- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
Moniqa właśnie pisz co tam u was???
Ja miałam dzisiaj taka nie przespaną noc że coś okropnego a dopiero wczoraj chwaliłam sie do koleżanki że się wysypiam a ona biedna nie może spać (tez jest w ciązy) a tu psikus od 2 do ranie w ogóle nie spałam nic a nic ale zmuszona byłam leżeć do rana żeby swoim śpiochom nie przeszkadzać ale w dzień nawet na chwile się nie położyłam w sumie nie miałam kiedy bo Maja nie była w przedszkolu
Kiedys pisałam że ja nawet nie mam kiedy za swoim się stęsknić no i się doczekałam dzisiaj mój pojechał na szkolenie i wróci jutro i znowu się nie wyśpię bo obiecałam Mai że bedziemy razem spać no i mam to co chciałam oby tylko mnie nie skopała
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja wróciłam z małych zakupów wyczaiłam w necie przepis na przetwory gruszki z cytryną w syropie hehe zakupy zrobione słoiki się susza i zobaczymy co to wyjdzie mąż zabronił cokolwiek sprzątać chociaż miałam ochote i jak wyszedł do pracy to tak się wahałam czy sie nie wsiąść za ogarnięcie ale później miałabym wyrzuty sumienia jakby coś sie ruszyło tym bardziej że nie mam transportu wiec siedzę i nic nie robię
Patuśka jak tam???
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
czyli nie tylko mnie wzięła seność.. skoro Ciebie i Patrizie również to znaczy że wszystko w porządku i tak ma być.
Patuśka się nie odzywa więc może jest już po... musimy poczekać na wieści, jeśli to było cc to leżenie plackiem 9 godzin...
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Ciekawą jestem contam Patuska! Moze faktycznie jest już po i zaabsorbowana Fabianem )
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
agadzie84 mnie też ostatnio łapie zgaga ale przeważnie wieczorami biodra tez mi wysiadają ciężka ta końcówka
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Zgaga u mnie roznie, raz dopada w nocy, raz po południu, czasem wieczorem..ale póki co zimne mleko/jogurt/ cokolwiek mlecznego pomaga, w razie czego kupie jakieś tam tabletki.
Patuska odbiór!!
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patuska odezwij się!!!! ciotki się zamartwiają :)ały czas praktycznie na jednym boku a jak na drugim to czuwanie bałam się żeby Maja mnie nie kopnęła do tego jakies koszmary jej się sniły bo płakała przez san no cos strasznego ale dzisiaj już chyba w dzień muszę się kimnąć tylko jak przyjdzie ochota bo chyba do wieczora nie dam rady czuję się jak by mnie słoń przeleciał..... ;p
- MoNiQa89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kocham moja ksiezniczke w brzuszku
Kardiologa
Neurologa
Rechabilitacje codzienne
Laryngolog
Okulista
Za cholere nie potrafie sie dodzwonic do tych poradni panisie ktore tam siedza w rejestracji wola napewno pic kawe i zajadac sie ciastkami och musze wszedzie jezdzic osobiscie koszmar w tej polsce a terminy to juz wole nie pisac
Oj jak sie ciesze Patuśka moze juz tulisz twojego malutkiego suuuuupeeeeer CZEKAMY NA WIESCI OD CIEBIE NO I FOTKI
Patruska bardzo mi przykro po burzy zawsze wychodzi slonce bedzie dobrze
Patrizia te twoje sloiczki wygladaja tak slicznie super
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Patrizia,no masz, nie zauważyłam fotki, sloiczki wygladaja bardzo smacznie
Moniqua o matko bosko, ile tego ! Noo niestety terminy okropne, a prywatnie kosztuje
Patuska milczy zagadkowo... Mam nadzieję że u Ciebie wszystko ok!
Iwkaa hehehhehehe usmialam się z tego słonia
Ja się dziś trochę wkurzylam z rana, bo jedziemy do ikei (rany, ją tam niedługo zamieszkami chyba) no i oczywiście teściową chciała z nami. Jak mi mój powiedział to myślałam że wyjde z siebie, ale powiedziałam mu że nie, bo raz że będziemy mieli sporo rzeczy, dwa że chce żebyśmy pojechali gdzieś SAMI !no bo kurde, przyjechał w srode, poszlismy na kolacje, mamy knajpke pod domem i jego rodzice że oni też. No luz, spontaniczna więc ok. Wczoraj mieliśmy jakieś tam plany, niezbyt wielkie ale teściową Juana wydzwonila zeby poszedł z nią na jakieś zebranie. Eh no ok, może trzeba, ale już byłam poirytowana. Dziś już mało brakowało do wybuchu. A jak jutro znów będą chcieli z nami jechać gdzieś czy coś to chyba eksploduje. Nie wiem może jakąś przewrazliwiona jestem, lubie teściów ale no nie musimy z nimi dzień w dzień przebywać. Mój mi to tak tłumaczy że oni mnie lubią. Super, ją ich tez, moi rodzice męża też lubią ale to nie znaczy że wszędzie musimy razem jezdzic... No nie wszędzie ale wiecie o czym mowie...:/
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj ta naszaa Patuska dalej nic nie pisze W sumie ja jak byłam w szpitalu tez mało pisałam bo zasięg był marny i wkurzało mnie to bo ciągle w trakcie pisania mnie wywalało może ona też ma z tym problem a może nie....
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Mamma Mia!
- Wylogowany
- gaworzenie
Moniqua - ale badań śliczną masz córeczkę! Ile już waży?
Chcę założyć grupę na fb, o której pisałyście wcześniej ale muszę przynajmniej jedną osobę dodać na początek. Możecie mi podać w wiadomości swoje dane fb? Póżniej roześlę zaproszenia do wszystkich żebyśmy miały szybszy dostęp do wiadomości i zdjęć jak już maluszki pojawią się na świecie.
Nie wiem czemu ale ja z telefonu nie mogę się nawet zalogować na forum:/
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Patrizia tak , zdecydowanie słoiczki wyglądają smacznie.... pozazdrościć weny...
ja nadal mam takiego śpiocha że ho ho..
Byłam dzisiaj u dr. bo kończyło mi się zwolnienie... zrobili mi też usg i przepływy są dobre... moja mała ładnie urosła od zeszłego tygodnia i teraz szacunkowo waży 2450... dr. od USG śmiał się i mówi że jak bym chciała wiedzieć bo prognozy się zmieniają to tu widać wyraźnie że będzie dziewczynka... a tam takie wyraźne piękności że hej.. nawet taki laik jak ja wiedział co to oczywiście nic mnie tak nie ucieszyło jak wiadomość że jest wszystko dobrze...teraz cierpliwie czekać, obserwować i wierzyć że po też będzie dobrze...
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamma Mia Piszdo agadzie ona doda Cie do grupy na fb która juz została założona