- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Czasem zostawiałam na dole i maż później wnosił mi do domu.
Agi Maja grzeczna. Na poczatku troche płakała za mama (ma teraz taki okres, bo kiedyś nie płakała) ale po chwili zajęła się zabawą.
Dzis mamy taki skwar że głowa mała. Zaliczyłam 2 spacery z Kubuskiem i padam.
Gosiu super że trochę kaski wpadło

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0

My dziś też dużo na dworze, zaliczyłyśmy plac zabaw i Paulinka ślicznie się bawiła

Wieczorkiem odwiedzili nas jeszcze moi rodzice i po pierwszej połowie meczu pojechali

Było bardzo miło, uśmiali się deski w kibelku i ogólnie było wesoło.
Dziś u nas taki upał był, że aż trudno to zrozumieć. Normalnie można by bez ubrania latać, chore to wszystko, takie skoki tej temperatury i zmiany w pogodzie. Ale aż wszyscy odżyli, mam nadzieję że taka pogoda już z nami zostanie

Miłego wieczorku

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Kochane Amelka waży 11,7 kg , mierzy 81 cm . Chociaż tego wzrostu pewni nie jesteśmy , bo nie bardzo chciała współpracować

Agusiu super , ze już remontem w domu ruszyli . Trzymam kciuki za szybki rozwój sprawy .
No i oby obyło się bez dodatkowych strat w mieszkaniu dziadków

Co do wnoszenia wózka , to kiedyś też to przerabiałam i Tobie tego nie zazdroszczę . Tylko kurcze martwię się , ze teraz tak sie forsujesz .
A co do piwnicy , to u Mamy też jest , ale podobnie jak Ty nie daje tam wózka . Jakoś mi dziwnie pachnie w piwnicy i jak pomyślę o ewentualnych gryzoniach tam żyjących , to mi się odechciewa wszystkiego

Megi Tymcio zdolniacha

Gosiu z tymi Twoimi bólami głowy to przykra sprawa . Może zgłoś lekarzowi ? A to takie migrenowe bóle ?
Nowe słówko Hanuli zaskakujące . Ale w sumie dzieci szybko chłoną nowe słówka , te niedozwolone tym bardziej . I masz rację , te wszystkie przekleństwa brzmią przeważnie słodko w ustach maluchów i trzeba się powstrzymywać przed zachwytem

Super , ze wypłata fajna

Sylka przy takiej pogodzie to zmęczenie szybsze . A jeszcze jak się ma żywiołowe dzieciątko , to tym bardziej .
U Nas pogoda tez się znacząco poprawiła

I tak mi troszkę żal się zrobiło , bo mieliśmy wspólnie w tym roku na wczasy lecieć . I Oni za tydzień na Korfu lecą , a my .... wczasujemy sie w nowym domu

Mężus dziś wrócił po 20 stej , ale od razu poszedł Pauli pokój gruntować . Tak więc mimo zmęczenia działa na całego .
Nic , uciekam

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mężu poszedł do kumpla na mecz,a ja w samotności zajadam pizzę...
U nas też spiekota niemiłosierna dzisiaj była. Przez to festyn wymęczył nas okropnie,bo większość terenu nieosłonięta. Ale było fajnie. Trochę krótko,czas zleciał ekspresowo. Hania w biegu,ale była grzeczna

Michałek mówił wierszyk z kolegą,ale w sumie słychać było przede wszystkim jego. Dobrze,że musiałam też uważać na Hanię,bo inaczej bym się rozpłakała

Poza tym jutro mamy małe odwiedziny. Przyjeżdża siostrzeniec(chrzestny Michałka) z dziewczyną.
Agusia,właśnie ja w K-nie miałam piwnicę,ale bałam się zostawiać tam wózek,chociaż teoretycznie to jest tam wózkarnia/rowerownia.
Cieszę się,że odwiedzinki miłe

Sylka,to ja padam razem z Tobą.
Ja od razu po festynie biegłam na zumbę i powiem Wam,że głupia jestem. Mało tam nie zemdlałam

