- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
W nocy jak śpi ze mną to śpi 3h a nawet czasem 4h więc nie jest źle gorzej z uspaniem go A co do dnia to dzisiaj pobił rekord bo spał od 6:30 do 22 aż 3,5h ale przeważnie to śpi mi więcej a wieczorami tak od 17 do 24 wisi mi na cycach.
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Koni próbuj dalej z tym smokiem, mój synuś na początku też go wypluwał i się wkurzał, bo nie wiedział co to jest, a teraz ssie jak nie wiem
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
a jesli chodzi o spanie to moj synus tez malo spi czasem potrafi 4-5 godzin niespac tylko drzemac po 10min i tylko na raczkach:)
ale jakos dajemy rade choc nie latwo jest jestem sam od rana do wieczora i chetnie bym go czasem sprzedala komus
mam pytanko do mam ktore dokarmiaja jakie mleko podajecie??
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jestem dzisiaj naprawdę happy, Alcia zrobiła aż 3 kupki,powoli poprawia się trawienie, herbatka z kopru włoskiego pomaga
a u Was jak z kupkami magda_kielce?
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Joanna moj maly tez ma problem z kupka:( robi raz dziennie z lewa bieda i taka ścisła kupke.to chyba wlasnie przez te mleko midyfikowane.ja tez daje enfamil premium newborn ale teraz dam enfamil 1 to jest chyba od 0-12 miesięcy tak?nie miej kochana wyrzutów sumienia co do karmienia,najważniejsze ze malutka jest najedzona...
Koni moj tez nie chciał smoczka na początku a teraz ssie jak szalony;) musisz poprobowac.a tak wogole to współczuje ci jeszcze trochę to padniesz:/ ale ja sie pocieszam ze czas szybko leci i oby nasze maluszki skończyły 3 miesiące to będzie juz z górki;)
A co do smoczka to tez kupiłam nuk ale moj maly go nie chce tylko ciaga avent taki śmieszny co mu w szpitalu dali...a np butelki avent nie nadawały sie a miałam cały zestaw bo za duża dziurka chyba była i maly sie krztusil i ulewal więc musiałam zmienić na nuk i są super...czy waszym dzieciaczkom odpadły juz pepki bo nam jeszcze nie...a jak dziewczyny z Waszymi brzuszkami-bo mnie kto spotka to pyta kiedy rodze:( a do wagi z przed ciazy zostało mi tylko kg...ja zaczęłam nosić pas ale uciskal mi na rane po cc i przestalam narazie.uciekam bo moj Mateo płacze.buziaczki
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kochana powiedz jeszcze ile na raz wypija Twoja pociecha? Alicja potrafi wypić już 120 ml, szczególnie jak jest po kąpieli, wtedy od razu ładnie śpi
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Za nami ciężki dzień i noc Wczoraj mały od rana do 13 prawie mi nie spał Potem jak zasnął to do 20 ładnie spał, natomiast w nocy co godz lub półtorej się budził i od 2:20 do po 4 nie spał mi wcale. Najedzony, przewinięty, bujany, noszony i nic. Oczy jak 5 zł, zero płaczu tylko po prostu nie spał. Aż się popłakałam, bo byłam już wykończona No i teraz od 8 dalej mi nie śpi Co przyśnie, włożę go do łóżeczka to oczy olbrzymie i w ryk. Ehh... Zmęczona jestem, chciałabym chociaż z godzinkę pospać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Koni my tez używamy smoczka. Tyle ze dwa pierwsze dni ssał chetnie. A potem już nie. I wczoraj zorientowałam sie ze cwaniak bierze smoka ale od taty. A jak ja chce mu dac to zaciska dziąsełka i nie da rady. Mały spryciarz
Kochane czy Wasze maluszki też odrywają się od piersi jak puszczają bączki albo robią kupkę? Bo mój ostatnio odrywa się od cyca i musi się skupić, zastanawiam się czy to nie jakieś kłopoty z brzuszkiem?