BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #670928 przez Agusiak
hej :)

Kurcze już nie wiem co z tą Pauliną. Gorączki nie ma, ale w nocy kaszle i chrypi jak stary pijak. Gardło ma blade, jak pytam czy ją boli, to mówi że nie. Ale kurcze nie podoba mi się ta jej chrypa. Nie wiem Gosia czy to nie jest czasem coś alergicznego jak u Was. Wczoraj kaszlała mocno, bo sprzątaliśmy górę z rzeczy a wiadomo, że wszystkie obrazy i inne skurzone na maksa, no a jak się to ruszyło to już w ogóle. Dopiero jak uchyliłam okno, pomimo deszczu i lekkiego chłodu to jakoś zasnęła. Opatuliłam ją żeby nie zmarzła ale świeże powietrze dobrze zrobiło. No i w ogóle ostatnio już cały dom jest powoli sprzątany do malowania więc może to faktycznie przez kurz, albo już sama nie wiem.

idę na kawkę, miłego dnia :)

a no i żebyśmy się za bardzo do słońca nie przyzwyczaili to od nocy już tylko leje. No bo w końcu przecież daaaaawno nie padało :X :X

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #670948 przez megi23
hej laski :)
nasz weekend wygladal tak :

rano byly 2 spacerki na rowerze i do lasu , pozniej chlopaki spaly, po obiedzie kolejny spacer na lody , ciut Tymek zjadl ale wolal 4 rozki teraz ja wrocilam z roweru, nie chce nikt jezdzic to sama bede:p S punktowal sniadanie zrobil, caly dzien malym sie zajmowal, ja autem pojezdzilam z nim , co prawda 2 razy mi zdechlo, ale u nas polsprzeglo wysoko sie osiaga, a ja na jezdzie nisko mialam, w niedziele nastepna jednak do Baltowa jedziemy, Chcialam do zamoscia, ale S sie boi ze Tymek sie przestraszy zwierzat... Heh... No nic tam tez sa hehe ale on o nich nie wie;) w sumie weekend sie udal nam :lol:
Agusiak moze Linka jest alergiczna ... moze testy trzeba jakies zrobic??

Agi wspolczuje ze fotek nie ma .. a na humorki naszych dzieci nie mamy wplywu niestety...

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 6 miesiąc temu #670986 przez Agusiak
megi

Na testy pójdę z młodą ale jak już wrócimy z "wczasów" ;) No i nasza lekarka też musi wrócić z urlopu i dać nam skierowanie.
Ale młoda ma jeszcze rzadkie kupki, nie jest to biegunka, bo robi z normalną częstotliwością ale takie rzadkie właśnie.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #670992 przez megi23

11 lata 6 miesiąc temu #671000 przez Gosia_Krupa
Dzień dobry!

Agusia,u nas też dzisiaj pada i w dodatku zimno :( A ja po Michała do przedszola muszę jechać,a żadnej kurtki nie mam :( Sweterek mi zostanie :( Zmarznę na kość :(

Co do testów to musicie zaczekać jeszcze rok,tak jak my,bo robi się je dopiero po 3-cim roku życia :dry:

Megi

Miałam w planie wielkie prasowanie,ale że muszę po Micha jechać to nici :( Zaraz się zabiorę za to,ale pewnie niedużo zdołam wyprasować :( I jutro powtórka...

Miłego dnia,mimo złej pogody u co niektórych :silly:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #671002 przez Agusiak

Gosia o kurcze, dobrze wiedzieć z tymi testami. Nie wiedziałam że dopiero po 3cim roku można robić.
Też czeka mnie dziś prasowanie a na dodatek pakowanie, a muszę przewieźć niemal wszystkie rzeczy młodej i sporą część naszych :dry:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #671009 przez megi23

Agi probowaliscie juz fotwelik??/ sorki ze cie molestuje ale mecze S by mi rower kupil i fotelik malemu ale nie wiem jaki czy ten na rame czy do tylu..

11 lata 6 miesiąc temu #671015 przez Agusiak
megi a wiesz że nawet ostatnio o Tobie myślałam w kontekście tego fotela. Ale u nas nijak nie ma jak go przetestować. Pogoda do dooopy, pada już chyba drugi tydzień, zimno jak diabli i jeszcze młoda zasmarkana chodzi. Jak taka dupiata pogoda się utrzyma to w ogóle nie pojeździmy na rowerach w tym roku :( :angry:

11 lata 6 miesiąc temu #671022 przez megi23
no widzisz a u nas lsoneczko jest nie ma uplau bo padalo wieczorem , widze po kaluzach ale moze na rowerek wyjdziemy :blink:

11 lata 6 miesiąc temu #671033 przez Agusiak
no to zazdroszczę. Młoda na biegowym to po domu jedynie śmiga a my na nasze to sobie możemy do garażu pójść popatrzeć. Niby Polska taki mały kraj a pogoda taka różna.

T jak montował ten fotel to się z młodą po podwórku przejechał i mówi że super, ale nie wiem jak na dłuższych trasach i jak np. jak dziecko zaśnie, dlatego nic na razie nie pisałam w tym temacie.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #671035 przez Agusiak
Aguś, 100 lat dla Amelki z okazji 2 urodzin!!!!!
Spokojnego, beztroskiego dzieciństwa i samych uśmiechów :)

Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #671063 przez megi23
ja tez skladam zyczonka dla Ami usmiechu na codzien , spelnienia marzen i zdroweczka

11 lata 6 miesiąc temu #671175 przez Agusiak
Paulinka zasnęła przy bajce. Wymęczona jest tym katarem bidulka.
Ja znoszę powoli rzeczy do pakowania, ale tyle tego będzie, że łatwiej już byłoby się całkiem wyprowadzić :dry:

11 lata 6 miesiąc temu #671219 przez sylka
Amelko 100 lat kochana. Zdrowka i samych radosnych dni

Jak wejde wieczorem na lapka to popisze z Wami bo z tel nie lubie

11 lata 6 miesiąc temu #671268 przez Agusiak
u nas właśnie jest burza i leje jak diabli ale chyba powoli przechodzi...wali równo.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka