BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1008063 przez ElizaZ
Hej... ja również jestem za Fejsem... :) :) :) wysyłam swój namiar jeśli któraś z Was jest chętna do dalszego kontaktu... proszę tylko jeśli któraś z Was dostanie namiar o info czy doszło, bo ten mój klamot czasami nie działa... :( ale już niedługo !!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 miesiąc temu #1008065 przez Patuśka
agadzie ja ostatnio co miałam takie intensywne dni to do tej pory ledwo chodzę :laugh: :P także masz rację nie rób nic :)
ElizaZ Pewnie że tak :) Jak dostanę to dam znać :)

Kurde tak mnie swedzi brzucho koło pępka .. już chyba dzis 5 raz się smaruję bo pewnie się dalej rozciąga ale tak że najchetniej wziełabym cos i się wydrapała :P

9 lata 2 miesiąc temu #1008078 przez agadzie84
Patuśka znam to, oj znam....najgorzej jak swędzą plecy a nie ma kto podrapać;)
Mnie też właśnie często koło pępka swędzi. Ale cały czas jest wklęsły, znaczy i tak o wiele bardziej na wierzchu niż normalnie ale nie wyłazi na wierzch.
Mały mi się rozpycha, brzuch mi się na boki kiwa :p

9 lata 2 miesiąc temu #1008081 przez Patrizia
Ja chyba jednak jestem bardziej za utworzeniem grupy :) na ogólnym nie będę się udzielać a w zamkniętej grupie to o wszystkim możemy pogadać i o naszych bąkach i bólach czy później o kupkach itd :P :P :P oczywiście jestem też za przyjęciem do znajomych ale takie zamknięta grupa byłaby ok ??
Ja teraz się ogarniam i wyruszam na zakupy :) Jaś się tak mocno wygina że mi brzuch zaraz pęknie :)

Ksawerek(*)

9 lata 2 miesiąc temu #1008087 przez agadzie84
No, na fejsie jest możliwość stworzenia dowolnej grupy i może być ona albo publiczna - czyli każdy może zobaczyć co tam jest zamieszczane, albo prywatna - osoby z zewnątrz będą widzieć tylko członków grupy ale już co zamieszczamy to nie, no i tajna - tylko członkowie wiedzą o tej grupie:) Też chyba byłabym za czymś takim, bo nie wszyscy muszą wiedzieć o wszystkim B) A fajnie będzie się powymieniać doświadczeniami :)

9 lata 2 miesiąc temu #1008089 przez Patrizia
agadzie84 ja byłabym za tajna taką tylko dla nas :D dasz rade taką grupę utworzyć??
Włoski umyte brwi zrobione teraz biore sie za suszenie jutro w szpitalu trzeba jakoś wyglądać co nie :P :P :P

Ksawerek(*)

9 lata 2 miesiąc temu #1008094 przez agadzie84
pewnie:) chyba najlepiej jakbyście mnie wtedy dodały do znajomych na fejsie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 2 miesiąc temu #1008095 przez Patrizia
agadzie84 poszło zaproszenie :)

Ksawerek(*)

9 lata 2 miesiąc temu #1008097 przez Patrizia
dobra ja się zbieram na zakupy to agadzie84 daj znać jak utworzysz grupę to dołączę chyba że to Ty werbujesz :P

Ksawerek(*)

9 lata 2 miesiąc temu #1008099 przez agadzie84
Patrizia mam:)
Jak tworzę grupę to dodaję członków, więc pewnie jakieś powiadomienie przyjdzie:)
Dziewczyny, grupę już stworzyłam, jakbyście mogły to dodajcie mnie do znajomych to Was dołączę:) Grupa tajna, więc nikt oprócz nas nie będzie miał dostępu :)

9 lata 2 miesiąc temu #1008115 przez Patuśka
Wysłałam zaproszenie do agadzie i Patrizia :)

9 lata 2 miesiąc temu #1008118 przez Patuśka
Przespałam się godzinę i czuję sie jak wypluta .. okropnie gorzej zanim się położyłam :( No ale może zaraz przejdzie .
Kurde chyba od ciężaru ciała stopy mi pękają codziennie wieczorem biorę sobie je robie zeby nie były takie wiecie twarde .. a po całym dniu znowu to samo ;/
denerwuje mnie to bo nie dość że brzydko wygląda to jeszcze robie ciągle coś z tym a nie mam siły muszę się powyginać itd. :P
Jakoś ta pogoda taka nie wiadomo jaka nic się człowiekowi nie chce nawet specjalnie jeść mi sie nie chce .
Oby jeszcze jutro i od czwartku mój w domu to nie będę się tak nudzić :)

9 lata 2 miesiąc temu #1008121 przez iwkaa
ale puki co normalnie piszemy tutaj??? nie wiem czy bedę pamiętac o tej naszej grupie??? juz tak się przyzwyczaiłam do tego forum... :D

9 lata 2 miesiąc temu #1008126 przez Patrizia
iwkaa tak tutaj piszmy pozniej jak sie nasze baki porodzą to sie przeniesiemy bo na fejsa wrzucic zdjecie to szybko a tutaj to wiadomo jak narazie ja tu zostaje :)

Ksawerek(*)

9 lata 2 miesiąc temu #1008128 przez Patuśka
Jak dla mnie bez różnicy czy tu czy fejs :) I tu i tu wchodze :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia