego Dziubulka tylko krzyczec potrafi na nas nas chce cos wymusic. No i smieszek Niesamowity COrka Wesola dziewczyna ale on to juz debesciak. Do kazdego Usmiech.Cudowne to jest wyrywaja go ludzie oczami choc i w przychodni babka jakas mi go wyrwala na rece wrrrrr bo on taki fajny pogodny wesoly ochhhhhhhhhhh bylam zniesmaczona:P u nas deszczowo nie ma jak spacerowac choci tak wychodze zaslaniam folia a ja nie potrzebuje parasolki. Ostatnio Czesciej Tatus z Synkiem zostaje bo w koncu zrozumie jak mi lekko mowiac ze ja nic nie robie . ZObaczymy juz kawki mi przynosi bo juz zgody chce o napewno nie skoro ja nic nie robie on nie pamieta bym sprzatala itp to niech sami wszystko zrobi jak taki madryma szczescue ze ja z Dzieckiem bo ja sama z nim gotuje sprzatam zakjupy robie spaceruje po dwa i 3 razy i z drugiem dzieckiem na rower wychodze itp zobaczymy jak dlugo wytrzyma nie rusze reka nic,
Pozdrawiam WAs Buziaki
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
Ja na chwilkę, bo uciekam robić dip do czipsów na film
Byliśmy dziś na zakupach i kupiłam małej strój kąpielowy, bo te które miała zrobiły się za małe. Kupiłam w pepco za dyszkę cudny jest. I leginsy ze spódniczką i tata wybrał małej bluzeczkę z napisem daddy <3 me. To takie słodkie, jak się uparł na tą bluzeczkę i jeszcze piżamki jej kupiłam, bo ze wszystkich wyrosła
Miłej, spokojnej i przespanej nocy życzę. Buziaki :*
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna
A jak tam U was Dzieci ktore jedza mleczko mm czy duzo jeda bo moj 80 ml -120 cp 3 godziny i tylko w nocy w dzien nie pije mleczka.i juz kaszek nie chce dzis jajeczko na parze zjadl wczoraj paroweczke z szynki z buleczka na sniadanie bo kaszaka juz bleeeee juz mu nie smakuje
- P@ul@
- Wylogowany
- rozmowna
- Tośka27
- Wylogowany
- rozmowna