- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Mamma Mia!
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 2
Nie pisałam bo w sumie te dni były pod znakiem zapytania Tak jak wam pisałam miałm skurcze co 10 minut później co 7 min. leżałąm już na sali porodowej kroplówki itd. ale ciśnienie tak skakało ze bali sie o mnie i zatrzymali skurcze zajęli sie ciśnieniem później małemu odechciało się już wyjść przewieźli mnie na patologie ciąży tam dalej walczyli z ciśnieniem no i w skrócie ciśnienie doprowadzili mi do porządku bo dziś mam już 128 a jak mnie przyjmowali to dochodziło do 185 .. I tak ogólnie skurcze się zatrzymały już się nie pojawiły na KTG wszystko super wychodziło . Badania krwi, moczu okej mały obniżył sie strasznie bo jak chodze to nogami dotykam już brzucha . Zostałam dziś wypisana do domu ale tak jak w szpitalu mam siedzieć albo leżeć zero jakiś spacerów wysiłków kucania itd. No i jak bym znowu miała problem z ciśnieniem odrazu do szpitala. A jak będzie ciśnienie dobre to zgłosić się jak zacznie sie poród i odrazu porodówka Mały mój waży dokładnie 3040g w ciągu 3 tyg. przytył kilogram Ale wszystko z nim dobrze cały i zdrowy a to najważniejsze
Ale powiem wam ze byłam już pewna jak dostałam tych skurczy ze już zobaczę małego A tu tylko wymeczyli mnie 6 godz . i nic
A w mojej sali na patologi to normalnie żadna dziewczyna nie posiedziała dłużej jak 24 h bo albo szła do domu albo coś . Jedna przyszła do mnie o 24 i wieczorem jej wody odeszly a byla dopiero w 30 tyg. ale CC jej zrobili a co dalej to nie wiem dzis jedna przyszła o 10 a po 12 już rodziła także co chwilę uciekały
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
MoNiQa współczuję tego biegania i załatwiania ja już się boję o te papierkowe sprawy a zaczną mi się już za tydzień ehhh
Eliza super że wszystko dobrze i malutka rośnie
No kurcze ta nasza Patuśka nic nie daje znać hmmm i tu nam w głowach myśli się kotłują urodziła czy nie hehe Ja dzisiaj dostałam od naszego sąsiada cała wielką torbę ciuszków no są śliczne zadbane a niektóre nowe byłam w szoku ale on mówi że żona za bardzo szaleje i nie mają co zrobić z tymi ciuszkami bo żona na następne dziecko nie chce używanych tylko wszystkie nowe więc chyba kasy maja w brud chociaż nie idzie tego odczuć są bardzo pomocni i mili więc teraz ciuszki się piorą
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamma Mia!
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Patuska strasznie się cieszę że wszystko ok:) i tak wydaje mi się że lada dzień się rozpakujesz;) ale mały duuzy!
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pranko już powieszone ide spakować torbę do szpitala juz tak na tip top
Mam do Was pytanie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzisiaj wszystko na raty tak mnie jakoś senność łapie i chyba zafunduje sobie drzemkę
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
Patrizia ja nie pomoge nie pamietam takiego uczucia w pierwszej ciąży a teraz jeszcze za wcześniemój brzuch wysoko jeszcze
Ale dziewczyny te co są po 35 tyg fotki tak na ostatek byście dodały z brzuszkami!!! puki jeszcze jest co oglądać
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Jednej położnej się posłuchał znaczy zaczął sie ruszać jak kichnęła to cały oddział się śmiał że trzeba go czymś rozbawić albo zdenerwować
Patrizia ja tak miałam jak leżałam na tej porodowej takie dziwne uczucie miałam w pupie że tak powiem ale przestało .. i miałam tak raz
a brzusio śliczny
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
No i zaliczyłam Primarka, stwierdziłam że jak będziemy jechać w grudniu czy w styczniu do Polski to się małemu jednak kombinezon przyda...mamy wprawdzie od cioci męża ale on jest na 6 miesięcy, no i ogólnie jakiś taki duży mi się wydaje. A tak kupiłam 0-3 miesiące, do 62 cm więc będzie miał na te pierwsze chwile
Później podeślę zdjęcia, teraz sobie chwilkę odpocznę. Na piłce mąż wreszcie napompował
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Patuśka korzystam z energii póki jeszcze ją miewam, bo coraz częściej mnie opuszcza już Takich dni że już czuję się jak słoń i wszystko robię na raty jest więcej i więcej, Ale po takim intensywniejszym jak dziś też opadam z sił.
Odkryłam tu taki sklep - zło... Zło dla mojego portfela...coś jak połączenie C&A i primarka, mają tak fajne rzeczy dla dzieci że wow, i ceny też są dobre, nie mogłam się powstrzymać i kupiłam mojemu bąblowi ogrodniczki, białe buciki i polarkową piżamę z klapą na tyłku ...porobię zdjęcia jutro, bo nie mam siły ruszyć się z kanapy