- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Ale najgorzej chyba tak przegrzać maluszka czasem jak widziałam rodziców co słonko świeci oni w bluzeczkach a dziecko w wózku w polarowym śpiworku i na to jeszcze gruby koc to aż się żal robiło dzieciaczka ja z resztą jestem z tych co lubią chłodek i świeże powietrze mój za to bardziej woli ciepełko
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Otrzymane podziękowania: 2
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Do tej pory zawsze miałam szyjkę długą, twardą i zamkniętą teraz mam długą miękką i zamkniętą... wiecie jaka jest różnica ???
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajnie ze juz wiesz kiedy cesarka ja tez podpytam swojego w srode ide na wizyte moze cos mi powie na ten temat
Czego się boisz?
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- Mamma Mia!
- Wylogowany
- gaworzenie
Wzięłam się za pranie, prasowanie (tzn ja prałam a mój prasował) i tyle tego, że jeszcze parę dni mi to zajmie a chciałam się dzisiaj spakować, haha Dopiero ubranka przygotowane a do prania idą pieluchy tetrowe, flanelowe, kombinezon, kocyki, rożek, prześcieradełko...Taka wyluzowana byłam, że to tyle czasu jeszcze a tu się okazuję, że mała już myśli o wyjściu i trzeba nadgonić czas
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Ja też już wszystko na tip-top szykuję torby popakowane łóżeczko rozłożyliśmy przygotowania pełną parą na wszelki wypadek
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patuśka no to ciekawa jestem jak nowy lekarz co ci powie pewnie USG machnie ja już nie będę robić teraz z Jaśkiem zobaczymy sie na żywo
Mamma Mia dobre wieści jednak malutkiej nie śpieszy się aż tak bardzo na świat niech sobie siedzi a Ty na spokojnie zaczniesz sobie przygotowania no szczerze wydawało mi się że tak dużo tych ciuszków kocyków i pieluch nie ma ale jak to się zaczęło prać to końca nie było ale mam wszystko gotowe torba spakowana tylko łóżeczko zostało ale to juz mój chce dopiero składać jak będę w szpitalu
W tym tygodniu same wizyty super Dobra trzeba sie położyć bo dzisiaj to noc nieprzespana ciągle się budziłam nic mnie nie bolało ale jednak pozycji nie mogłam znaleźć :/ później siostra przyjeżdża więc mi pomoże uporać się z szafą muszę to jakoś dobrze zorganizować i wygospodarować trochę miejsca bo komoda raczej nie zdąży przyjechać przed narodzinami Jaśka
Mamuśki dajcie zdjęcia gotowych kącików waszych skarbów??? u mnie kącik juz zaczynam tworzyć ale najważniejszego i tak brakuje łóżeczka jak na razie wiszą obrazki i ramki
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mamma Mia! to tak jak napisała Iwkaa czyli ta szyjka to normalna sprawa i kolejna przed przygotowaniem już.. tzn to dobrze. Zdawałam sobie sprawę z otwartej ale miękka mnie zaskoczyła.. ostatnio koleżanka męża z pracy pytała go o moją szyjkę .. to się tylko uśmieliśmy.... bo mąż oczy szeroko i mówi ...a bo ja wiem... koleżanka ma termin 10 dni po mnie...
Ja niby mam wszystko uprane i poprasowane tylko do torby którą mąż zdjął mi w weekend włożyć... ale zebrać się nie mogę... żeby nie prowokować .. ale chyba w końcu i ja to zrobię...zostawię sobie tylko suszarkę do zapakowania bo teraz używam... i ładowarkę.
Patuśka też jestem ciekawa co powie nowy dr. a swoją drogą to ten do którego chodziłaś to niezły fachowiec musiał być.. pewnie dlatego że chodziłaś na NFZ ... to dla mnie jest przerażające... bo prywatnie pewnie byłoby ciuciu- cacy... ehh .....
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale Patuśka ty się nie nastawiaj też że ten lekarz powie Ci duzo bo inaczej chodzic do dr przez całą ciążę i inaczej iść tylko raz a tak jak miałaś teraz z tymi tygodniami ciąży to komputer sam na podstawie wielkości dziecka wylicza tygodnie i tak może być inaczej na każdej wizycie a nie koniecznie musi się zgadzać z faktycznymi ilościami tygodni liczonymi od początki ciąży Trochę to zakręcone ale prawdziwe miałam ginekologię na studiach i trochę się zapamiętało rzeczy
Ja wam zdjęcie wyslę naszego kącika dopiero jak się maluszek urodzi
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Eliza ja za to boje się jakbym miał mieć cesarkę to znieczulenie w kręgosłup mnie przeraża jak na razie poród planowany sn ale wiadomo niczego się nie przewidzi
Śniadanko zjedzone teraz czekam na siorę wysłali mi dzisiaj wózek więc do końca tygodnia powinien dojść