BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 6 miesiąc temu #394543 przez mamusia-85
chlopek nie ja nie karmie piersia, tak jak kiedys pisalam mam nikle ilosci pokarmu sama siara, wiec karmie mala butelka mlekiem modyfikaowanym bebilon 1 i bebilon comfort na kolki i na zaparcia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #394584 przez Madeline
Hej kochane.

U nas coraz lepiej, maluszek ładnie śpi i je. Nam pępuszek odpadł wczoraj. Załamałam się, bo tak jak przez całą ciążę nie miałam ani jednego rozstępu tak teraz mam i to sporo :( Ehh...

12 lata 6 miesiąc temu #394586 przez Joanna
Madeline karmisz tylko piersią? jak często i jak długo? rozumiem, że Twój synek najada się, skoro śpi :blink:

12 lata 6 miesiąc temu #394685 przez chłopek
madeline ja tez mam pełno rozstepów :( mój mały tez śpi cały dzien i noc tylko co 3-4 godz sie budzi do jedzenia

12 lata 6 miesiąc temu #394716 przez Joanna
chłopek tak pięknie śpi Twój synuś?karmisz go tylko piersią? Moja Niunia przesypia 3-4 godziny jak jest nakarmiona przez butelkę moim mlekiem bądź modyfikowanym, po cycku była niespokojna i spała godzinę o ile w ogóle chciała zasnąć :dry:

12 lata 6 miesiąc temu #394740 przez chłopek
joanna ja piersia karmię,ostatnio po kąpaniu nie może sobie zasnąć i sie tak do 22 meczymy

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #394790 przez Joanna
chłopek to tylko pozazdrościć, widać Twój pokarm nie jest za chudy i synek się najada :blink: a jak długo ssie Twoja pociecha,że przesypia tyle godzin?

12 lata 6 miesiąc temu #394863 przez nataleczka_92
Hej mamusie. Długo mnie nie było ale miałam problem z internetem. Ja dziś zmieniłam synkowi mleko z Bebiko na Enfamil od ulewania,bo mamy z tym problemy. Czy któraś z was używała tego mleka? Zmieniliśmy też butelkę bo w poprzedniej mały ciężko miał załapać smoka. I kupiłam mu dziś smoczka. Znowu mój maluszek tak się przyzwyczaił do dworu że wogóle w domu mi nie chce spać. Bo my od dawna tylko wstalismy i wychodziliśmy przed dom i tak spał sobie w wózku,a dziś co wyszłam dopiero po południu tak dopiero po południu zasnął.

12 lata 6 miesiąc temu #394914 przez chłopek
joanna czasem ze 20 min na cycu wisie, ale tylko sobei tak ciumka zeby sobie przysnąć, chciałąm mu smoka dawac ale go na wymioty bierze wtedy

12 lata 6 miesiąc temu #394926 przez nataleczka_92
Chłopek może zły smok jest. Bo ja mojemu na początku kupiłam z Canpola to też nie chciał tych zaokrągłonych. A kupiłam mu wczoraj z prosta końcówka avent i jest ładnie ssie.

12 lata 6 miesiąc temu #394956 przez chłopek
nataleczka z canpola tez sa te proste i on nie chce go. chociaz czasem jest tak ze sie chwyci, a czasem go wogóle go nie wezmie i sie krzywi

12 lata 6 miesiąc temu #394962 przez nataleczka_92
Chłopek może za mały jeszcze jest. Mój też na początku jak brał to od razu na wymioty się zbierało. A w sumie mój mały już za dwa dni miesiąc kończy:) boże jak to zlecialo

12 lata 6 miesiąc temu #395030 przez chłopek
no a mój dopiero 2 tyg bedzie mial:)

12 lata 6 miesiąc temu #395072 przez Madeline
Hej :)

Joanna mój synuś tylko karmiony piersią jest, ssie prawie 20 min, raz jedną, odbije mu się potem daję drugą i wtedy się najada. Czasami na drugiej mi już przysypia. Staram się co 2-3 godz mu dawać, ale przeważnie na żądanie dostaje. (Ogólnie to jestem w szoku, bo ja mam małe piersi i zawsze bałam się, że nie będę mieć pokarmu)

U nas nocka ładnie przespana (odpukać, oby tak było zawsze ;) )

Chłopek Aleks też po kąpieli, którą zawsze staramy się zrobić między 19 a 20, też nie śpi. Po kąpieli dostaje jeść i ma oczy jak 5 zł. Często usypia mi koło 22-23, ale za to później w nocy ładnie śpi ;)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #395077 przez Koni
Cześć mamusie :)

My już drugą noc z rzędu zarwaliśmy bo Kacperkowi się znów dzień z nocą przestawił :(

Poza tym w jutro mamy badanie słuchu i mam nadzieje że dobrze wypadnie a w piątel ważenie bo jak wczoraj byliśmy to mało przybrał bo tylko 100g od wyjścia ze szpitala a na cycu cały czas wisi :(

Kasiulka doskonale Cię rozumiem jeżeli chodzi o wygląd bo u mnie też masakra. Poświęciłam 1,5 roku żeby schudnąć a teraz nie mieszczę się w żadne spodnie z przed ciąży :( brakuje mi jeszcze 13kg zrzucić. Brzuch też mi wisi i jest cały czerwony od rozstępów :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka