- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agat super zdjęcia wam wyszły i to za free
Kelis witaj
Luska
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
między moimi dziewczynami jest 5 lat różnicy i też się kłócą że czasami mam ich dość no i ciężko będzie trochę z maleństwem bo te to już sobie same radzą i mama miała więcej luzu
Chasiami w temacie żylaków odbytu nie pomogę bo sama się z nimi męczę o 1 ciąży ale podobno jest maść po której znikają i po ciąży mam zamiar się z nimi rozprawić
Dosia nie jedna by sie z tobą zamieniła a na ruchy jeszcze czas
Monia super kociak
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
A jak malujesz stól, ja kiedys bawilam sie w decoupage, fajne efekty tez wychodza:-)
Ja jeszcze sie zastanawiam nad szkola rodzenia, ale bardziej pod katem opieki nad maluchami bo na pewno bede miala cc
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Stokrotka tak to brytuś . Ostoja spokoju i lenistwa . Ja też miałam etap zabawy z decoupage. Ale samo decu jest dla mnie zbyt bogate a ja wolę prostotę. Teraz tylko białą farbą maluję drewno tak aby było widać słoje spod spodu i chciałabym uszyć do tego organizer i powiesić z jednej strony. Zobaczymy.. co z tego wyjdzie Jak już będzie po wszystkim to jak będzie czym to się pochwalę
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pochwalcie się na koniec swoimi rękodziełami
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Chasiami ja nie pomogę raczej z tym , co prawda po pierwszym porodzie chyba miałam albo po cc , już nie pamietam .Ale wiem że dostałam na o maść , dosłownie dwa razy i przeszło .więcej nic sie nie pojawiło
Ja czułam 1 pierwszej 19 w drugiej 18 w trzeciej 17 , więc ciekawe czy będzie ten 16 czy wcześniej , na razie mam jeszcze czas , zobaczymy , aczkolwiek chciała bym już
kasiah ja tylko znam Biziela i to z ojomu noworodkowego.........i patologie ciąży z opinii
Nie będę chodziła do szkoły rodzenia , bo po co, no chyba , że uczyć , a zresztą teraz to i tak nie mam czasu
Dosia spokojnie i to bie brzuszek sie pojawi i ruchy poczujesz . mi nie tęskno do dużego bebzola , bo zaczną się problemy ze wszystkim heheh już widzę si3ebie w 7mcu zawiązującą trampki błahahahaha
Monika hhehe ale kociątko
Pochwal się co to za stolik , że sama malujesz My mamy wizytę 11.08 prenatalne .Myslicie , ze był by mi w sanie lekarz powiedzieć co jest między nogami ?
Ulka powiem ci , że moje maja w grudniu 5 i 3 , ale ja juz mam w sumie luz z nimi nie narzekam , nawet synek pomoże .a teraz od nowa .Ty z dziewczynek , to już będziesz miała pomoc Fajnie właśnie
Monika o ambinie , ja o antytalent
Ula ja planowałam na dwójce zakończyć hmmmm , nie wyszło mi o zbytnio
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Bo mi jakoś nic się nie podoba, a z męzem też jakoś nie ma czasu się zastanawiac, a czas leci.
Jakie wam podobają sie imiona do chłopca a jakie dla dziewczynki?
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
monika kociak słodziak, mam nadzieję, że z łapką będzie OK
Trochę Wam zazdroszczę talentu i cierpliwości dziewczyny też bym chciała umieć robić takie cudeńka
A co do szkoły rodzenia to ja też się zastanawiam bo musiałabym dojeżdżać do Bydgoszczy, nie wiem czy mój mąż dałby radę ze mną jeździć (ze względu na pracę) no i w mswia to koszt 450-500 zł
Co do imion to gdybyśmy mieli dziewczynkę to byłaby Amelia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a dla chłopca podobał nam się jeszcze Jan i Jakub
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
chlopiec - Ksawery, Adrian, Dawid
dziewczynka - Iga, Alicja, Magdalena
Hi hi hi Luska przy tej systematycznosc na to wychodzi:-) ja w pierwszej czulam koko 20 tak mi sie wydaje a teraz czekam i czekam, ale ja mam tez troche tluszczyku:-)
- Dosia_Malina
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Luska zawiązywanie butów w 7 mcu to musi być prawdziwy wyczyn. Dobrze, że małż pracuje w domu to po prostu dojdą mu dodatkowe obowiązki. A stolik to zwykłaczek z ikei
Kupiłam go od dziewczyny używany w idealnym stanie, razem z podkładką, 6 pokrowcami na niego i podgrzewaczem do butelek, całość za 40 zł. Takie zakupy to lubię Cierpliwości niestety nie mam, staram się jej uczyć i traktować to jako swoistą terapię
Co do płci to może być jeszcze kiepsko ze 100 % informacją ale może jakiś cień informacji się ujawni
Boję się myśleć nad imionami . Poczekam aż będziemy wiedzieć na pewno czy dziewczynka czy chłopak i dopiero wtedy pozabijam się z mężem. Znając nas każdy ma inny pomysł na imię .
Dosia czekam razem z Tobą
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Kelis3 witaj zapraszamy ja mam tak samo ze bardziej wygladam jakbym sie najadla nic wiecej hehe
Chasimi ja niestety nie wiem co mozna poradzic na hemoroidy najlepiej idz do lekarza. A co do imion to ja wybieram dla dziewczynki a partner dla chlopca i nie wiem co mu sie podoba za to mi dla dziewczynki albo Kornelia albo Wiktoria a dla chlopca Kacperek i Dawid
Kasiah06 ja mam zamiar isc do szkoly rodzenia sa zapisy juz na wrzesien musze tylko ze swoim pogadac czy chce ze mna isc
Bylam dzisiaj u poloznej i ciaza ksiazkowa slyszalam bicie serduszka maluszka i wszystkie badania powychodzily bardzo dobrze wiec jestem szczesliwa teraz czekac do 1.09 na usg U nas tez dzis upal jak cholera jak gotowalam obiad to myslalam ze sama sie ugotuje ;::/
- Asieńka*87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 8
Monika interes zycia normalnie tez lubie takie zakupy
A jesli chodzi o imiona, to ja stawiam na takie zadko spotykane, jak bedzie dziewczynka to Marika a jak chlopiec to Oliwier albo Alan bo tez ladnie.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chasiami do imion mam się zabrać ale jakoś mi tak schodzi mam na kartce spisane po 10 dla chlopca i dziewczynki i trzeba by selekcję przeprowadzić
Kasia ładne imię
Anna Kuba ładne ale u mnie odpada bo kuzynka ma
Stoktotka Alicja będzie na pewno grzeczna bo mam chrześniaczkę Ksawery też ładne
Dosia nie ma jak to konkret szybko zdecydowaliście ładne imiona
Monika bo to już tak jest małe dzieci mały kłopot duże dzieci duży kłopot jestem ciekawa co wykombinujesz z tym stoliczkiem
Martadiana Kornelia grzeczne dziecko moja najstarsza córka ma tak na imię wszystko ok to trzymaj tak do końca