- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jutro idę na kontrolę do ginekologa. Ciekawe co będzie.
Bierze którąś luteine? Trochę się boję że zadziała za bardzo i po terminie urodze. Myślę żeby odstawic, ale mam brać do soboty tylko.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
roczyczko z tymi cyckonoszami to jest tak ze roznica jest nieznazna w wygladzie,ale niewiem jak w praktyce? Jesli przyjrzysz sie zauwazysz roznice 1 z nich ma cala miseczke odpinana, a 2-gi ma jakby 2 warstwy miseczki gdy jedna odepniesz podspodem jest jeszcze jedna tylko z wycietym kolkiem na sutek. Niewiem czy w miare mozliwosci wytlumaczylam to tak zrozumiale
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
do jutra....życzę Wam spokojnej nocki Ja chyba ze zmęczenia szybko zasnę,chyba ze bedzie odwrotnie
....podziwiam te dziewczyny co teraz remontują i sprzątają...moje niskie skłony koleżanki,nie dałabym rady
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Kamilka widzę że kupiłyśmy tą samą pościel Nie wiem czy tej samej firmy (MATEX) Ja ją dzisiaj akurat prasowałam... masakra! Polecam prasować ją na mokro!
Ja dzisiaj przysiedziałam troszkę na allegro. Pokupilam małej resztę potrzebnych rzeczy (głównie kosmetyków). Poprane mam i poprasowane... teraz jeszcze ten przeklęty remont od soboty i moge ze spokojem czekac na naszą kruszynkę.
Codo przemyśleń na temat braku brzuszka i dzidzi w środku... na początku było to naprawdę dziwne uczucie. Szczególnie jak widziałam kobiety w ciąży głaszczące swoje brzucholki... Ale człowiek tak szybko się przyzwyczaja do nowej sytuacji ze zatęskniłam za tym ponownie od kiedy drugi raz jestem w ciąży
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Jutro będę u lekarza więc podpytam czy odstawic.
Była ze mną na sali dziewczyna która brała luteine w 39 tygodniu, była na wywołaniu i po dwóch kroplówkach, jednym cewniku lekarze zdecydowali zrobić cesarkę w 15 dniu po terminie.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ehh jakoś tak szybko dzień zleciał... mała miała gorączkę tylko rano później w dzień było OK. Jeśli jutro ją wysypie to znaczy ze to ta trzydniówka ale ogólnie mała na żeby miała właśnie gorączkę przez 3 dni. Zobaczymy.
Mąż pojechał do pracy na noc i będzie ok 1 tak powiedział ale się nie nastawiam
Marzy mi się wyjść na zakupy! A tu jeszcze nie ma wypłaty! Miała być w piątek i d..a blada
A mam ochotę na lody, arbuza, truskawki ogólnie na owoce...
A póki co muszę zadowolić się zupą brokułową na którą pożyczyłam brokuły od teściowej i może zrobię sobie sałatkę z kapuchy pekińskiej
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
No i w koncu mnie wczoraj dopadlo obnizenie nastroju.. caly wieczor przechodzilam zasmarkana i zaplakana... moj M biedny to tak sie staral, tez troszke mnie wkurzyl, nic strasznego takiego nie zrobil ale ciagleee pozniej powtarzal, ze jestesmy z dzidziusem najwazniejsi, ze ja jestem jego sensem zycia i nie wyobraza sobie juz go beze mnie, a ja jeszce bardziej w ryk
ale czulam po sobie, ze jestem taka jak przed okresem, byle jaka, rozbita i nie do zycia, dzisiaj juz lepiej
Masuska - cieszymy sie bardzo, ze sytuacja sie poprawila, wierze, ze z wszystkim sobie poradzicie
ja dzisiaj smigam do ciuchlandu, pokupic troszke rzeczy dla niuniua, chodzi o body jakies leciutkie krotkie i spioszki. Nie wiem ile z was kupuje w takich sklepach, ale uwierzcie ze te rzeczy sa w tak dobrym stanie, w ogole nie zniszczone, bo na ile one starczaja komus.. zdam relacje jak sie lowy udaly
Kochane, jak wy wklejacie zdjecia, moglaby ktoras z was po krotce napisac? za pomoca tych opcji na dole Dolacz obraz, przegladaj dalej? czy jakos inaczej?
