- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- paulainka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bylam w pon u polskiego ginekologa, niestety plci nie znamy ;/ wyszlo ze mam nadzerke i musze brac antybakteryjne tabletki dopochwowe a po 12 dniach jakis zel... Ale sie nie martwie, bo lekarz tez nie byla zmartwina wiec to dziecku nie szkodzi tylko ja moglabym miec problemy z porodem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mefiana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Do 4 nad ranem nie mogłam zasnąć, a o 8 oczy jak 5zł. Przeżywam tą wizyte bardziej niż myślałam, a to o 17:20 dopiero. Zaraz do apteki lece z synem, bo wczoraj rano coś go dziabło w powieke, a teraz wstał i ma spuchniętą jak banie
Anitka- sąsiedzi mimo wszystko czasami bywają niedocenieni Teraz spokojnie możesz czekać do wizyty
WhiteB- to też podobnie jak u mnie. Poupierali się na dziewuszke jakoś Wiesz moja mama zmarła 1 września zeszłego roku, na drugi dzień po tym jak wróciliśmy na stałe z Irlandii Bardzo mi jej brakuje, ale wiem, że jest jej dobrze tam wysoko.
Robaczek- ja syna rodziłam w Dublinie
Kaś_O- jednak właśnie trzeba słuchać czasami tych bardziej doświadczonych
Paulainka- w takim razie udanej kuracji. Ważne że z dzidzią wszystko jak trzeba
- Gro-szek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jestem tegoroczną sierpniówką... my juz prawie na finiszu
Mam do sprzedania sukienkę z Happymum z serii Senza Dress kupiony w sklepie stacjonarnym we Wrocławiu w Arkadach.
Sukienkę założyłam raz na ślubie swojej koleżanki, na którym i tak ze względu na stan błogosławiony, nie wytrzymałam za długo.
Cena do uzgodnienia + dodatkowe zdjęcia mogę przesłać.
Jak coś piszcie na priv.
Życzę powodzenia
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
paulainka szybko się wyleczysz i będzie ok
ja się kończę pakować, o 11 przyjeżdża po mnie mama i brykamy na działkę słoneczko, jeziorko, lenistwo będę tylko tęsknić za mężem, ale ma przyjeżdżać w weekendy
będę do Was zaglądać z tel
- Robaczek
- Wylogowany
- gaworzenie
Paulainka - powodzenia z wykurzaniem nadżerki.
ciekawe jaki podział płciowy nam wyjdzie na forum, w mojej rodzinie i wśród znajomych ma sie urodzić/urodziło sie w tym roku 4 chłopców i żadnej dziewczyki. Chciałabym pójść w tym kierunku, ale za bardzo z moim m. w to nie wierzymy, chyba nam się męska foremka stłukła gdzies po drodze
pozdrawiam i wracam do pracy
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Dziś mnie nerwy tłuką od samego rana, bo teściowa ,wredne babsko, przylazło rano i myśląc że ja nie słyszę się wymądrzało do mojego męża. Niby nic złego nie powiedziała o mojej osobie ale iluzje między wyczułam. Wrrrrrr....
- Brukselka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
My planowaliśmy dzidziusia i radość przeogromna jak zobaczyliśmy że się udało
- Kaś_O
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
Jutro mam wizytę u swojej ginki która mi prowadziła pierwszą ciążę i i uwielbiam ją strasznie..
UUU to współczuję kiepskich doświadczeń. Z tego co ja widziałam w szpitalu jak sie zgłosiłam z bólem i później na USG to położne i lekarki są suuper milusie. I naprawdę bardzo pomocne żeby wytłumaczyć.. Więc mam nadzieję że teraz poród będzie szybko nie to co z pierworodnym
A my planowaliśmy obydwie ciąże.. Pierwsza to szybko przyszła z 2 już wpadałam w jakąś panikę że jej nie ma..
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
A co do snów o płci dziecka to mi się raz śni dziewczynka a raz chłopczyk, wszyscy mówią, że będzie chłopczyk, ale mam nadzieję, że dowiem się za tydzień we wtorek co będzie, już sie doczekać nie mogę aczkolwiek boje się każdorazowej wizyty u gin, bo nigdy nie wiem czy tam w środku wszystko jest dobrze, czy dzidziuś się rusza.... taka ze mniej już panikara:)
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja już zmykam z pracy do domku, idę w końcu coś zjeść
Mam straszliwą ochotę na słonecznik ale nie ten z paczki tylko prosto z kwiatka i na arbuza
Dziś środa, a ja mam wrażenie, że piątek i już miałam Was pytać czy macie jakieś plany na weekend
Więc w takim razie zapytam czy macie jakieś plany na wakacje?
Część już u mam, a reszta kobitek? Jakieś wyjazdy?
My chcieliśmy pojechać nad morze ale w tym roku raczej nie wypali... Mój ciągle ma tylko robote...
W zeszłym roku byliśmy w Ustroniu Morskim (bardzo polecam!) i było fantastycznie
Moja babcia z dziadkiem jadą w tym roku znowu w to miejsce, zobaczymy, może i ja się z nimi załapie
- Brukselka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Największym sprawdzianem dla nich, głównie dla teściowej, będzie poród - oboje są lekarzami, a mama męża pracuje w szpitalu, w którym zamierzam rodzić. Ale już ma zapowiedziane, że na salę wstęp mają: ja, mąż i położna, ewentualnie lekarz. Zobaczymy...
Z 3-kilogramowego arbuza (zakupiony rano) właśnie dobieram się do ostatniej ćwiartki. Rozkosz
- Kaś_O
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Asiula315
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A teraz trochę z innej beczki....pytanie moze głupie...ale mnie nurtuje od jakiegoś czasu....a więc tak.... Zel antycelulitowy od Nivea wklepywany w uda i pośladki...czy moze zaszkodzić dzidzi...? Zaznaczam ze on jest normalny a nie dla kobiet w ciazy....czy ktoś sie orientuje...? I jeszcze jedno Krem do depilacji okolic intymnych....czy nie szkodzi...czy raczej przerzucić sie na maszynkę...? Z góry dziękuje za odpowiedzi....
Pozdrawiam...buziaki