BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 8 miesiąc temu #642073 przez Ikunia1910
Ja majteczki bede kupowac z tej samej strony co pościel dla małej. Kosztuja az 2,60 zl chyba tanio? Bo sie nie orietuje nawet.
www.arus.pl/hartmann-majtki-siatkowe-poporodowe-rozm-1.html a oto i one... Dobre beda ? :unsure:

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #642077 przez WisniaJ
Ikunia to daj znać jak dojdą, bo to te same co ja chcę :) Niby obwód bardzo uniwersalny mają. A cena jest ok, na allegro tyle samo kosztują.

Łóżeczko właśnie się składa :lol: a na obiad rybka i kuleczki ziemniaczane z frytownicy, bo mam dziś lenia :D

11 lata 8 miesiąc temu #642087 przez Agusia83
Haniu garami uwielbia sie bawic. Po pobudke,od razu poleciala do kuchni i przyniosla mi najwiekszy garnek z szafki.haha

A barszczu zjadła pieknie,jestem z niej dumna,bo jadła nad miseczka i tylko pyszczek byl brudny. A teraz zajada ze mną kalarepe

Dziewczyny majty jak majty,byle by byly prrzewiewne i trzymały te podpachy.

11 lata 8 miesiąc temu #642146 przez kejti22
Witamy sie z Jakubem :)
Jak tam mija dzionek dziewczyny??
Mnie dziś bardzo zaczeło kolano bolec, chyba na zmiane pogody sie zanosi,oby na lepszą :)

11 lata 8 miesiąc temu #642168 przez Agusia83
A oto ja z synkiem...

34tc :laugh:
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #642184 przez kejti22
Jaaaki brzusio :) :) Śliczny :) Ja może jutro sie sfotografuje :)

11 lata 8 miesiąc temu #642203 przez kakaszka
witam mamamuski :)

ja rano musialam wstac i zrobic wpowtorke siuskow do kubeczka :) poszlam do swojej przychodni i dupa, bo laboratirium zrobilo sobie wolne. ja juz sie zestresowalam co tu robic, bo we wtorek do gin. wymyslilam, ze pojde do innej przychodni, najwyzaej zadzwonie te 20 dychy. oddalam mocz, krew, wyciagam portwel, a babka do mnie, po co ja z kasa wyskakuje jak nie chodze do prywatnego gabinetu. ucieszylam sie strasznie, no i wyniki w poniedzialek. tak ze wszystko wyszlo jak trzeba z tymi siuskami :)

pozniej pojechalismy ( ja i 3 facetow) na super mega tani targ w pobliskim miasteczku. no i byl plan sobie kupic jakichs szmat na teraz i nie kupilam nic. po pierwsze wszedzie byly kaluze i patrzylam tylko gdzie noge stawiam, a nie na ciuchy. po drugie bylo tam tyle ludzi, ze balam sie, ze ktos mnie z lokcia potraktuje. po trzecie bylam z 3 facetami, wiec nici z dlugiego wybierania i przegladania. no a na koniec zaczelo padac :dry: bylam tam pierwszy raz i ostatni ( moze jak juz bede bez pileczki z przodu).

na obiadek zrobilam tortilke, bo mialam ochote na fast fooda, ale szkoda bylo kupowac ( bo ostatnio u nas cos gastronomija w kulki leci). wyszla przepyszna i teraz popijam ja karmi. ale sobie dobrze zrobilam :D

Agusia strasznie mi sie podoba twoj brzusio :woohoo: choc napewno ci z nim ciezko.

11 lata 8 miesiąc temu #642205 przez kakaszka
ja majty kupilam w aptece i kosztowaly jakies 3 zl, takze roznicy z netem nie ma za bardzo :)

11 lata 8 miesiąc temu #642213 przez Agusia83
Kakaszka, to faktycznie zakupy sie nie udaly...ale widocznie tak mialo byc...moze znajdziesz cos fajniejszego niz bylo na tym targu?

dziekuje za komplementy....oj spory ciezar nosze...w brzuszku 122cm :blink:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #642248 przez aleksiaa88
Witam po południu wróciłam padnięta z miasta słońce grzeje
Byłam w sklepie i przez moje oczy przeleciały PAMPERSY 1 43 sztuki za 22zł pytanie to tanio? Nigdy na nie nie patrzyłam wiem że DADA kosztuje 15 zł tylko nie pamiętam ile sztuk, może ktoś ma albo wie?

Kupiłam parę tetrówek, sudocrem w razie jaky coś się działo, trochę skarpeteczek i z ziajki płyn do kąpieli

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #642249 przez Hania84
Ikunia majty będą dobre, ja mam podobne z niemieckiego szpitala :blink:

Agusia, no brzusio cudny :blink: wysoko jeszcze i ładnie sterczy :blink:

My z Lenka pospałyśmy 2h znowu bo nas tak pachwiny bolały po tym rajdzie sklepowym ze hoho. A podbrzusze jeszcze czuję i pewnie tak już będzie do rozwiązania :blink:

violcia a kluski łyżką kładzione to prosty i szybki przepis - 2 szklanki mąki, 1/2 szkl. wody letniej przegotowanej, 2 jaja, 2 szczypty soli = wszystko mieszasz dokładnie trzepaczką (ciasto musi być nie za luźne nie za gęste...w razie "w" więcej wody) ...zagotowujesz wodę w garnku z odrobiną soli i łyżką rzucasz na wrzątek kluchy (pamiętać by za każdym razem łyżkę maczać we wodzie) i gotujesz do wypłynięcia...no może jeszcze jak wypłyną to ze 2 minuty i odcedzasz :) na patelni smażysz surowy boczek , jak już jest gotowy to wrzucasz te kluchy , posypujesz szczypiorkiem i gotowe ! :) Szybki obiad i smaczny.

U nas teraz też się słońce rozświeciło ... tak cudownie jest B)

11 lata 8 miesiąc temu #642262 przez kakaszka
Aleksia tych z Dady jest chyba 28 sztuk za 15 zl. ale to najmniejszy rozmiar 2-5 kg.
tez wlasnie patrzylam ostatnio jak to z cenami i z iloscia pampersiakow jest.

11 lata 8 miesiąc temu #642270 przez Agusia83
Wiecie jak tak licze, to patrzac na dady, gdyby byly po 42 sztuki, to kosztowalyby 22,50...wiec tak naprawde na tyle samo wychodzi...ja narazie mam paczke pampersiakow...a pozniej pewnie dady bede kupowac...albo 1 polece na pampersach, a 2 zaczne juz dady

11 lata 8 miesiąc temu #642271 przez violcia00
Dziękuje Haniu za przepis :) spróbuje kiedys zrobic :P

Agusia brzuszek cudaśny,a ze duży to normalne...juz nie nie duzo nam zostało :silly:

Zabrałam sie za prasowanie,ale wyprasowałam tylko połowe,bo zaczał mnie brzuch bolec,musiałam sie położyc..plecy tez bola,jutro dokoncze :blink:

U mnie zbiera sie na burze...zaraz bedzie padac :angry: ,a ja sama w domu,a nie lubie byc sama podczas burzy :huh:

11 lata 8 miesiąc temu #642276 przez kakaszka
no wlasnie wychodzi na to samo, bo z Pampers to w paczce jest 43 sztuki i koszt kolo 25 zl. to teraz ja sie zawiesilam, bo zawsze myslalm, ze z Dady sa o polowe tansze. moze sie bardziej oplacaja juz na wieksze maluszki.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka