- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- wielomama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Co do stawów biodrowych to przepraszam bardzo, ale wolę skopiować link niż sama pisać, bo obawiam się, że mogłabym coś przekręcić. W każdym razie badanie bardzo ważne i obowiązkowe
www.osesek.pl/zdrowie-i-pielegnacja-dzie...ia-pod-kontrola.html
kaśkuś czyli ft3 i ft4 rozumiem zrobione a to usg tarczycy to kiedy było?
Mnie właśnie też lekarka powiedziała, że pomimo cc to te wszystkie objawy i ćwiczenia macicy są bardzo ważne, żeby chociaż troszkę dziecko i swój organizm nastawić na naturę, a nie tylko od razu kroplówa, hormony i cięcie a dziecko i ja w wielkim szoku.
Oczywiście wersji, że w przyszły piątek jadę do szpitala nadal się trzymam.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jaś - moja miłość:-)
- Otrzymane podziękowania: 5
- wielomama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jaś - moja miłość:-)
- Otrzymane podziękowania: 5
- JustynaNL
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- wielomama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Justyna no ciężki teraz jest czas dla was na początek, bo mimo wszystko zawsze pobyt w szpitalu jest męczący. Faktycznie 5 pacjentek to dla mnie za dużo. Faktycznie z twoich relacji dostrzegam brak pomocy i opieki. Mam nadzieję, że w końcu usłyszysz magiczne słowo "wychodzicie do domu". Życzę Zosieńce szybkiego przybierania na wadze i pozbycia się żółtaczki a tobie w końcu wypoczynku i aby nie pojawił się baby blues, bo ja np. mam do tego tendencję. Pewnie męczące jest to odciąganie pokarmu. Buziaczki...
U mnie niestety nastały zmiany. Jutro jadę do szpitala raniutko, ale tak na spokojnie dziewczyny, bez paniki...Nie ma żadnych objawów, nie rodzę. Po prostu nie dawała mi spokoju ta moja ciągle puchnąca noga i zadzwoniłam na oddział. Niestety usłyszałam coś o czym nie miałam pojęcia. Mianowicie, że jest to bardzo poważna sprawa i niebezpieczne, ponieważ może to być zakrzepica żył, jeśli tylko jedna noga jest spuchnięta. No to jedziemy jutro....i tak całkiem na poważnie zacznę ich namawiać na cc, bo zaczynam się bać o siebie....
- kaśkus
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Wielomama, dobrze, że zadzwoniłaś do szpitala i jedziesz tam jutro. Oby wszystko było dobrze.
Justyna, biedne jesteście. Już myślałam, że napiszesz dzisiaj "my już w domu".

- wielomama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- suzi001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Wielomama dobrze ze zadzwoniłas i dobrze ze jedziesz jutro,zawsze lepiej miec pod ręka opiekę i namawiaj na wcześniejsza cc nie warto ryzykować zdrowiem swoim i dziecka.bedzie dobrze napewno jeszcze tylko troszke i juz będziecie razem

Kaskus ja dzisiaj tez miałam koszmarna noc

Justyna chyba w każdym publicznym szpitalu jest taka średnia opieka,a nawet jej nie ma..Zosia wyjdzie z zoltaczki te naswietlania dużo dają Moja znajoma miała przypadek taki ze dziecko tez leżało z silna zoltaczka a mogłaby tego uniknąć jesliby wcześniej podała gr krwi męża chyba to nie chodziło o jakiś konflikt ser tylko jeszcze cos innego,ale malutka polezala z pare dni w szpitalu i ja puścili takze nie martw sie Zosia bedzie zdrowa jak rybcia

- wredota1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- JustynaNL
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- kaśkus
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Justyna, uff...dobrze, że zauważyliście problem ze smoczkiem. Mam nadzieję, że teraz waga małej będzie rosła i rosła.
suzi, widzę, że też miałaś przeboje nocne. Ja właśnie wzięłam magnez, bo cały dzień takie małe skurcze mam. Może to przez niedobór, bo od kilku dni nie biorę suplementu dla kobiet w ciąży. Jutro będę musiała się w niego zaopatrzyć. Zobaczymy, jak sytuacja się rozwinie.
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24

Wielomama no i dobrze, że jedziesz. Zobaczą tą Twoją nóżke a może i malutką szybciej na świat sprowadza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Suzi uuu boroczka

Justyna nie zazdroszczę przełożonego pobytu w szpitalu. Niestety tak czasem z tą żółtaczką jest, ze trzeba wprowadzić naswietlanie. Mam nadzieję, że juz niedługo wyjdziecie

Mnie to się dzisiaj brzunio spina co jakiś czas, ale nie jest to bolesne. I właśnie siew tak zastanawiam, jak to będą porodowe bóle to one od początku bolą? Bo, że się nasilają to niby wiem. Ciekawe czy się kapnę

Jutro ta nieszczęsna parapetowa... Ale juz mam wszystko gotowe, na mężu spoczywa obowiązek sprzątnięcie chałupy :-D tylko to siedzenie z ludzmi, na samą myśl czuję się zmęczona

Buziakuje Was mocno:-)
- wielomama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jakbym nie wróciła do domu to będę pisała do cortezi i Agnieszki, ale one raczej nie często są na forum.
Naprawdę kapniesz się, że to bóle, bo zazwyczaj i tak kobiety za wcześnie przyjeżdżają do szpitala. Ja to w ogóle panikara, bo dla mnie te skurcze, które miałam to już wystarczą, żeby jechać, tyle, że wiadomo inna melodia, bo się boję, że za bardzo się rozkręci i nie przygotują mnie tak jak należy do cc.
Imprezy bardzo współczuję....bo ja w chwili obecnej nawet nie miałabym ochoty iść z mężem do kina czy restauracji już nie mówiąc o organizowaniu imprezki.
Dziewczyny widzę, że macie coraz więcej objawów na poważnie. No ciekawe która następna?
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

Odezwe sie po poniedzialku, milego wknd ciezarowki :*