- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Patunia to powinnas odpoczywac a moze za malo jesz?? mi caly czas jest nie dobrze czy jestem glodna czy najedzona to w brzuchu tak czuje zle niby mam na cos ochote a jak mysle o jedzeniu to bleee chyba sie zaczyna ten gorszy okres dobrze ze jutro mam wolne planuje nawet gyrosa zrobic mam nadzieje ze bedzie mi smakowal
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Lalka wcale nie jesteś stara! nie daj sobie wkręcać.. Ludzie gadają i będą gadać! Ja za to mam 21 lat i o mnie pewnie tez gadają że taka młode i sie w pieluchy pcha... i o boże jak ona sobie poradzi ...
A niech im języki spuchną od tego gadania..
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
a o miejsce lenia moge z toba konkurowac robie naprawde minimum normalnie tez nie gotuje tylko chodze do tesciowej albo taty ale tydzien obiadu nie jadlam wiec stwierdzilam ze jutro mam wolne to cos zrobie co lubie
tysiiak ja mialam 21 lat jak urodzilam corke i caly czas gdzies za plecami slysze jakies gadanie(no moze teraz juz nie)
nie zapomne jak jechalam autobusem jesienia i jechaly jakies stare dewoty i wszystkie na mnie siadly ze duzo miejsca z wozkiem zajmuje w autobusie ze gdzie ja sie pcham i ze powinnam wysiasc a nastepnym razem powinnam sie zastanawiac gdzie wsiadam...teraz pewnie bym cos odpysknela bo po wielu roznych sytuacjach nabralam moze pewnosci siebie ale ogulnie nie jestem konfliktowa i zawsze dawalam soba pomiatac ;/;/ i nikt sie nie znalazl w tym autobusie zeby stanac w mojej obronie tylko sie do tamtej starej dolaczali ze taka mloda a juz matka itp
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a wiecie co mówią o mnie???np.moja szwagierka....ojej a po co to wam...macie już tak dobrze(różnica między moimi dziećmi będzie 10 lat)ale wózek już macie to nie będzie źle!!!!hi..hi..czekam tylko na tekst STARY CZŁOWIEK I MOŻE
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja mama np. ma 3 dzieci ja jestem najstarsza i najmłodszy ma 9 lat. Jest między nami 12 lat różnicy.
Ja już wyfruwam z domu, mój drugi brat zaraz ma 18 i za kilka latek też wyfrunie a moja mama mówi że nie wie co by robiła gdyby nie najmłodszy.. zawsze ma co do roboty i bracki jeszcze jest w tym wieku że chce z mamą gdzieś jeździć, chodzić, zwiedzać...
Damianek nie był planowany i mama sie zamartwiala jak to bedzie finansowo jak ona sobie poradzi i wogole a teraz uwaza ze to najlepsze co ja spotkalo
a teraz w dodatku będzie młodą babcią
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
nie było mnie tu trochę i się pozmieniało ho ho..
byłam w szpitalu 5dni bo bolał mnie strasznie brzuszek i jestem na podtrzymaniu z dzidzi okej ale potem że macica za mała,aaa szkoda gadać oni sami też nie wiedzą co mową ci lekarze jedni ze macica dobra drudzy ze za mala ;/ ...dzis wyszlam i leze w lozeczku zero dzwigania i przemeczania sie do pracy juz nie chodze dzis zawiozlam l4.
pozdrawiam was bardzo i dziekuje za pamiec w tabelce
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Buziaczki
Lalka no to jest urocze mój braciszek co chwile chodzi i się cieszy że będzie wujkiem i pyta kiedy będę miała duży brzuch
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tak już lepiej,tyle że mam wypoczywać i nic absolutnie nie dźwigać wiadomo boje się ale teraz to juz myślę pozytywnie bo to pewnie też przez to moje zamartwianie sie, psychika też dużo robi ważne że już dobrze .
Lalka Ty się wiekiem nie przejmuj Ty młodziutka jesteś znam osoby ktore późnij decydowały się na dziecko także spokojnie uwagami innych się nie przejmują bo ludziom nie dogodzisz za młoda źle i wszystko źle ... ja mam 24 lata i moja szefowa z tekstem do mnie dopiero ślub wziełaś a juz dziecko ;/ (ślub mialam 16czerwca 2012.).ważne ze ty sie cieszysz i rodzinka i ze dzidzia zdrowo rosnie
Joasia co do ostu fakt jeść go nie można !! ja jadłam i się okazało że mam za mało czerwonych krwinek co doprowadza do anemi bo w ciazy naj latwiej ją mieć ! ale to że dałaś go do zupki to nic takiego wielkiego się nie stanie jedz spokojnie - SMACZNEGO-
MIŁEGO DNIA BUZIAKI :*
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
wkeleiłabym zdjęcie ale mi sie nie da :/