BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu #742713 przez Olga60
Mój mąż usypiał parę razy na siłę Nataszę na rękach do dostał ochrzan. To jest bez sensu, widocznie jeszcze nie chce spać! Jak ją kładę a ta zaczyna się cieszyć to jej daję karuzelę i zostawiam, za 10, 15 min zaczyna marudzić, to ją kładę na boczku, daję smoka i śpi, a jak dalej wariuje to znowu karuzela, lub przejdę się z nią po domu i wtedy już pada.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #742714 przez Olga60
mleczko dostaje po drzemce, jak chwilkę się popieścimy, jedyne mleczko przed snem to po kąpieli.

11 lata 4 miesiąc temu #742727 przez moniaaak
dziewczyny Wasze dzieci śpią na boczku? Bo mój to tylko na plecach. Jak położę go na boczku to jest krzyk

11 lata 4 miesiąc temu #742731 przez moniaaak
Pauluska widziałam na fb, że masz taką matę-puzzle. Gdzie ją kupiłaś no i dużo dalaś? Bo też o takim czymś myslę.

11 lata 4 miesiąc temu #742744 przez ewela86
moniaak moja Diana to tylko na boczku zasypia - inaczej nie da rady... dopiero potem się przekręca na wznak.

jeszcze drzemie... to już będzie bite 3 h...

11 lata 4 miesiąc temu #742771 przez pauluska
Mata jest firmy Skip Hop kupiłam na Fabryce Wafelków (swoją drogą świetne rzeczy mają) kosztowała 270 zł ale jest spora i długo nam posłuży Igunia ją uwielbia bo ma również piękne kolory u nas sprawdza się świetnie bo wszędzie mam panele :)

11 lata 4 miesiąc temu #742819 przez Gusia
U nas tez dzis szaro za oknami co sprzyja Julce w spaniu, juz 3 godz leci a niunka śpi :)))
Mnie tez muli ta pogoda najchętniej polozylabym sie i przespala ale wymyslilam sobie zajęcie :) natchnelo mnie dzis wiec siedzę i wycinam motylki :D
poprzyklejam je Julce nad lozeczkiem :)
Kiedyś widziałam takie na necie i bardzo mi sie spodobały , mozna kupic takie gotowe ale ja chciałam sama zrobic je mojej corci :)

11 lata 4 miesiąc temu #742825 przez munnecabrava
Ehhh Joasia to jak coś ne zostawiaj dowodów zbrodnia doskonała:)

Problemów ciąg dalszy jakiego my mamy pecha ...

Dzisiaj najprawdopodobniej nas sąsiad zalał :) i jeszcze se zepsuliśmy ściany unigruntem ...jestem wściekła chce mi sie płakać albo upić ..

11 lata 4 miesiąc temu #742890 przez KarinaM
Irinka zjadła dzisiaj 4 posiłki co 4 godziny po średnio 160/170ml (czyli w dzień 680ml). Nie było płaczu i prężenia. No i nie ulewała. Teraz po kąpaniu zjadła 160ml o 18:50. Ciekawe o której obudzi się w nocy.

No a teraz kolacja i kąpanie Igora.

Kasiu Ty to masz się z tymi mieszkaniami. Jak to mówią: jednego nieszczęścia to za mało. Musisz myśleć pozytywnie. Wiem że dobrze powiedzieć a gorzej zrobić.

A mój małż w sobotę albo niedzielę chce jechać motorem do Torunia na zawody w żużlu. Jak zwykle jedzie Jego szef, kolega z pracy i kilku maniaków jazdy motorem i fanów żużlu.
Ja i tak cieszę się że w tym roku mój małż zmądrzał i sam nie jeździł na torze bo rok temu to jak przyjeżdżał z tych wypadów to okazywało się że a to cały obtarty a to bark Go bolał bo się przewrócił na żużlówce. Poprostu szok.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #742924 przez Olga60
Karina to ładnie Ci się przedstawiła, ja dzisiaj karmiłam co 3h i robiłam 130ml, to z tego wypijała 90-100ml, no i fakt, że dzisiaj się z niej mniej leje. Ze słoiczków na razie rezygnuje, zobaczymy jak jutro.

11 lata 4 miesiąc temu #742927 przez Olga60
Oczywiście przestawiła :laugh: , tak wygląda pisanie z tel

11 lata 4 miesiąc temu #742951 przez KarinaM
Olga ja też jestem w szoku. Nie dość że je więcej to nie ulewa się Jej. No i najważniejsze że nie płacze i nie pręży się.
Dzisiaj dałam jabuszko ale nie chciała jeść. Więcej wyplula.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #743004 przez tysiiiak
A ja uciekłam do mamy przed hałasami i siedzieliśmy cały dzień prawie tam ;)

KArina cieszę się, że Irinka tak ładnie je bez przebojów :)

Sevilla Piękna sukienka :) przede wszystkim Ty pięknie w niej wyglądasz :)

napewno miałam coś jeszcze napisać ale już nie pamiętam - wybaczcie :kiss:

czas szykować się do spania :)

11 lata 4 miesiąc temu #743052 przez Sevilla
No i znów wróciłam do swoich ciemnych włosów ... szczerze mówiąc nie czułam się w jasnym kolorze dobrze - taka nijaka :) Wychodzi na to, że jasne włosy podobają mi się u wielu innych kobiet, ale nie u mnie :) :laugh: :laugh:

U nas Maks zjada różnie, raz 120, raz 150 raz 90 ech ... dziś poszło w ruch jabłuszko, zachwytu 0, ale przynajmniej nim nie pluł taka jak marchewką :)

11 lata 4 miesiąc temu #743056 przez Daarikaa
Karina super ze malunia nie ulewa już i nie meczycie sie przy jedzeniu, ja poszłam za Twoja radą zeby karmic co 4h i Klaudia tez juz sie nie prezy - zobaczymy jutro :) Klaudia zjada przewaznie po 170 ml

mbrava kurczę ile wy musicie przejsc zeby miec to swoje miszkanko <przytul> bedzie dobrze!

dzis moja mysza usnela w wozku bez fikania, jestem w szoku... oby tak dalej.. moze ona lubi jak jest chlodniej i jest opatulona ubraniami i kocem :unsure: :silly:

sevilla bardzo gustowna sukienka, pieknie wygladasz!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka