- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- oki222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja tylko na chwilkę
Pazia- miałam stawić się na ktg 1.11( mój termin) ale był weekend i skoro nic się nie działo to zaprosili mnie na dzisiaj właśnie do przychodni czyli na górę ale w zwiazku z tym, że dzisiaj mam lekarza prywatnie, to na to ktg pewnie zacznę dopiero od jutra chodzić.
NatB - fajną masz tą Panią Doktor :)i cudnie ze w środę będziesz już miała Władzia przy sobie
Ja miałam okropną noc co godzinę się budziłam na siku ,ból brzucha i wiecie coraz słabiej czuję ruchy Matiego
Kurczę Dziewczyny wiecie co zaczynam się denerwować . zobaczcie WY z późniejszymi terminami niż ja , macie już terminy zaplanowane a to cc, a to wywoływanie , a ja zaczynam mieć mętlik w głowie i płakać mi się chce . Dzisiaj mam lekarza n 17.30 jeśli nic z Tym moim G nie ustalę ( dziwny z niego gość ) to chyba się załamię.
Ja już wpadam w taką paranoje z tym czekaniem i jestem taka zmęczona,że jak co chwila mówię mojemu M ,że któraś z Was urodziła z późniejszym terminem to mówi ,ze się nakręcam i że zabroni mi wchodzić na forum

Dam znać wieczorem ,po wizycie.
Buźki
MIłego Dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- suzi001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

pani p wiecej katuj meza to sie ruszy i u Ciebie no i posprzataj i dlugi spacer itp :-D ale jak nie to w piateczek juz ujrzysz Zuzie

baksik slyszalam o tym sttmulowaniu brodawek i sutkow,robie tak jak mi sie przyppmni ale cos moje dziecko jest twarde i leniwe zeby wyjsc na ten swiat hehe :-D
oki swietnoe Cie rozumiem..ja mam 2 dni do terminu i tez nic sie nie rusza,to jest strasznie wkur...takie snucie sie po domu i czekanie moze cos sie ruszy ..ale ja to nawet pobolewanoa nie mam w podbrzuszu,a jak zaboli to leciutko i przestaje..ale nie ma sie co dolowac dziecko wie samo kiedy ma wyjsc

- oki222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Nie stresuj się kochana, wykorzystaj swojego M., idź na długi spacer i musi się coś ruszyć...
Suzi ja też już robię pod siebie... jak usłyszałam, że mam się zgłosić to z 5 razy pytałam się jej ,, ale na prawdę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jeszcze jedna akcja z dzisiejszego ktg, młoda położona mnie podłączyła, ktg było bardzo wyciszone i nie słyszałam bicia serduszka

Same dzisiaj stresy mam

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- suzi001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
oki napis wymiata hihi :-D
- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi

oki222 bez stresowo wiesz przeciez ze 2 tyg w prawo czy 2 tyg w lewo to bez znaczenia

dokladnie Malopolanka chyba pojechala:)ma ktos jakis fon do niej?
Suzi bez nerwow

Dobra ja spadam na godzinke moze troche duzej musze kmpele zawiesc do pracy bo chora i l4 chce oddac

- oki222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Internet nas oszukuje Oki

- oki222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- oki222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- suzi001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- kicia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Oki mój pępek jest bez zmian, ani wklęsły ani wypukły tylko zupełnie płaski. I nie łam się daj znać co i jak po wizycie.
Wielomama ta huśtawka nastrojów minie. Przytulaj się do dzieci i męża, a na pewno pomoże.
Gratuluję pierwszej kąpieli Oliwki przy najfajniejszej publiczności

Gravity ja umyłam jedno okno w zeszłym tygodniu. Nie pomogło...

Nat nie chcę cię martwić ale w szpitalu możesz jeszcze poleżeć, nie bardzo mi się chce wierzyć że jak się samo nie zacznie to będą pomagać. No ale możliwe, w końcu masz niezła tę panią doktor. Mnie chcieli wziąć na patologię ciąży ale po to żeby czekać na poród, to już wolę siedzieć w domu.
Dziewczyny Małopolanka trochę problemów z ciśnieniem ale mierzyła codziennie i w miarę w normie. Ale wiadomo że różnie to bywa i mogło podskoczyć a jak jeszcze nerwy do tego dochodzą. Oby wszystko było w porządku i odezwie się niedługo. Też mi się wydaje że nie zostawiała nikomu nr telefonu.
My byliśmy dzisiaj w szpitalu i skierowali nas do poradni do lekarza. Zrobili mi ktg, usg i na razie jest w porządku. Dostałam skierowanie na czwartek już na oddział. Więc chyba w ten sam dzień co Nat

No w każdym razie jeszcze posiedzę w domku te dwa dni, no chyba że coś się wcześniej zacznie. Ktg wyszło średnie, synek oczywiście znowu w bezruchu