Idę kończyć pizzę i może jeszcze dam radę coś obejrzeć

Dobranoc!
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gosiu pizza brzmi kusząco !!! Ale cóż , takie smakołyki nie dla każdego

Super , ze festyn się udał i Hanusia grzeczna była . Imprezy w taką pogodę , to faktycznie mogą wykończyć . A Ty jeszcze zumby nie odpuściłaś . Hardcorowo normalnie

Ja po koszmarnej nocy , poranek miałam jeszcze gorszy . Maja o 4 już kategorycznie spania odmówiła . Poszłam więc i o 5 pranie nastawiłam . A , ze wczoraj wyciągnęłam z pralki wyprane ciuchy , które mi dziwnie śmierdziały , to mąż postanowił coś tam przy filtrze pomajstrować . Pojechał do pracy , ja siedze na dole i patrze , a tu z sufitu i po oknach mi cieknie ! Na górze cała łazienka , przedpokój i pokój Ami w wodzie . Od rana zamieszanie i sprzątanie .
Podokręcałam co trzeba i włączyłam pralkę . Póki co wszystko ok .
Tylko teraz pogody mi trzeba , bo wszystkie ręczniki i pościele powyciągałam , zeby wodę zebrać

Ufff , 7 rano a ja zmęczona

Miłego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agi na wczasy jeszcze wybierzecie nie uciekna a domek juz bredzie

Ami waga piorkowa, ale grunt ze zdrowa.
Ale mialas poranek! Wspolczuje zabawy z woda i prania pozniej recznikow i poscieli po tej przygodzie. Oby sloneczny dzien byl by wyschlo wszystko.
Gosiu ale cudne prezenty otrzymaliscie i milo spedziliscie dzien. Michas chyba w swoim zywione byl na scenie, co? Malo nie zemdlalas mowisz kurcze przeforsowalas sie.
Agusiak super ze macie wreszcie ladna pogode. A przygody z deska nie zazdroszcze choc niespodziana dosc byla.
Kuba ma za soba 1 noc bez pieluchy i jest opiana sukcesem

Milego dnia.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Słonko od rana i od razu humorek lepszy

Gosia, Ty to nie ma masz dla siebie litości, dzień maksymalnie wyczerpujący ale grunt, że zadowolona jesteś no i że wynagrodziłaś sobie to pyszną pizzą, której szczerze mówiąc zazdroszczę

Sylka gratulacje suchej nocki bez pieluchy, ależ Wam fajnie

U nas to nie wiem kiedy zaczniemy, chyba dopiero w lipcu jak wrócimy. Raz że mimo pogody w mieszkaniu nadal troszkę chłodno a dwa nie chcę żeby młoda tu dziadkom po panelach sikała, więc akcję musimy przesunąć. Mam jednak nadzieję, że wyrobimy się do jesieni

Aguś Amelka drobniusia, a nie wygląda wcale na taką kruszynkę

Ojej ale przygoda z tą pralką, dobrze, że opanowałaś sytuację

Oby wszystko szybko teraz poschło

Kochana my z Paulinką wylegiwałyśmy się dziś do 9 a wczoraj w dzień spała 3 godzinki

Aguś dziś już mężuś pojechał do pracy z kolegą więc wózek mam w aucie na parkingu prze blokiem

Wakacjami się nie martw, jeszcze nie raz pojedziecie a teraz są inne sprawy i konieczne wydatki. My też nigdzie nie jedziemy, nawet na działkę nam się raczej nie uda skoczyć, bo jak wyjdzie z pracą T to na pewno urlopu nie dostanie. Ale trzeba to jakoś przetrwać i tylko i mieć nadzieję że wypalą kolejne wakacje

Lecę na kawkę, miłego i gorącego dnia

My po południu do teściów jedziemy.
Buźka

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Gosiu super ze festyn sie udal

Agi wspolczuje potopu .. mam nadzieje ze wszystko wyschnie szybko...
Agus udanego wypadu do tesciow

Sylwia jeszcze rax gratki dla kubusia

Agi u nas tez noc koszmarna Mimo ze Tymek wstal o 6 juz noc ciezka przebudzil sie po 21 ... Zaczal rzucac i nie mogl oddychac. Bo nos zatkany. Dalam nasivin, nic, dalam wode nic... Nie mogla mu splynac.. Przyszedl o 22 S nosil go i dal na lozko ..Biedny godzine sie meczxyl az zasnal.... A my z nim, S poszedl na podloge spac , bo rano do pracy... Jeszcze w nocy sie przebudzil ,na lozku poglaskalam go i spal do tej 6 ... Dzis mu inhalacje na noc zrobie kupilam olejek eukaliptusowy .. I tak spalam to z nogami na brzuchu glowie i nie wiem gdzie jeszcze, albo mnie trzymal za reke... Dalam mu pic w nocy to rano mleka rano nie tknal..
ehh mam nadzieje ze dzis lepiej bedzie nie mogl oddychac buzie jak rybka mial otwarta... a teraz spi jak narazie i nic sie nie dzieje ... tesc zalewa podloge u tesciowej w pokoju wiec sie kisimy w domku .. troche zla na S jestem .. rozumiem kasa . ale nie naszym kosztem ...jutro mamy do fikolandu jechac to sobie odbije i zakupami tez

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiu ale sobie z Linką pospałyście !

Ale powiem Wam , ze to niewiarygodne ,że jedne dzieci tak ładnie śpią , a moje to demonki nieśpiące i absorbujące .
Kochane moja Ami nie taka drobniusia

Megi biedny Tymuś . Koniecznie zrób mu inhalacje . U Nas idealnie sprawdza się nawilżacz elektryczny z kropelkami eukaliptusowymi lub miętowymi .
Ami śpi jak anioł

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Spojrzałam na suwaczki i mnie olśniło, że przecież Kubuś jest z lutego, więc mamy jeszcze troszkę czasu na odpieluchowanie

Paulinka też już w końcu zasnęła chociaż brykała jeszcze w łóżku

megi to jeśli @ jednak przyjdzie to pamiętaj żeby wcześnie zacząć działać, tak? Bo dziewczynkę się przed owulką robi

Ziemniaki na obiadek pyrkają a ja pewnie zaraz znowu coś pochłonę do jedzonka

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My zaliczyliśmy prawie 2 godz spaceru w tym 4 place zabaw, grę w noge na boisku i przyrzady do ćwiczen. Ledwo doszłam do domu taka duchota. Kubusiek właśnie się położył chyba wystarczająco się wylatał

Coś mnie podbrzusze pobolewa jak na @ a to jeszcze nie jej czas. Nie lubie jak mnie coś boli w tym miejscu

Agi Amelka wyglada naprawdę na pulchna a tu widzisz waga piórka

JEśli chodzi o wakacje to i my nigdzie w tym roku nie wyruszamy. Moze ja skoczę z siostrą nad jezioro do domku jej tesció na tydzień a maż do nas na weekend dojedzie bo nie wiem jak u niego z urlopem. Jutro mieliśmy skoczć do Mikołajek,ale wyjazd przełożyliśmy na za tydzien- oby pogoda dopisała.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Czyli wychodzi na to, że wakacje w tym roku spędzamy razem na forum i z żadną nie stracimy na dłużej łączności

A u nas coś grzmi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Place zabaw na szczęscie w naszej okolicy i blisko siebie położone. Oczywiście Kuba co widziała starsze dzieci to biegł do nich i zagadywał je

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiu no Wam to teraz jak nic chłopczyk by się przydał

Odpieluchowaniem się nie przejmuj . Ami w tej dziedzinie zrobiła kilka kroków do tyłu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sylka jesteś wielka . Ja dziś przez tą pogodę chodzę jak struta . Teraz się ochłodziło przyjemnie

Ami siedzi na ogrodzie i się bawi . Mąż wrócił o 17 , zabrał Amusie na krótką przejażdżkę rowerową i poszedł malować pokój Pauli . Zresztą Paulina tez poszła

Ide pościągać pranie z ogrodu , bo coś mi się wydaje , ze zaraz lunie deszczem .