- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja już po zakupach ale kupiłam chusteczki nawilżane pampersy płyn do kąpieli,balsam dla maluszka i stanik dokarmienia i kasy poszło trochę :/ teraz biorę się za żurek mam taką ochote że masakra
aaaa wkurzyłam się dzisiaj bo pisałam o tą moją komode co zamówiłam minął tydzień i cisza no i odpisali że komoda będzie w pazdzierniku u nich w głównym magazynie wtedy będą wysyłać więc mnie będzie dopiero w listopadzie więc Jasiek już będzie z nami a komoda jeszcze nie ehhh
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Rany muszę się do sklepu ruszyć a nie chce mi się jak diabli, naprawdę się dziś rozleniwiłam.
Jutro mój wreszcie w domu będzie, to na pewno zacznie się jeżdżenie gdzieś tam itd.
No nic, robię listę zakupów i idę...
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja pamiętam że wcześniej w tym tygodniu co jestem teraz to byłam jak wielki balon... teraz nie, ale taka opuchlizna jest męcząca na maksa... mam początek a już mam jej dosyć. Co prawda co do picia wody to ja zaczęłam ze względu na palce i stopy i usta spuchnięte i wiesz że już mam mniejsze... dwa dni regularnego picia.. i wcale nie tak dużo..po prostu trochę więcej niż ostatnio.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale sie ciesze że jutro b będę miałam załatwiony ten szpital już będę spokojniejsza zostanie mi tylko jeszcze jedna papierkowa sprawa do załatwienia przed porodem i zostanie mi tylko czekać na Jasiulka
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Otrzymane podziękowania: 2
Agadzie no to będzie sie działo jak mąż wróci boziuuu jak ja bym chciała za swoim sie stęsknić ale nie mam jak on nigdzie nie wyjeżdża może to i lepiej bo Majka by się zapłakała i za tęskniła a ja wtedy bym zwariowała z nerwów
Patrizia to czeka Cie później kolejne układanie ubrań a tak to prawda pampersy chusteczki i inne pierdółki sporo kosztują
Ja jeszcze potrzebuje zawieszki do smoczka i prześcieradełko na przewijak no i mleko modyfikowane ale jeszcze na to czas
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Fakt, stęsknienie się to na dobrą sprawę dobra rzecz, potrzebuję tego od czasu do czasu....byle nie za często, a teraz będzie często, bo przez najbliższy czas będzie miał 7/7 dni pracę...
Zjadłam frytki dziś i cholera tak mi ciężko na żołądku że masakra;/ A mogłam upiec zamiast smażyć, ale to nie to samo
A co do picia...ja nie wiem, ostatnie dni tak mnie suszy że masakra, piłabym bez przerwy, wodę, soki, herbatę, cokolwiek...kiedyś już to miałam i zaczęłam brać taki suplement, hydrominum, ładnie mi się wyregulowały wody, no ale teraz nie wezmę.
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Patrizia wiem że to picie wody teraz nie jest juz łatwe... ja mogłam jak były upały a teraz już mi też aż tak nie idzie.. ale zmuszam się ile mogę żeby nie być jak balon... no i ograniczyłam tę sól...
Jak nie dajesz rady a możesz to wlewaj do wody soku malinowego, porzeczkowego lub ja lubię pić gorącą wodę z cytryną i cukrem... teraz nie mogę ale może Tobie zasmakuje..najważniejsze żeby pić... tak mi zawsze dr. powtarza...
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Poszłam z psem na spacer ponad godzinkę łaziłam i jak usiadłam tak chyba już nie wstanę
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Patrizia, dzięki później zajrzę na fejsa i się wczytam... ucałowałam Synusia ale Synuś zbajerował Tatusia i obaj już odpłynęli to będę miała chwilę dla siebie..a później wygodne łóżeczko tez tylko dla siebie bo słyszę jak mąż traktorem jedzie więc raczej do mnie nie przyjdzie
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Eliza widzisz od razu masz facetów ululanych
Chwila relaksu i smigam pod prysznic i muszę przygotować się do jutrzejszego wywiadu
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Rany ten leniwy dzień też mnie zmęczył, byłam na zakupach i wreszcie dostałam świeże drożdże, zrobię jutro bułeczki cynamonowe