BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 1 miesiąc temu #255171 przez Aleksandra
Śliczna Mikołajka z Miśki :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #255176 przez chłopek
aleksandra ja też wierzę że ktoś nad nami czuwa, 5 lat temu miałysmy wypadek z mamą, pękła nam opona, żeby nie wpaść na auta znad przeciwka mama odbiła i zechałyśmy ze skarpy, zatrzymałyśmy sie pomiedzy drzewami na szczęście w dole była rzeka i mur oporowy. Strażacy i policjanci powiedzieli że to wogóle cud że nic poważnego nam nie jest( ja miałam wybitego palca, a brat przeciętą powiekę, mojej mamie tylko złamał sie paznokieć )na dachu samochodu po wypadku był ślad dłoni( ja uważam że to moja prababcia nad nami czuwa)

we wcześniejszym związku jak działo się źle ona zawsze mi się śniła tak jak by mnie oszczegała (wkoncu mam po niej imię)
13 lata 1 miesiąc temu #255227 przez iva 20
Witam :) ¨
tak tak Emka dzisiaj nasze dzieciaczki maja miesiac ::) tez wszystkiego najlepszego zycze Natali :) i wogole wszystkim dzieciaczkom bo Mikolaj dzisiaj :)
ja nocke mialam taka sobie pierwsza razom jak zasnela spala trzy godziny a pozniej to sie czesciej budzi ... ale powiem wam ze mam nadal problem z jej uspaniem na wieczor kiedy ona sie przestawi :unsure: :unsure: ja chodze jak lunatyk zanim ona zasnie i zanim sie nie obejrze ona juz nïe spi :unsure: wtedy wstaje z wielkim leniem i zmeczeniem ...
a moja mala sie jeszcze tak chyba swiadomie nie usmiecha do mnie najwiecej na snie i niekiedy do mnie jak do niej duzo gadam ale moze tak sie smieje ...
dzisiaj bylam na spacerku pozniej przyszla do nas pielegniarka mala wazy juz 4kilo650 gram :)
no to dobija do 5 kilo hihi :P
a ja jakas spiaca jestem ... i pewnie noc nie bedzie przespana bo sie na to szykuje ...
13 lata 1 miesiąc temu #255232 przez kima
Mam pytanko, używa któraś z Was wkładek laktacyjnych wielorazowych? Bo nie słyszałam opinii o nich, a ja ze zwykłymi to już nie nadążam tak mi się z cyców leje :P
13 lata 1 miesiąc temu #255246 przez Aleksandra
Ja używam jednorazowych ale też się zastanawiam nad wielo...

Sukces!! Natalia zjadła z cyca po 10 min walce :) Krótko jadła i usnęła, więc chyba na razie się najadła :)

Iva Nadia rośnie jak na drożdżach :) Gratulacje :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #255276 przez Dorciaition
Nawet nie wiedziałam, że są wielorazowe wkładki. Mi na początku te jednorazowe nie za bardzo pomagały, ale teraz mam jakoś mniej pokarmu więc jest ok.

Moja Lenka dziś cały dzień śpi. Miała tylko przerwę od 15:30 do 16:00! Coś czuję, że noc będzie "wesoła".

Chłopek chciałam kupić tego misia, ale na allegro nie było. A wybrac się do Rosmanna to cieżko.

Dziewczyny ale przeżyłyscie. W to, że ktoś nad nami czuwa też wierzę. Wiem, że mój synuś teraz czuwa nad siostrzyczką.

Cudnie Michasia wygląda w tym stroju. :) Mały Mikołajek :)

Moja też ma strój mikołajkowy ale nie jestem w stanie mojego śpiocha dziś w cokolwiek przebrać.

Iva ale Nadia ładnie przybiera. Duża dziewczynka z niej.

Vestusia ale się uśmiałam z tej "afrykanki" ;) Mnie też swędzą jak mała długo wisi i jak już zacznę drapać to nie moge przestać. Karmię przez kapturki- wygodniej i mniej boli.

Alanek[*] :(
13 lata 1 miesiąc temu #255279 przez Aleksandra
Moja Natalka też długo śpi i nastawiam się już na nockę ;)

Szukam teraz na allegro jakiejś sukienusi na swięta...
13 lata 1 miesiąc temu #255289 przez [email protected]
Ola w hm jest peeełno przepieknych sukieneczek
wczoraj smialam sie z tesciowa ze gdybym miala pewnosc ze trzecie dziecko to bedzie corka tobym na 100% juz je kupila
...tzn w niemieckim hm, ale mysle ze w polsce tez sa!
aha no i ja zajadam czosnek non stop-a nie wolno???
potem wrzuce fotki moich chlopakow z mikolajem:D
13 lata 1 miesiąc temu #255292 przez iva 20
dzieciaczki chyba dzisiaj w jakiejs zmowie bo moja caly dzien tez przespala i teraz wstala wiec ja wykapie o 20 i zobaczymy co dalej pewnie cyrk na kolkach w nocy bedzie rano tez pospala do 12 wiec na pewno nie bedzue spac w nocy jestem pewna chyba ze jakis cud bedzie hihi
13 lata 1 miesiąc temu #255314 przez luska
hej laseczki jak już z malutka w domku , nawet posprzatałam z Olem sie wybawiłam :laugh:

Dziekuje bardzo za gratulacje:)No a porodu takiego życzę w przyszłości każdej hehehe:)
Ale nie jestem w stanie was nadrobić :)

Malutka jest prześliczna i przecudowna ale ssak okropny je około 20 razy na dobe B)
13 lata 1 miesiąc temu #255387 przez kima
Lusia, super, że już w domku jesteście, a Twoja mała to niezła różowa landryneczka, słodkości :kiss:

Nie wiem o co chodzi, ale mój też cały dzień spał, dlatego miałam czas, żeby posiedzieć na forum, a teraz jest jak my to mówimy "mocno patrzący" i wcale i spaniu nie ma mowy :P
13 lata 1 miesiąc temu #255401 przez Dorciaition
U mnie to samo. Lenka nie śpi, oczy jak 5 zł. Witaj nocko! B)

Luśka super, że już w domciu jesteś. Pochwal się Aurelką w wolnej chwili. Chcemy zobaczyć Twoją ślicznotkę.

Alanek[*] :(
13 lata 1 miesiąc temu #255413 przez Aleksandra
A u mnie znowu był cyrk z cycem. Myślałam, że po kąpieli rzuci sie na niego a tu d.... Po 20 minutach wrzasku sie poddałam i dałam Bebilon. Nie wiem juz o co chodzi. Z butli nie była często karmiona - raz w nocy przez Z więc nie ma mowy o przyzwyczajeniu. Czosnku juz nie czuc w mleku ani ode mnie, chociaż teraz znowu myślę że to może nie od tego, że może już nie chce cyca... Zgłupiałam już...ciekawe jak będzie w nocy :unsure:

Luska witaj kochana. Dobrze, że wszystko jest ok i jesteście wszyscy razem. Koniecznie pochwal nam się swoją kruszynką :)

Zmykam spac bo padam na twarz. Jutro odezwę sie wieczorkiem bo od rana nas nie ma. Miłej i spokojnej nocki :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #255443 przez [email protected]
LUSIA WITAAAAJ :D

a tu moje mikołajki:)
a raczej Domiś przyklejony do mojej nogi-boi sie podejsc do Mikołaja ;)
13 lata 1 miesiąc temu #255446 przez [email protected]
jeszcze raaaz
Domiś przyklejony do mojej nogi-boi sie podejsc do Mikołaja
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby