- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Sylka no chętnie ob Cibie odkupię pomidorki Myślę , że przetrwają podróż . Widzę , ze na all normalnie takie rzeczy wysyłają Powiedz tylko ile mam Ci przelać kasiorki na pomidorki i przesyłkę
Super Dzięki bardzo
Kuba od zawsze był energiczny , wiec z wiekiem siłki mu tylko przybywa Fajnie się patrzy na takie maluchy , pełne życia i ochoty do poznawania otoczenia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Gosiu nie pisałam posta z imieniem tylko Aguś się pytała w sms'ku i jej napisałam, że wstępnie Julka ale może nam się wszystko pozmieniać jak przy Paulince. Jednak jak się zobaczy byziaczka dziecka to czasem imię zwyczajnie nie pasuje
Jak macie jakieś propozycje to piszcie
Gosia fotki boskie Kawiarenka bardzo gustowna i przytulna się wydaje a właściciel też niczego sobie Super że mają taki kącik dla dzieci.
Hanulka słodziak i taki sam z niej golasek jak z Linki, nie martw się też nie mamy kostiumu i się na golaska kąpie.
A ten czekoladownik dla taty REWELACYJNY!!!!! Nawet nie wiedziałam, że można coś takiego na czekoladę zrobić, Tata będzie wniebowzięty
agi mnie stosy prasowanie czekają jak stąd wrócimy i zacznę parać rzeczy młodej. Robię tu pranie ale głównie nasze bo mamy kilka rzeczy na krzyż a Paulinie starczy na cały pobyt za to potem się chyba nie odrobię
Ja byłam dziś na wizycie, nawet nie siedziałam zbyt długo. Spotkałam jeszcze koleżanką, mamę Huberta co jest w wieku Linki tyle że z 30 maja więc jak zaczęłyśmy nawijać to czas szybko zleciał. Ona była po jakąś receptę więc weszła ze mną bo tak to by chyba do 17 siedziała.
A potem pojechaliśmy do marketu, obkupiłam się w H&M, upolowałam długie gacie, krótkie, gacie, sukienkę, bluzkę bez rękawów i torbę na ramię- koszyk
A i kupiłam jeszcze klapki japonki, ale takie wygodne bo z Fila, ale nie sportowe typowo, tylko takie z paseczkami w kratkę, ogólnie bardzo fajne. Także zadowolona jestem bardzo a i Linka zarobiła sukienkę.
Pod tą kieckę muszę kupić półhalkę albo do leginsów nosić bo cały dupal prześwituje.
Młoda nie spała dziś w ciągu dnia, bo nawet nie było kiedy, jak byłam u lekarza to moi rodzice poszli z nią na plac zabaw, ale od razu wrócili bo wszystko, łącznie z piaskiem było tak rozgrzane, że nie dało rady się bawić.
Spokojnego wieczorku
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mężu kupił basen taki 150cm,więc dla dzieciaków w sam raz,mogą wyciągnąć nóżki Michałkowi kąpielówki w granatowo-niebieskie pasy,a Hani piękny strój,taki turkusowy w białe motylki na różowych ramiączkach. No kolorki po prostu boskie,ale okazał się za mały Niby rozmiar większy,bo 92-98 a tu taki zonk. Jutro spróbuję wymienić,bo mam paragon i nie odrywałam żadnych metek.
Łobuzy popluskały się w wodzie porządnie Nawet siostrzenica do nich dołączyła Sama bym wskoczyła do nich do tego basenu Basenik rozstawiony i myślę,że na najbliższe upalne dni wystarczy. Najwyżej co dzień doleje się kilka świeżych wiader wody
Popołudnie,mimo że upalne to udane. Nawet nie patrzyłam na termometr,ale skwar był niemiłosierny.
Tyle,że teraz jestem padnięta
Uciekam więc do łóżka! Spokojnej nocki!
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu widze że wypad do kawiarni udany i jakie tam smakołyki wcinaliście Mniam Hania i MIchaś jak zwykle urocze dzieciaki
Widzę Gosiu że mąz ma dobry gust skoro takie cuda wynajduje Hani. I jaki wielki basen dzieciaki beda miały do wodnych harców
Wieczorekiem zaliczyłma biegi i ćwiczenia. W miedzyczasie maz dał KUbie kolacje Wróciłam to go wykapał i mały grzecznie poszedł spać
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My też musimy kupić Paulinie basen, bo ten z zeszłego roku zostawiliśmy na działce. Ale o tym pomyślimy jak już wrócimy do domku.
Może też kupimy taki większy, żebym w razie czego mogła w nich chociaż posiedzieć, jak mi córcia pozwoli
Sylka podziwiam Cię, że w taką pogodę Ty masz w ogóle jeszcze siły na jakieś ćwiczenia, hehe. Szacun
Ja dostałam wczoraj skierowanie na krzywą cukrową i muszę ją zrobić do kolejnej wizyty.
Najgorsze to jest to siedzenie 2 godziny tam.
Muszę też troszkę w mieszkaniu ogarnąć bo teściowie dziś przyjeżdżają, ale nie chce mi się hehe
Kosiarze wyszli na trawniki i nie dają żyć od rana.
Miłego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak wieczorami ćwiczyć nie jest tak źle bo fajnie wiaterek wieje
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Babcia musiała na poczcie wypisać dla mnie upoważnienie, żeby listonosz dał mi kaskę.
Także kochane nie wiem co wybrać, morze, góry, mazury czy może jakieś last minute hłe hłe hłe
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
ja wrocilam od fryca i bylam po Miloszka i tez dzis rozloze baseny maluchom i sama wskocze
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak kurcze trudny wybór
Megi super że buźka sie goi
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Poszłam dzisiaj przy okazji do tego sklepu,z nadzieją że mi ten strój wymienią(jak na mój gust to jest ze dwa rozmiary mniejszy). Metki wszystkie na miejscu,folia w kroku nie zdarta,no bo tak na dobrą sprawę nawet nie był mierzony,paragon jest. Ale stroje nie ulegają zwrotom Nie kosztował dużo bo ledwo 20zł,ale teraz ani nie mam kasy ani stroju,no bo co ja mam niby z nim zrobić? Mąż oczywiście wkurzony zakazał mi tam robić zakupy.
Hania znowu w majtasach będzie się musiała kąpać.
Nad ranem przeszła u nas burza i dolało porządnie,ale oczywiście poza kałużami nic się nie zmieniło,duchota straszna Hania się obudzi to idziemy na ogród pochlapać się w basenie. Tzn. ona idzie,ale się zastanawiam czy by do niej nie wleźć
Łobuziara na śniadanie i kolacje nie chce nic jeść poza kaszą. No chyba jedynie płatki z mlekiem by przeszły,ale przecież ile można jak to słodkie i w ogóle. I tak w dzień je podjada na sucho,więc wystarczy. Nie chce jeść ani kanapeczek,ani parówek,ani jajecznicy... Nie mam pomysłów już co bym mogła jej podać i co by ona zjadła. Pięknie je tylko obiady. Co jej dasz to zje,a zupy to już w ogóle No,ale rano to mam wielki zgryz co jej dać. Bo z jednej strony dla świętego spokoju mojego i jej mogłabym jej dać tą butlę,ale z drugiej to już bym chciała ją całkowicie od tej porannej kaszy w butli odzwyczaić. Chociaż muszę powiedzieć,że już rano nie woła kaszy,tyle że nic innego nie chce zjeść,a do zupy jej przecież nie mogę trzymać o pustym żołądku. No,ja już nie wiem co robić z tą moją Kluską
Agusiak w Twoim stanie chyba lepiej wybrać Polskę. Może te Mazury,gdzie jeszcze nigdy nie byłaś?! Wiesz,słońce,lasy,jeziora... i jeszcze z Sylką mogłabyś się spotkać
Na koniec kilka fotek z wczorajszego popołudniowego pluskania w nowym basenie
No nic,uciekam! Miłego dzionka!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia oj jak ja zazdroszczę tym Twoim szkrabom tego kąpania
My zdecydowaliśmy że pojedziemy na weekend do domku na działkę do dziadków i weźmiemy moją siostrę. Tam Paulinka ma duży basen to nawet cały dzień niech sobie siedzi, o ile oczywiście jak to na weekend nie przyjdzie jakiś deszcz i ochłodzenie. My też odpoczniemy, no i babcia ciśnie żeby ktoś przyjechał bo trzeba zerwać czereśnie bo się drzewa uginają pod nimi Więc jeszcze sobie podjemy
Tylko kurcze babcia mówi że jest masakryczne dużo komarów
Właśnie przyszła emeryturka, no ale nie będę taka i zawiozę ją w sobotę babci, może co odpali, hehe
Gosia ale kapa z tym strojem, na prawdę jacyś dziwni ludzie i chyba jakby chcieli to by wymienili. Zwłaszcza że nie dość że nienaruszony to jeszcze dziecięcy.
Na pewno w decathlonie bez problemu wymieniają bo wymienialiśmy młodej adidaski na większe.
Może wyciągnę T do Pepco to kupimy Paulince kostium.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba jak wstanie pije mleko a po godz je sniadanie: kanapke, rozne rodzaje plackow, parowke, gofry, to repertuar na sniadanie i kolacje. Obiad raz zje raz dziubnie.
agusiak super ze wyruszycie na dzialeczke
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas żar się leje z nieba od rana i nawet w nocy jakoś specjalnie chłodniej to nie było. Ale podobno na wieczór jakieś burze zapowiadają w całym kraju więc zobaczymy jak im się to sprawdzi
Wczoraj przyjechali teściowie, ale nie chcieli siedzieć w domu więc zabrali młodą na plac zabaw a my skoczyliśmy na większe zakupy. Oczywiście spożywka, czyli nic w koszyku i też nic w portfelu
Wróciliśmy w sumie na samą kąpiel także spoko
Czy któraś z Was ma jakiś patent jak w miarę przyzwoicie pomalować paznokcie u stóp?
Robiłam to kilka razy w życiu, a teraz mi się bardzo spodobały ale niezły przypał bo nie potrafię Wczoraj jak je maźnęłam to śmiech na sali. Całe paluchy miałam w lakierze, nie tylko paznokcie więc musiałam potem zmywać. Nie wiem kurcze może są jakieś szablony? hahaha, bo powiem Wam że jest to niezły wyczyn.
W Będzinie rozłożyli kurtyny wodne na te upały to my oczywiście musimy być gdzieś indziej
Miłego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak ja maluję normalnie bez szablonów (jeśli są ) jak wyjde poza to sobie zmywam patyczkiem do uszu a i po kapieli wszystko ldnie schodzi. MAluje raz 1 warstwe a po chwili 2 i po sprawie
U nas też gorąco. Póki co w domku siedzimy.