caluje
ps. co do brzuszka to mysle, ze tez mi bedzie go brakowac
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Ryki to normalne...chyba każdą z nas dopadły więc nawet nie będę sie rozpisywać
jesli chodzi o fotki to ja robię tak:
1) zakładam sobie nowy folder na pulpicie co by długo nie szukać potem
2) do niego kopiuję te zdjecia, które chcę gdzies umieścić np. tu na forum
3) potem każdą z fot zmniejszam tak, że otwieram klikając na nią prawym przyciskiem myszy: otwórz za pomocą Paint,
- naciskam ctr+w,
- otwiera się taka tabelka ROZCIĄGANIE, POCHYLANIE i tam sa procenty, wpisuje więc np. 50 % w każdej budce zamiast 100 %, klikam OK, często od razu widać efekt zmniejszenia ale jesli fotka jest duża to powtarzam to i znowu wpisuje 50 % i ponownie się zmniejsza,
- potem zamykam, klikam OK gdy komp pyta czy zapisac zmiany,
4) pisze posta na forum i w rubryce DOŁĄCZ OBRAZ klikam PRZEGLĄDAJ
5) klikam na fotkę z mojego przygotowanego na pulpicie folderu, tam mam już zmniejszone foty przygotowane do dołaczenia
no i Ok i wszytko
Może opis trochę przydługi ale miało być szczegółowo i zrozumiale Ale to najszybszy sposób na zmniejszanie fotek jaki znam
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
alez goraca dzisiaj w nocy bylo... wczoraj czytalam, ze ktoras z was pisala, ze spi w gaciochach i z koldra miedzy nogami, sama dzisiaj tak spalam, tak bylo goraco ze inaczej by nie dalo rady
my spimy codziennie z otwartym oknem i rosnie ogromna sosna obok mojego domu, slowik sie tam zagniezdzil, ojjj dziewczyny jak przepieknie spiewa.. jak sie budze, czuje sie jakbym byla w jakims rezerwacie przyrody takie koncerty przepiekne nam urzadza
Dziekuje bardzo Rózyczko za dokladny opis, bardzo dobrze ze taki szczegolowy, bede probowac krok po kroku
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
allegro.pl/show_item.php?item=1644527944
ludzie bardzo chwala, ze poreczna, stelaz stabilny, nowy zestaw wanienka + stelaz kosztuje 250 zl, no ale zobaczymy jak sie to spisze, okaze sie w praniu. A raczej w kąpaniu
- Hania
- Wylogowany
- rozmowna
- Szczęśliwa mama;d
Ja też spać nie mogę;/
Wczoraj byłam u gina i mam przepisaną luteinę. Trochę się przeforsowałam i teraz muszę się oszczędzać dużo leżę i pewnie dlatego spać mi się nie chce
przyszla_mama- ja też miałam dylemat i w końcu kupiłam zwykłą wanienkę 84cm z disney-a w razie czego dokupię jeszcze leżaczek kąpielowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Po uprzednio ie przespanej nocy dziś spałam jak zabita! I tylko 2 razy w wc! Sukces!
Ja nie mam jeszcze wanienki. Nawet się nie zastanawiałam jaką kupić i myślałam że są tańsze niż ta którą tu prezentuje Przyszła MAmusia! Mój dzidziuś będzie kąpany w pokoju na stoliku także stelaż nie potrzebny. A jaki najlepiej kształt kupić tej wanienki? Doradźcie!
A ja się boję że tak mało czasu zostało - a tu torba nie spakowana! A Wy już spakowane?