- Otrzymane podziękowania: 71
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1
Do tego Sylwester też samotny. M tez ma dobowy dyżur, a z niego jedzie na kolejne 12 godzin. Ale stanowczo wolę, żeby był z nami w Wigilię. Jakoś nie przepadam za Sylwestrem...
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Jeta ja też.Wolę wspólna wigilię niż sylwestra mój mąż.na szczęście ma wolne w świeta tylko czy my już wyjdziemy że szpitala :-o fajnie by było już być we czwórkę sami. Poza tym po wyjściu ze szpitala mąż bierze 2 tyg opieki na mnie więc.trochę sobie.posiedzimy razem
Oj też by mi.się nie podobało jakby mąż.w wigilię miał pracować szkoda
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
Dobrze, że jest ta opieka. Sporo czasu razem w jeszcze świątecznej atmosferze
Doskonale was rozumiem, pamiętam jak wyłam w poduszkę w Wigilię jak M pojechał do domu. Ale szybko zlecą dni w szpitalu i będzie jako powinno być - wszyscy razem. )
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeta ja to nawet tak się wtedy nie przejęłam wigilia w szpitalu, bo miałam Tymka obok siebie, ale teraz już jest inaczej, bo co prawda będzie Eryk, ale ja będę tęsknić za Tymciem i będzie mi strasznie smutno, że nie spedze z nim pierwszych, świadomych świat. No ale nie mam wyjścia, muszę sobie to poukladac w głowie. Jeszcze wiele świat przed nami, fajnych rodzinnych, z dwójka dzieciaków, będzie dobrze. A moj mąż też bierze dwa tyg opieki, wiec chociaż tyle dobrze, że jak wyjde że szpitala, to będziemy razem.
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nefri no.może tak być ze urodzimy tego samego dnia chociaż wolałabym.już być.jakiś czas po.
A miałam.Ci pisać jeszcze ze jak byłam.w szpitalu te dwa dni to Filip zniósł je dobrze i wydawało się że mu mnie aż tak nie brakowalo. Ale pp moim.wyjściu widzę jak się do mnie Teraz klei. Pierwszy raz ja poszłam.pod prysznic ro stał pod łazienka i pukal w drzwi że mam wyjść. I do tej pory całe dnie się by do mnie najchętniej przytulal. Jakby dało radę to by mnie z oka nie spuszczal. Więc musiała tęsknić i dlatego mi teraz jeszcze gorzej jak.sobie pomyślę że ma go znowu zostawić
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
w nd Zośka skończyła 2 lata - powtarzam 2 LATA jeszcze jestem w szoku urodziny udane, dziecko zadowolone nawet zdmuchnęła sama świeczkę
mała i Nefri widzę, że się dalej kulacie nie znudziło się Wam jeszcze? mała jakieś nowe usg i info wagowe?
macie już choinki poubierane? jak dzieci zareagowały? u nas ma się pojawić lada dzień i jestem ciekawa co się będzie działo
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeta planujecie przecież drugie dziecko, wiec możesz rozprawiac
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moofka wszystkiego najlepszego dla Zosi do mnie nie dociera że Filip niedługo 2 lata skończy!!! Kiedy to zlecialo!? A znudziło się ale.co zrobić jak.Mały taki uparty i w brzuchu mu dobrze.
Usg nie było tym razem, może jutro lub pojutrze mnie zbadaja to dam.znać
Właśnie muszę spytać męża na kiedy planuje zakup choinki i jej ubieranie bo to jego działka :-D
Nefri nas czeka jutro znowu rozstanie i nie wiem.na jak.długo a Filip najchętniej to by mi na głowę wszedł, żeby być jak.najbliżej po ostatnim rozstaniu na 2 doby
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My chyba dzisiaj ubierzemy choinkę, wiec dam znać jutro jak wrażenia. No mnie się już wzbudziło, przede wszystkim, że już mi ciężko strasznie, ale też jak myślę o tym, że za chwile wyląduje w szpitalu też nie wiem na jak długo, to mi się nie spieszy. Martwie się omTymka, jak on to zniesie. Staram się mu codziennie o tym mówić, zeby go przygotować, ale wiadomo, że i tak na pewno przeżyje to bardzo. Poza tym u nas urodziny w niedziele, oj na pewno będzie zajarany, goście, prezenty, śpiewanie sto lata. Ostatni byliśmy na urodzinach siostrzenicy, to byl mega zajarany jak wszyscy śpiewali i klaskali.
Marti Adaś też w niedziele ma urodziny. Szykujecie jakaś imprezę? Ja w niedziele zamówiłem dekoracje, balony, baner itp.
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
U nas choinki jeszcze nie ma. Będzie albo w niedziele albo we wtorek.
Nefri - ciekawe ile nam się zejdzie na starania. Jestem dobrej myśli, a jak nie będzie wychodzić to będę się martwic zaraz i denerwować. Tym bardziej, że okazja jest tylko co miesiąc...
Ten Twój brzuch jak doklejony!
Nefri, mała82 - jeśli można widzieć - jak wasza waga w porównaniu do pierwszej ciąży?
Gosica - roboty pewnie po pachy masz przed świętami z biznesem, co??
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ale nie ma tak dobrze bo startowałam z waga wyższa o 4 kg niż z Filipem. Z Filipem przytyłam ok 15, końcówki dokładnie nie wiem bo w szpitalu leżałam ostatnie dwa tygodnie.