- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #122556 przez vestusia
Batmanik, wiadomo, że musisz znaleźć najlepsze rozwiązanie dla Was obojga (i dzieci). Ty znasz swojego faceta, możesz spróbować znaleźć jakiś sposób, aby go przekonać. Albo dobrocią, jak pisze Luska, albo po prostu stawiając go pod murem. Ciężko nam przewidzieć co na niego zadziała, ale Ty na pewno znajdziesz jakiś złoty środek. Staraj się w tym wszystkim myśleć o sobie, Igorku i dzidzi w brzuszku, bo to wszystko musi być też z myślą o nich. Nie jest łatwo podejmować niektóre decyzje, ale czasami trzeba. Skoro wiesz, że nie wytrzymasz więcej z teściową, to musisz podjąć odpowiednie kroki, by to zmienić. Pozostawiając wszystko tak, jak jest na pewno niczego nie zmieni, samo nie zawsze wszystko się rozwiązuje. Mam nadzieję, że ten Twój facet w końcu dorośnie i zacznie się zachowywać jak przystało na ojca
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #122561 przez Dorciaition
Vestusia mi też wolno lecą. Tym bardziej, że sama w domu siedzę całymi dniami :/ Na szczeście nie długo wyjeżdzam.
A święta zawsze spędzamy u rodziców i teściów. A może tym razem będą u nas i chrzciny zrobimy. No zobaczymy. Najgorsze, że teściowa 25.12 ma urodziny
O Luśka weselicho?? Z jednej strony fajnie A z drugiej pewnie ciężko z 2 maluchów. Ale pewnie będzie dużo cioć to się trochę pozajmują a Ty potańcujesz
Oo, dzisiaj wieczorem kabarety w tv- uwielbiam
A święta zawsze spędzamy u rodziców i teściów. A może tym razem będą u nas i chrzciny zrobimy. No zobaczymy. Najgorsze, że teściowa 25.12 ma urodziny
O Luśka weselicho?? Z jednej strony fajnie A z drugiej pewnie ciężko z 2 maluchów. Ale pewnie będzie dużo cioć to się trochę pozajmują a Ty potańcujesz
Oo, dzisiaj wieczorem kabarety w tv- uwielbiam
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #122569 przez Batmanik
łzy na niego moje juz nie dzialaj albo udaje ze nie dzialaja :)ma je chyba za czesto:)
dla mnie kazde rozwiazanie jest dobre byle nie z jego matka bo mi to naprawde obojetne gdzie nawet na drugim koncu polski...
ach dobra uciekam bede za jakies 2 godz...
moj termin sie zgadza zobaczymy jak natura pokaze;)
dla mnie kazde rozwiazanie jest dobre byle nie z jego matka bo mi to naprawde obojetne gdzie nawet na drugim koncu polski...
ach dobra uciekam bede za jakies 2 godz...
moj termin sie zgadza zobaczymy jak natura pokaze;)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #122570 przez Dorciaition
Poczekam lepiej co?
Jak bym zaczeła "moje" imiona wpisywać to miejsca by nie wystarczyło
Ale się namęczyłam z tą tabelką. Długo juz ją miałam, ale nie wiedziałam jak ją wkleić tutaj. Ale dziś to wykombinowałam
Jak bym zaczeła "moje" imiona wpisywać to miejsca by nie wystarczyło
Ale się namęczyłam z tą tabelką. Długo juz ją miałam, ale nie wiedziałam jak ją wkleić tutaj. Ale dziś to wykombinowałam
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #122614 przez vestusia
Hallo Dziewczynki
Jakąś chwilę mnie nie było. Madziaska, tak to 3D, mam nadzieję, że następnym razem dostanę filmik.
Wiecie cio? Mamy nowego członka rodziny. Pojechaliśmy z Piotrkiem do jego kolegi, potrzebował od niego jakiś przedłużacz i on ma suczkę z młodymi psiakami. Jak je zobaczyłam, zwłaszcza jednego, to aż mnie serce ścisnęło, bo taki podobny do mojego pierwszego pieska. Taki sentyment, że oboje nie mogliśmy się powstrzymać. I mamy małą suczkę w domku Ma 6 tygodni, na razie leży sobie koło mnie i piszczy, ale tak pewnie będzie przez 2-3 dni. Nio ale jest przekochana. W wolniejszej chwili wkleję tu jakieś jej zdjęcie
Jakąś chwilę mnie nie było. Madziaska, tak to 3D, mam nadzieję, że następnym razem dostanę filmik.
Wiecie cio? Mamy nowego członka rodziny. Pojechaliśmy z Piotrkiem do jego kolegi, potrzebował od niego jakiś przedłużacz i on ma suczkę z młodymi psiakami. Jak je zobaczyłam, zwłaszcza jednego, to aż mnie serce ścisnęło, bo taki podobny do mojego pierwszego pieska. Taki sentyment, że oboje nie mogliśmy się powstrzymać. I mamy małą suczkę w domku Ma 6 tygodni, na razie leży sobie koło mnie i piszczy, ale tak pewnie będzie przez 2-3 dni. Nio ale jest przekochana. W wolniejszej chwili wkleję tu jakieś jej zdjęcie
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #122640 przez Dorciaition
Vestusia ale cudnie, że masz pieska. Tak, pewnie trochę popiszczy, ale jeszcze kilka dni i Was pokocha. Imię już masz dla psinki?
Ja bym coś zjadła, ale nie wiem co
Ja bym coś zjadła, ale nie wiem co
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #122686 przez Dorciaition
Vestusia mamy dzisiaj 100 dni ciaży!!!
„długość ciąży” od miesiączki
100 dni
14 tygodni i 2 dni
3 miesięcy, 2 tygodni i 2 dni
2 trymestr
trymestr drugi trymestr trzeci
15.05.2011 17.08.2011
„długość ciąży” od miesiączki
100 dni
14 tygodni i 2 dni
3 miesięcy, 2 tygodni i 2 dni
2 trymestr
trymestr drugi trymestr trzeci
15.05.2011 17.08.2011
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #122709 przez Dorciaition
Kochana to nie ja sama, no co Ty. Ja to z liczeniem mam problemy
dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=30&d...ac=2&rok=2011&bg=000
Miłej nocki dziewczynki. Oby cała przespana była
dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=30&d...ac=2&rok=2011&bg=000
Miłej nocki dziewczynki. Oby cała przespana była
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #122711 przez iva 20
Czesc dziewczyny ale sporo do was nie pisalam a wy tu tyle juz napisalyscie ja niestety od wczoraj mam tak samo jak batmanik wiec nie jestes sama tez we wlasne urodziny potrafia cie porzadnie wkuuu.... plakalam caly wieczor i na nastepny dzien czyli dzisiaj tez humor do duuu.... z kazdym dniem mysle ze moj chlopak mnie nie rozumie wogole jak by sie z choinki urwal woli inne rzeczy niz spedzanie ze mna czasu nie wiem czy jestem jakas inna czy co ojjj ale dnie ogly by wogole nie istniec ale to zawsze pod gore nawet bliskiej kolezanki nie ma zeby sobie porozmawiac ....ehhhh
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez iva 20.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #122755 przez Batmanik
Witam!!!
Iva nie łam sie( tylko ze to prosto powiedzic tylko a trudniej zrobic) wiesz chyba bedziemy dopiero szczesliwe w naszych zwiazkach jak przymkniemy oko na naszych facetow bo to tylko ludzki podgatunek:) ale na niektore rzeczy nie mozna byc obojetnym...
moj to jest taki ze wszytskie uczucia chowa w sobie i to mnie najbardziej wkurza
ach z nimi ja mojego wyle na przeszczep mozgu na kobiecy wtedy bedzie z nim latwiej:)
Iva wiem jakie to przykre bo mialas urodziny:(
ale ja jestem w Polsce i tez sama bo moje dobre kolezanki albo sa za granica albo studiuja i tez jestem tu sama jedynie mam D...oczywiscie jak jest w Polsce:(
glowa do gory wkoncu bedzie lepszy dzien!!!
milej niedzieli!!!
Iva nie łam sie( tylko ze to prosto powiedzic tylko a trudniej zrobic) wiesz chyba bedziemy dopiero szczesliwe w naszych zwiazkach jak przymkniemy oko na naszych facetow bo to tylko ludzki podgatunek:) ale na niektore rzeczy nie mozna byc obojetnym...
moj to jest taki ze wszytskie uczucia chowa w sobie i to mnie najbardziej wkurza
ach z nimi ja mojego wyle na przeszczep mozgu na kobiecy wtedy bedzie z nim latwiej:)
Iva wiem jakie to przykre bo mialas urodziny:(
ale ja jestem w Polsce i tez sama bo moje dobre kolezanki albo sa za granica albo studiuja i tez jestem tu sama jedynie mam D...oczywiscie jak jest w Polsce:(
glowa do gory wkoncu bedzie lepszy dzien!!!
milej niedzieli!!!
Moderatorzy: ilona