- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #121981 przez madziaska
Dorcia dotarly, czekam na jeszcze jedne i zaczynam Dostalam tez wczoraj zamowione drewniane ozdobki, rowniez bardzo fajne
Dodaje tez do zup smietany gestej, jest wtedy mniej wodnista
Dodaje tez do zup smietany gestej, jest wtedy mniej wodnista
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez madziaska.
Temat został zablokowany.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #121982 przez vestusia
Ale imiona he, he
Kurczę, teraz robicie smaka na brokułową. Mnie od niej coś odrzuciło i nie myślę o jej robieniu. Ale jeszcze troszkę popiszecie i chyba się skuszę
Faceci to na obiad muszą mieć chyba coś konkretnego, bo zupa, to dla nich nie obiad. Przynajmniej dla mojego nie, ale nie marudzi jak jest np. sama zupa he, he
Kurczę, teraz robicie smaka na brokułową. Mnie od niej coś odrzuciło i nie myślę o jej robieniu. Ale jeszcze troszkę popiszecie i chyba się skuszę
Faceci to na obiad muszą mieć chyba coś konkretnego, bo zupa, to dla nich nie obiad. Przynajmniej dla mojego nie, ale nie marudzi jak jest np. sama zupa he, he
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #121984 przez Batmanik
co do witamin lekarz przepisal mi pregne tym razem i jest tam kwas foliowy...
dokladnie teraz to jest calkiem inaczej szczegolnie ze wszedzie jest tyle tej chemii- kto by kiedys pomyslal ze dziecko moze urodzic sie z jednym zebem!!!- a babka w sklepie dzieciecym mi wlasnie mowila ze tak sie stalo- pomyslalam ile ciaza byla przenoszona;)
Dorcia wy ciekawe a co ja mam powiedziec:)
ale wy drukujecie te posty ja ledwo 1 napisze a juz ze 2-3 do czytania;)
dokladnie teraz to jest calkiem inaczej szczegolnie ze wszedzie jest tyle tej chemii- kto by kiedys pomyslal ze dziecko moze urodzic sie z jednym zebem!!!- a babka w sklepie dzieciecym mi wlasnie mowila ze tak sie stalo- pomyslalam ile ciaza byla przenoszona;)
Dorcia wy ciekawe a co ja mam powiedziec:)
ale wy drukujecie te posty ja ledwo 1 napisze a juz ze 2-3 do czytania;)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #121985 przez Dorciaition
Zrób, zrób Vestusia bo zdrowa jest
Mojemy też sama zupa nie wystarczy na obiad. Zresztą mój to ewenement. Tak wymyśla, że szok. Ostatnio zrobiłam coś z pieczarkami, które zawsze lubił, a wtedy oznajmił mi, że już nie lubi
Gorzej niż kobieta w ciąży
Idę do sklepu po śmietankę
Mojemy też sama zupa nie wystarczy na obiad. Zresztą mój to ewenement. Tak wymyśla, że szok. Ostatnio zrobiłam coś z pieczarkami, które zawsze lubił, a wtedy oznajmił mi, że już nie lubi
Gorzej niż kobieta w ciąży
Idę do sklepu po śmietankę
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #121989 przez vestusia
No dokładnie, jak wcześniej robiłam ogórkową (jest to moja ulubiona zupka) to mój Piotrek się oburzył i powiedział, że woda z ogórków to nie obiad. Tak mnie zirytował, że myślałam, że mu walnę.
A powiedzcie mi jeszcze jedno. Bo w sumie te łóżeczka są z szufladami lub bez. W pierwszym momencie pomyślałam, że wezmę to z szufladą, ale teraz tak sobie jednak myślę, że jej nie potrzebuję. mam sporo miejsca w mieszkaniu (mamy garderobę) więc pościel dla maluszka będę mogła bez problemu schować do innego pokoju. No a takie łóżeczko bez tej szuflady jest tańsze. Na allegro znalazłam łóżeczko z tą żyrafką za 199 zł, bez szuflady. Chyba się skuszę. Niech mi wypłata wpływa, bo za dużo kasy już wydałam a tyle fajnych rzeczy jest, że bym od razu wszystko kupiła
A ja spadam na ostry dyżur. Będę za godzinę
A powiedzcie mi jeszcze jedno. Bo w sumie te łóżeczka są z szufladami lub bez. W pierwszym momencie pomyślałam, że wezmę to z szufladą, ale teraz tak sobie jednak myślę, że jej nie potrzebuję. mam sporo miejsca w mieszkaniu (mamy garderobę) więc pościel dla maluszka będę mogła bez problemu schować do innego pokoju. No a takie łóżeczko bez tej szuflady jest tańsze. Na allegro znalazłam łóżeczko z tą żyrafką za 199 zł, bez szuflady. Chyba się skuszę. Niech mi wypłata wpływa, bo za dużo kasy już wydałam a tyle fajnych rzeczy jest, że bym od razu wszystko kupiła
A ja spadam na ostry dyżur. Będę za godzinę
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #121990 przez Batmanik
co do lozeczka to te z szuflada mi sie osobiscie podobaja:) ale jak Wam jest to zbedne wiec po co przeplacac...lepiej za zaoszczedzona kase z tego lozeczka kupic cos dziecku:)
szkoda ze ja rok temu nie bylam taka madra:) mialabym wiecej w kieszeni i mniej zbednych rzeczy:)
szkoda ze ja rok temu nie bylam taka madra:) mialabym wiecej w kieszeni i mniej zbednych rzeczy:)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #121996 przez Dorciaition
Dziewczyny jak dobrze, że jesteście Moja zupka wyszła pyszna i gęsta :)Mąż pewnie skomentuje, że nie będzie jej jadł, bo ma kolor nie ciekawy. Ale co tam, mi smakuje
Vestusia widzę, że nasi M naprawdę sa podobni
Batmanik końców świata już było kilka i pewnie jeszcze trochę ich będzie
Jeśli chodzi o łóżeczka to ja koniecznie chciałam z szuflada, bo nie tylko pościel można tam włożyc, ale i pampersy czy inne rzeczy. Ale jeśli faktycznie masz dużo miejsca i nie potrzebne Tobie takie to po co przepłacać
Vestusia widzę, że nasi M naprawdę sa podobni
Batmanik końców świata już było kilka i pewnie jeszcze trochę ich będzie
Jeśli chodzi o łóżeczka to ja koniecznie chciałam z szuflada, bo nie tylko pościel można tam włożyc, ale i pampersy czy inne rzeczy. Ale jeśli faktycznie masz dużo miejsca i nie potrzebne Tobie takie to po co przepłacać
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #121997 przez Aleksandra
Ja tam nie wierzę w ten koniec świata. Pamiętam jak miał być w 2000 roku i byłam wtedy u mojej cioci śp. i mój głupi brat cioteczny chował się w domu i bunkorował a ja z ciocia pieliłyśmy i sadziłyśmy kwiatki na ogródku
Ja sie załapie na ostry dyżur na 17
Ja sie załapie na ostry dyżur na 17
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #122000 przez Aleksandra
Mam pytanie: macie jakis fajny i szybki przepis na karkóweczke z grilla? W niedzielę robimy grilla i przyjeżdżaja do nas moi rodzice a mój przepis jest już stary a chcę coś nowego
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #122002 przez Batmanik
no doklanie ale tak jakos nie przyjemnie mi sie zobilo po przeczytaniu tego szczegolnie ze jakas przybita chodze od wczoraj:(
co do gotowania to ja umiem gotowac i nie za bardzo lubie zalezy komu:) ale za to moj D... dobrze gotuje;)
zawsze mojemu mowie bede miala swoja kuchnie to bede ci gotowac;)
wiec co do przepisow to mnie nie pytaj...
a ja mam lozeczko bez szuflady i ile pod nie sie rzeczy zmiesci;) ile pampersow tyle ze sa na widoku:)
ja nie wiem w poprzedniej ciazy juz szukalam a teraz jakos nie jedynie rozgladam sie za wozkiem a o reszcie nie mysle bo jak bedzie dziewczynka to wozek i ciuszki musze kupic a jak chlopczyk to nic a lozeczko stoi pod znakiem zapytania bo naprawde nie wiem co mam zrobic???
co do gotowania to ja umiem gotowac i nie za bardzo lubie zalezy komu:) ale za to moj D... dobrze gotuje;)
zawsze mojemu mowie bede miala swoja kuchnie to bede ci gotowac;)
wiec co do przepisow to mnie nie pytaj...
a ja mam lozeczko bez szuflady i ile pod nie sie rzeczy zmiesci;) ile pampersow tyle ze sa na widoku:)
ja nie wiem w poprzedniej ciazy juz szukalam a teraz jakos nie jedynie rozgladam sie za wozkiem a o reszcie nie mysle bo jak bedzie dziewczynka to wozek i ciuszki musze kupic a jak chlopczyk to nic a lozeczko stoi pod znakiem zapytania bo naprawde nie wiem co mam zrobic???
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 7 miesiąc temu #122013 przez luska
hej kobietki ale macie tampo Ledwo was nadrobiłam a pewnie król i władca wstanie
Zgadzam się i popieram każde słowo Batmanki.A ta kumpela miał super pomysł chyba tez tak zrobię ze w ostatnim tygodniu ciąży zaliczę fryzjera i reszta .A poza tym tez zawsze na porodówkę trafiałam z pełnym makijażem ale ja mam jakaś dziwna twarz 3 dni mogę chodzić w makijażu i się nie zmyje nie rozmaże i wygląda gitt A tez w I trymestrze obcinalam włosy farbowałam .Zresztą ja mam tak , ze w ciąży podwójnie swój wygląd dbam wiec jak widzę dwie krechy na teście to zaraz lecę do fryzjera i kosmetyczki
Mlody wstał lece
Zgadzam się i popieram każde słowo Batmanki.A ta kumpela miał super pomysł chyba tez tak zrobię ze w ostatnim tygodniu ciąży zaliczę fryzjera i reszta .A poza tym tez zawsze na porodówkę trafiałam z pełnym makijażem ale ja mam jakaś dziwna twarz 3 dni mogę chodzić w makijażu i się nie zmyje nie rozmaże i wygląda gitt A tez w I trymestrze obcinalam włosy farbowałam .Zresztą ja mam tak , ze w ciąży podwójnie swój wygląd dbam wiec jak widzę dwie krechy na teście to zaraz lecę do fryzjera i kosmetyczki
Mlody wstał lece
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #122019 przez Batmanik
ja mialam pomysl ze po wyjsciu ze szpitala nie chce przez 2 tyg zadnych odwiedzin i wlasnie w planach mialam fryzjera kosmetyczke ale juz na drugi dzien byli goscie... bo jak lezalam w szpitalu byla ladna pogoda i moj chcial zrobic ognisko jak wyjde i zaprosic znajomych ale pogoda splatala nam figla:( oczywiscie zapytal mnie czy sie nie obraze i jak cos to ich odmowi- ale mowie ze nic sie nie stalo i niech poswietuje sobie tatus bo jak w szpitalu bylam zachowal sie wzorowo tzn w domu nie mogl sobie miejsca znalesc i przezywal ale jak do mnie przyjechal to twardo sie trzymal:) i kazalam mu pokoj posprzatac wiec w szpitalu mowil ze nic nie bedzie sprzatal bo jest oki ale jak weszlam do pokoju po wyjsciu to szczeka mi opadla zastalam pokoj w lepszym stanie niz go opuscilam:)
a przed porodem tez zaliczylam fryzjera podcielam wlosy i zafarbowalam sobie...
u mnie zaraz burza bedzie:(
a przed porodem tez zaliczylam fryzjera podcielam wlosy i zafarbowalam sobie...
u mnie zaraz burza bedzie:(
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 7 miesiąc temu #122029 przez luska
To się Batmanka facet postarał mój 4 dni mojego pobytu w szpitalu spędzi u moich rodziców.Wiec jak wróciłam to sypialnia była w takim stanie jak zostawiliśmy a reszta to mnie waliła A teraz ciekawe w koncu na swoim.Ale moj to bałaganiaz wiec zaprosze maja mame , zeby dopilnowała wszystkiego
Batmanka ja to cie podziwami bo jak rodzeństwo się urodzi to Igorek ile będzie miał 13 miesięcy??
Moj byl do 14 nieznośny.W sumie z chwila jak się przeprowadziliśmy i był sam to teraz mam aniołka bo wcześniej to tyran:)Ale i tak się boje jak on zareaguje na rodzeństwo Dorwałam wczoraj jezyk dwulatka i studiuje jeszcze raz , żeby wyrazie co troszkę go 'naprostować I juz zaczęłam działać , ze teraz na gorze musi być cicho albo , jak cos robię to , ze nie mogę się niem zajac a , ze jest na tyle duży , ze moze sam juz isc do siebie do pokoiku i sprawdzić jak tam zabawki , żeby nie kojarzył ze wszystkie przywileje wek bo mama się tylko tobołkiem plączącym zajmuje i powiem wam , ze już mam pewne rezultaty :laugh:A u ciebie Batmanka jak w sumie Igorka to się jeszcze dużo nie da nauczyć tyle ze przyzwyczaić do pewnych rzeczy
Batmanka ja to cie podziwami bo jak rodzeństwo się urodzi to Igorek ile będzie miał 13 miesięcy??
Moj byl do 14 nieznośny.W sumie z chwila jak się przeprowadziliśmy i był sam to teraz mam aniołka bo wcześniej to tyran:)Ale i tak się boje jak on zareaguje na rodzeństwo Dorwałam wczoraj jezyk dwulatka i studiuje jeszcze raz , żeby wyrazie co troszkę go 'naprostować I juz zaczęłam działać , ze teraz na gorze musi być cicho albo , jak cos robię to , ze nie mogę się niem zajac a , ze jest na tyle duży , ze moze sam juz isc do siebie do pokoiku i sprawdzić jak tam zabawki , żeby nie kojarzył ze wszystkie przywileje wek bo mama się tylko tobołkiem plączącym zajmuje i powiem wam , ze już mam pewne rezultaty :laugh:A u ciebie Batmanka jak w sumie Igorka to się jeszcze dużo nie da nauczyć tyle ze przyzwyczaić do pewnych rzeczy
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #122030 przez Dorciaition
Aleksandra ja też niestety Tobie nie pomogę
Luśka zazdroszczę Tobie tego makijażu
Dzięki wam postanowiłam, że przed moim wyjazdem do Anglii pójdę do fryca, bo już nie moge patrzeć na moje odrosty
Przed chwilą czas mi pochłonął albumik. Ale to frajda robić coś takiego
Luśka zazdroszczę Tobie tego makijażu
Dzięki wam postanowiłam, że przed moim wyjazdem do Anglii pójdę do fryca, bo już nie moge patrzeć na moje odrosty
Przed chwilą czas mi pochłonął albumik. Ale to frajda robić coś takiego
Moderatorzy: ilona