- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Kurcze a ja mam małą zagwozdkę. Nie mogę znaleźć mojego wypisu ze szpitala po porodzie. Przeszukałam już wszystkie teczki z dokumentami i miejsca gdzie mógłby on być ale normalnie czarna dziura. Wessało i nie ma.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wizyta u dziadków jak zwykle bardzo udana i masa pysznego babcinego jedzonka
Paulinka z Amelką się wybawiły, wyszalały i tylko był jeden wielki ryk jak Amelka musiała już jechać do domu.
Kochane ale jestem podjarana, w Dąbrowie otworzyli nam PEPCO!!!!
Już nie trzeba jeździć do Siemianowic bo mamy pod nosem
Miłego wieczorku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiu super , ze u dziadków tak miło było I to jedzonko pyszne ...mniam . Jak tu człowiek ma dietę trzymać ?
Super , ze teraz Pepco blisko będziesz miała
A kiedy ten remont planujecie ?
Gosiu z tym prasowaniem to masz przekichane Ale dobrze , ze nie masz ciśnienia , ciuchy macie inne , to nie ma się co spieszyć .
Mnie dziś czeka przygoda z żelazkiem . Tyle , ze ja jakiś zaległości nie mam , bo co mi się 2 suszarki uzbierają o prasuję .
My wczoraj byliśmy na obiedzie u teściów , bo teściowa Nas zaprosiła ! Normalnie nie wiem co jej się stało . Ale fajnie było , bo rodzinka z Katowic też była , a Oni tacy serdeczni są
Po obiadku pojechaliśmy do mojej Mamci , a tam już w ogóle super . Uwielbiam moją Mamcię
Dziś musze poprasować , posprzątać , obiad zrobić i jak pogoda pozwoli to na spacer się wybrać z Małymi .
Jutro mamy kontrolę na patologi noworodka , więc cały dzień Nas nie będzie .
Miłego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi fajnie, że mieliście taki udany dzień i nawet u teściowej było miło
Dziewczyny też mam prasowanie
agi właśnie kurcze nie wiem kiedy dokładnie, miało być na początku marca, ale na razie rodzice nic nie mówią. Jednak i tak się chyba przeniesiemy do teściowej bez względu na remont, no bo jak teściu pójdzie na tą operację to będzie ponad miesiąc sama, bez auta i w ogóle. Ale to się jeszcze wszystko okaże
Nie mam pojęcia jak zebrać młodej mocz. Laboratorium jest tylko do 8 a ona do 8 śpi i nie będę jej budzić, z resztą nawet jak ją obudzę to przecież będzie taka wściekła że "na pewno" zechce nasikać do pojemnika. Beznadzieja, laboratoria powinny być chociaż do 10 tak jest tam gdzie godzę do gina
Podrzućcie jakieś triki, może mogę złapać wieczorem i dać do lodówki?
Miłego dnia dziewczynki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Widze wszystkie z Was mialy udana niedziele
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze ale znalazłam świetną aukcję z wózkiem używanym i cena przystępna i wózek świetny, ale niestety jeszcze dużo za wcześnie na takie zakupy
Może coś się jeszcze trafi w okolicach września
Paulinka drzemie, ja objadłam się pomidorami i ogórkami zielonymi, mniam ale pycha
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas czeka wozek po Kubie az musze zerknac czy stelaz i opony ok bo stoi zabezpieczony na balkonie a tapicerka schowana w domu
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka wózek był coletto matteo i kosztował 700zł ale już po aukcji
Z resztą T powiedział, że jeśli we wrześniu ten wózek nadal będzie mi się podobał (bo co chwile pokazuję mu inne), to kupi mi taki nowy Ale chyba będę wolała tego coletto giovani czy jakoś tak.
Sylka czyli Wy macie problem z głowy bo z tego co pamiętam to zadowolona byłaś ze swojego wózka.
Ja dziś poprasowałam a T zabrał młodą na dwór, ale jest tak zimno, że szok. Paulina w czapce i kurtce na polarze
Kochane nie wiem czy Wam pisałam ale czuję już bobaska. Od jakiegoś czasu czułam już takie "zamieszki" ale teraz to już mam pewność
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super ze czujesz ruchy cudne uczucie
U nas od czwartku taka pogoda ze Kuba w czapce i sweterku na polarze chodzi a ja w wiosennym plaszczyku. Dzis przeszla spora nawalnica i troche szkod w miescie narobila.
Wysialam dzis na balkon pomidorki koktailowe i kwiatki ladnie mi juz zakwitly
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Zacznę dzień od marudzenia Pogoda mnie wnerwia na maksa już . Ile można ??? Zimno , wiatr taki , ze głowę urywa , i co rusz to kropi . Przecież mamy koniec maja .
Agusiu ale cudownie , że czujesz już Maleństwo Gratuluję To takie wspaniałe uczucie czuć tego bąbelka w sobie Oj na samo wspomnienie mi ciepło na serduszku
Ale godziny pracy ma laboratorium . Niech ich sz.... U Nas przeważnie do 10 tej można przyjść na badanie krwi , a z moczem to spokojnie do popołudnia .
Kochana na wózek matteo to zwróć uwagę . Ja też byłam nim zainteresowana , ale koleżanka uświadomiła mi , ze były w nim jakies wady . Niektóre części szybko się psuły , tapicerka nie wytrzymywała i coś tam jeszcze było felerne . Dlatego wypuścili MarcoPolo . To ulepszona wersja matteo . Chociaż widze , ze matteo z 2013 roku tez są , wiec może poprawili wady.
Tyle ,ze na aukcjach , to chyba te strasze modele sprzedają .
No i popytaj w sklepach . Mi np sprzedawca odradzał wózki tej firmy. One mają dużo rozwiązań na linkach , a to jest awaryjne . Ten cały system obracania siada jak jest często używany .
Czyli wychodzi na to , ze troszkę i Teściów pomieszkacie . Ciekawe jak Paulinka zareaguje ?
Sylka To masz super , ze wózek czeka na bobaska . I tyle innych rzeczy masz zostawionych
Ale musi być ślicznie na Twoim balkonie I pomidorki swoje będziesz miała
U Nas zimno , ale mimo to Amelka codziennie na ogrodzie się bawi Ubieram ja ciepło i spędza z godzinę bawiąc się . Co chwilę mnie woła , zebym na nią z okna patrzyła Taka samodzielna jest perełka moja
Dziś jadę z Mają na kontrolę , chociaż wcale mi się to ne uśmiecha Wiecej tego ubierania , niż frajdy z wyjścia .
Miłego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś dzięki za info o tych wózkach. Jeśli w ogóle kupimy z tej firmy to ten giovvani, nie obracany. Ale faktycznie najpierw popytam w sklepie. Chociaż szwagierka miała i sobie chwaliła, ale wiadomo to czy prawdę mówiła
Właśnie zastanawiałam się jaka jest różnica między mateo a marco polo, to teraz już wiem. A na tej akcji to Pan właśnie pisał, że spacerówka miała wadę fabryczną i producent wymienił całą w ramach gwarancji więc może faktycznie coś z tymi wózkami nie tak.
Sylka no na balkonie musisz mieć bajkowo, a pomidorki dodatkowo odstraszają muchy i komary bo my też co roku sadzimy i na parapetach stawiamy i powiem Wam, że jest spokój. Mąż w tym roku posadził też truskawki takie zwisające
U nas w nocy zaczęło lać i pada cały czas, jest okropnie A do tego bardzo mocno wieje. Rodzice wieczorem w kominku palili no ale jest tak zimno w domu, że aż się prosiło. A przecież czerwiec za pasem
Udanego dnia
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
ja odsypialam 2 dni .. objadlam sie tak ze brzuch mnie bolal .. tyle jedzenia zostalo nam ze porozwozilismy ciotkom .. i mamy obiady na 2 dni .. ...grunt ze juz po ....u nas pada i pada depresji juz dostaje dzis bede mase solna z maluchami konczyc bo nie mam co robic .. zimno tak bylo wczoraj ze szwagier w piecu palil
milego dnia kobitki ..ehh a moze raczej cieplego..
mam foty ale musze zgrac z Dominikowego aparatu
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi fajnie, że już po komunii jesteście ale wybacz, ale z tego co jest napisane w Spoilerze to nic nie zrozumiałam
Może jak dziewczyny przeczytają to mi przetłumaczą, heheh.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak o truskawkach mowilam mezaowi ze kupimyy w piatek. Beda swoje pomidorki, truskawki bazylia i oregano.
kwiatki to nie wielki szal bo raptem 1 dluga skrzynka, ale ladnie sie rozrosly.
Agi Amelka samosia na calego Super ze sama na podworku sobie radzi i to plusy swojego podworka.
Megi dobrze ze juz po komuni i calym zamieszaniu
Gosiu a co u Ciebie?