BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 6 miesiąc temu #1007879 przez iwkaa
Eliza ja zaopatrzyłam się w 2 pampersy 1 chyba wogóle nie będę kupować (zreszta innych nie było rozmiarów) chyba że maliznotka się urodzi :)
Oj tez bym się na pralke wkurzyła tym bardziej że jakieś 2 tyg temu popsuł nam się telewizor a gwarnacja 5letnia skonczyła się w marcu naprawa oczywiście się nie opłaca bo sama część kosztuje 1000zł!!!!!!!!!!!!! Normalnie jakaśmasakra narazie mamy zastepczy ale czasem mam wrażenie że też coś z nim nie tak.... 3 dni temu radio siadło.... mam wrażenie że chyba jakieś złe promieniowanie mam na sprzet RTV........ :p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1007890 przez Patuśka
ElizaZ Ja całe szczęście nie płace za żadne badania :) wiec dla mnie kłopotu nie ma :)
Z własnej głupoty tak zrobiłam więc się nie wściekam :P

iwkaa jak na złość z tymi sprzętami :P

U mnie siostra na kawe przyszła posiedze później biorę się za sprzatanie :)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1007896 przez Patrizia
agadzie84 spóźnione życzenia z okazji rocznicy wszystkiego dobrego i oby jak najwięcej tych rocznic :) :) my już za sobą mamy 6 rocznice :P a 13 lat razem :P

Eliza brzuszek piłeczka :) ale faktycznie taka zgrabna tylko pozazdrościć :)

iwkaa właśnie dzisiaj miałam jechać do rossmana po pampersy mam kupony zniżkowe :D miałam jeszcze kupić paputki i klapki pd prysznic tak żebym miała już wszystko spakowane do szpitala

Dzisiaj pożegnałam się z obrączką i pierścionkiem zaręczynowym tak mi spuchły paluchy że w nocy aż mi pulsowała krew rano troszkę lepiej ale zdjąć miałam problem , zaraz wstawiam ostatnie pranko Jasiulka i będzie koniec trochę ogarnia mnie strach już tylko 5 tyg wizyte mam przesuniętą na 8 października :/

Ksawerek(*)
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #1007898 przez Patuśka
Patrizia Ile płaciłaś za literki wyszywane ? :)

9 lata 6 miesiąc temu #1007901 przez Patrizia
Patuśka 7zł za literkę to siostra mojej koleżanki z PL zaczyna swoją działalność rozkręcać i takie ma ceny jak sprawdzałam to o połowe taniej szyje ja chcesz dam Ci namiar na nią :) i jej galerie rożne rzeczy robi :)

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #1007909 przez iwkaa
patrizia tez chętnie zobaczę A literki i czapulki sliczne :)
Ja to się ostatnio tak z tymi zakupami rozkręciłam że chyba wszystko już mam tylko zawieszka do smoczka muszę kupic i skarpetki ze 2 pary takie grubsze Chusteczek nawilżanych mam 8szt jak byłapromocja to kupowałam potem nie było by czasu na szukanie promocji a tak to wydaje mi się że na tych moich zakupach sporo zaoszczędziłam :D
Ile koszul do szpitala bierzecie??? Ja mam 2 ale chyba jeszcze dokupię jedna :)

9 lata 6 miesiąc temu #1007924 przez Patrizia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A ja właśnie przystopowałam z zakupami chociaż troszkę zostało jak właśnie pampersy i chusteczki nawilżane, a koszul mam 3 :) i chyba wezme te 3 nie zajmują dużo miejsca więc jak coś wezmę do domu ale muszę jechać po stanik taki właśnie pod te koszule jakiś top albo taki do karmienia sama nie wiem

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #1007932 przez Patuśka
Patrizia o super to już oglądam i skorzystam skoro sprawdzona Kobitka :)

Ja też mam 3 ale u mnie w szpitalu wymagane są 3 plus duża zwykła bluzka do porodu na raz bo później wyrzucają . i stanik tez kupiłam do karmienia bo też trzeba mieć :)

9 lata 6 miesiąc temu #1007935 przez Patrizia
No ja zadowolona jestem wiadomo że to jej początki i dlatego też ma niskie ceny ale niech się jej biznes rozkręca :)
Kurcze ja na  śmierć zapomniałam o tych stanikach do karmienia :/ Umówiłam się na wizytę w szpitalu gdzie chcę rodzić na 9 w środę przynajmniej będę miał spokojniejszą głowę że te papierkowe rzeczy będą powypełniane i będą tylko na mnie czekać :D :D

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #1007938 przez Patuśka
Już właśnie sie umawiam z tą Kobitką :P
Ja właśnie też chciałam tak zrobić ze szpitalem to znajoma powiedziała mi że nic się nie wypełnia no ale jak to możliwe muszą przecież mieć moje dane itd.

9 lata 6 miesiąc temu #1007939 przez iwkaa
ale swietne te rzeczy szyje bardzo mi się spodobała ta wkładka do wózka ale na to przyjdzie jeszcze czas! :D
A tak a propos FB może dodamy siebi nawzajem na fb później po porodzie powoli będzie pewnie kontakt się urywał z powodu braku czasu a tak będziemy siebie i nasze dzieciaczki widzieć jak dorastają Z poprzednia grupą jak urodziłam Maje tak zrobiłyśmy i dzięki temu widzimy siebie nawzajem jak nasze pociechy dorastają :D co wy na to???

9 lata 6 miesiąc temu #1007940 przez iwkaa
Patuska wywiad będą robić jak przyjedziesz wcześniej nie ma możliwości Także jak będziesz już z bólami mimo to zadają czasem szczegółowe pytania i musisz być tego świadoma ;) Ale spokojnie na pewno dasz rade :D

9 lata 6 miesiąc temu #1007943 przez Patuśka
iwkaa jak dla mnie nie ma problemu i możemy się dodać :)
A co do spzitala to też tak myślę obym tylko nie zaczęła panikować :P

9 lata 6 miesiąc temu #1007947 przez Patrizia
super pomysł tylko musiałby ktoś utworzyć grupe LIstopadówek :) która chętna ?? ja też jestem zapisana do starej grupy z dziewuszkami codziennie do nich zaglądam :)

Patuśka właśnie w PL nie idzie się wcześniej zameldować a szkoda tutaj własnie mi sie to podoba wcześniej sie zgłosze powypisuje te głupoty kiedy miesiaczka ostatnia zerkną w kartę ciąży i jeśli są jakieś nieprawidłowości to ja już z bólami się przyjeżdża to nic nie trzeba wszystko im wyskakuje według mnie super sprawa :)

Ksawerek(*)

9 lata 6 miesiąc temu #1007958 przez Patrizia
iwkaa Ty siedzisz na forum na telefonie? jest wersja mobilna?? nie mogę znaleźć a jak chce siedzieć na telefonie to nie da sie przeglądać bo wyświetla mi na połowie ekranu i literki na siebie nachodzą ??

Ksawerek(*)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia