- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

Tymcio na dzien dziecka oprocz rowerku i kompletu ubran dostal od S kredki z BIC i metrowa malowanke z bobem, ubranka szorty i bluzeczki z lidlai ciastoline play doh , S patrzyl za tablica magnetyczna w smyku ale na nastepny miesiac S to wariat zakupowy .. Bylismy w 5-10-15 szukal butow pani pokazuje ale na dziewczynke, ja mowie co za dyskryminacja, a S trzeba bylo miec dziewczynke, a ja trzeba bylo ja robic a S , Ze bedzie zaniedlugo okazja by sprobowac, pani mina bezcenna haha aa jeszcze dostal 2 sliniaki plastikowe z myszka miki, ze zlomkiem talerzyk i miseczke aaaa od tesciow ja i S dostalismy czekolade,, moja mina bezcenna jak przychodza skladaja nam zyczenia Bo sie nie spodziewalam i dostalam od S roze tak spontanicznie wyskoczyl do kwiaciarni wiec dzien na mega plusie ...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My też mamy zakupione trzypaki bluzek z Lidla i dwupaki szortów(a dla Hani wersja dla dziewczynek,czyli spódniczki). Jeszcze nie widziałam,bo to siostra kupiła i jeszcze niedostarczone,ale jeszcze się nie zawiodłam na Lidlu

Ja przywiozłam od szwagierki całą torbę koszul na Micha. Lniane,tkane,bawełniane,na krótki i długi(ale przede wszystkim na krótki)we wszystkich chyba kolorach Nakupowała mu,nie ma co

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gosia jak to bylo kiedy najlepiej pracowac nad dziewczynka bo zapomnialam ??

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My zadziałaliśmy dwa dni po miesiączce

Ta metoda jak każda inna nie daje 100% pewności,ale jest chyba najbardziej skuteczna,jeżeli tak to można powiedzieć

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Gosia prezenty dla dzieciaczków kupiliście bajeczne i faktycznie zaszaleliście, ale najważniejsza jest radość brzdąców i że byli zadowoleni

megi Tymek też zarobił wspaniałe prezenty

Gdzieś kiedyś czytałam że dziewczynkę to przed owulację się majstruje czy jakoś tak, ale mogę się mylić bo nigdy nie stosowałam takich metod

Ja dziś zostawiłam młodą z dziadkami i pojechałam upolować dla niej jakiś prezent. T był w pracy i późno wracał, z resztą jak przez cały tydzień dlatego nigdzie nawet nie byliśmy.
Najpierw podjechałam do takiego sklepu u nas, ale kompletnie nic nie było, a jak coś fajnego to ponad 100zł, więc wsiadłam w autobus i pojechałam do Dąbrowy do marketu.
W autobusie spotkałam mojego dziadka, który postanowił towarzyszyć mi na zakupach. W markecie nie było lepiej, albo bebło albo ceny kosmiczne, nawet w Smyku kaszana. W końcu jednak kupiłam jej w Smyku taką małą laleczkę Evi z pieskiem bo już ma z tej serii, a dziadek dokupił w Reserved zestaw pierścionków, bo mu mówiłam że chce taki, bo mi młoda ciągle chce obrączkę zabierać. To dziadek powiedział że będzie miała od niego

A potem dostała jeszcze od moich rodziców łóżeczko dla lalek z pościelką, a od teściów bidon ze słomką, bluzkę i opaskę. Jutro jeszcze wpadnie moja siostra i po prezentach

Cały dzień leje, więc imprezy plenerowe nie wypaliły, a szkoda

A dzidek na dzień dziecka dostał całą paczkę żelków od mamusi, którym się obżarłam aż mi niedobrze

Gosiu dziękuję, młoda już lepiej, ale ma jakaś chrypkę i skrzypi jak nienaoliwione drzwi

Wszystko mnie boli, spokojnej nocki

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

U nas weekend i Dzień Dziecka udany

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pozdrawiamy
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Gosiu , ale wypasione prezenty sprawiliście dzieciakom

Agusiu jak dobrze,że dziadek był z Tobą na zakupach ! W taką pogodę nie wychodź sama.
Linka też obłowiona w prezenty

Megi trzymam kciuki za to,żeby teraz Córcia wyszła

Woow prezentów Tymek dostał tyle,ile niektóre dzieci na wszystkie okazje w roku

Sylka fotki świetne

Pogodę macie rewelacyjna . U Nas w Boze Ciało lało , w dzień dziecka było wietrznie i byle jak . Mieszkamy stosunkowo blisko , a tak różna pogodę mamy

U Nas urodzinki Ami udały się świetnie

Solenizantka miała pare razy focha i wszyscy skazani byliśmy na jej wrzaski i humory . Świeczki zdmuchnąć nie chciała , bo akurat miała pilniejsze sprawy na głowie i krzykiem Nas zbyła

Ogólnie byłam pozytywnie zaskoczona gośćmi . Nawet szwagierka miała dobry humor i taka przystępna była .
Cała imprezka szybko się skończyła na moje szczęście . Wszyscy o 18:30 sie rozjechali . Przynajmniej dzieci wykąpaliśmy normalnie bez ceregieli

Zdjęć nie mam prawie wcale . Zawsze ja robię , a wczoraj więcej Maję nosiłam , lub latałam z kuchni do salonu i nikt nie pomyślał o fotach . Zresztą Ami teraz dla zdjec mówi zdecydowane NIEEE .
Dziś jedziemy po obiadku rozejrzeć się za kafelkami i innymi pierdołami do łazienki .
I jednak zaczynamy w przyszłym tygodniu od dachu , bo wymaga naprawy .
Jeszcze w planach mamy zakupy dla Amki , bo dostała kasiorkę , wiec musimy jej pokupować coś fajnego . Zapewne zjeżdżalnie i piaskownica będzie .
Miłego i słonecznego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka ale Wam zazdroszczę pogody u nas cały tydzień leje i zimno

agi super, że urodzinki się udały i goście się spisali. Najważniejsze że było miło, i wodzę że Ami podobniej jak Linka miała humorki na swojej imprezie

Pochwal się jakie prezenty zarobiła

Kochana u nas na szczęście dla mnie było wczoraj dosyć rześko i padał deszczyk bo inaczej, jak by był upał, to na pewno nie pojechałabym sama.
Czyli jednak najpierw dach idzie na pierwszy ogień. Niestety w takich starszych domach to dużo rzeczy wychodzi w praniu i nagle okazuje się, że trzeba zrobić sporo więcej niż się zakładało.
Ja zaraz wstawiam pranie młodej, do jutro wyschnie i się pakujemy. Dziś posprzątamy górę, i pochowamy co się da w pokojach i najprawdopodobniej we wtorek jak T wróci z pracy to się wynosimy.
Teraz u nas słonko, ciekawe co będzie potem.
Miłego dnia

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Sylka,pogodę to mieliście bajeczną

Na Boże Ciało mieliśmy bardzo ciepło

Agusia,dziadek to Ci z nieba spadł

Agi,szkoda,że brak zdjęć,ale to podobnie jak u nas. I widzę,że Ami miała podobne podejście do urodzin jak Hania,bo ta też niezainteresowana świeczką,co innego chciała robić

Dzisiaj u nas pogoda się pogorszyła. Rano lało i przeszła burza. Teraz już nie pada,ale jest chłodno i szaro-buro

Miłęgo dnia!
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gosia a u nas dziś pogoda wspaniała

Wpadła moja siostra z prezentem dla Linki i posiedzieliśmy miło na tarasie. Mam nadzieję że już się taka ładna pogoda utrzyma

My uprzątnęliśmy dziś naszą górę ze wszystkich rzeczy, obrazów, ipt i teraz mamy totalnie zagracone pokoje. Dobrze że we wtorek stąd zwiewamy bo bym się chyba wykończyła.
Miłego wieczorku