- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- katka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #292150 przez katka
witajcie
Luska na strachy mojego Robcia podziałał malunek na ścianie w jego pokoju. Bał sie sam spac w swoim pokoju więc wymyśliłam obrońce. Namalowałam mu na ścianie nad łóżkiem ogromną ośmiornice i opowiedziałam mu że to jest jego strażnik i jak mu sie coś bedzie złego śniło to ośmiornica walnie tego potwora w łeb. A że ma osiem macek to nawet z całą bandą da sobie rade. Na mojego podziałało. Ale on lubi takie fantazje.
Emka to super prezent ci maż zrobił. A różowy lapek musi być super.
Suari ale cudny uśmieszek. My na Olinke mówimy czasami motylek bo też tak nóżkami i rączkami fruwa.
Wczoraj niewiele pisałam bo Olinke znów brzuchalek bolał. Dopiero po 2 kupalach poszła spać.
Naprawde nie wiem po czym ją ostatnio tak ten brzuchal boli. Ja nic nowego nie jem, dokarmiamy sie zawsze bebilonem, herbatke z koperku pije.Jak macie jakieś pomysły to czekam na podpowiedzi co żle robie.
Luska na strachy mojego Robcia podziałał malunek na ścianie w jego pokoju. Bał sie sam spac w swoim pokoju więc wymyśliłam obrońce. Namalowałam mu na ścianie nad łóżkiem ogromną ośmiornice i opowiedziałam mu że to jest jego strażnik i jak mu sie coś bedzie złego śniło to ośmiornica walnie tego potwora w łeb. A że ma osiem macek to nawet z całą bandą da sobie rade. Na mojego podziałało. Ale on lubi takie fantazje.
Emka to super prezent ci maż zrobił. A różowy lapek musi być super.
Suari ale cudny uśmieszek. My na Olinke mówimy czasami motylek bo też tak nóżkami i rączkami fruwa.
Wczoraj niewiele pisałam bo Olinke znów brzuchalek bolał. Dopiero po 2 kupalach poszła spać.
Naprawde nie wiem po czym ją ostatnio tak ten brzuchal boli. Ja nic nowego nie jem, dokarmiamy sie zawsze bebilonem, herbatke z koperku pije.Jak macie jakieś pomysły to czekam na podpowiedzi co żle robie.

Temat został zablokowany.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 2 miesiąc temu #292155 przez Dorciaition
Heloł!
Suari Igor jest cudny! Ciekawe po kim on taki ładny
Świetny pajacyk z Kubusiem 
Emka Ty chyba uzależniona jesteś od kawki ze Starbucksa
Ale się nie dziwię 
Co do innego jedzonka to już nie mogę się doczekać
Ale jakieś 2 miesiące trzeba jeszcze poczekać.
Luśka jeszcze trochę i na pewno da Tobie Olo przespać nockę. Podziwiam Ciebie, że dajesz ze wszystkim radę.
Katka może daj Oldze czasami trochę wody. U nas odkąd Lenka pije codziennie wodę nie ma problemu z kupą. Robi ją ładnie, nie meczy się. No i jest codziennie.
My dziś wybraliśmy się do hurtowni dziecięcej. Zaszalałam. 250 zł poszło
Później połaziliśmy też po ciuchowych sklepach. Krzysiu kupił sobie kurtkę, a ja spódniczkę.
Oczywiście trafiliśmy na tą godzinę o której odbywał sie strajk paliwowy. Masakra.
Suari Igor jest cudny! Ciekawe po kim on taki ładny

Emka Ty chyba uzależniona jesteś od kawki ze Starbucksa

Co do innego jedzonka to już nie mogę się doczekać

Luśka jeszcze trochę i na pewno da Tobie Olo przespać nockę. Podziwiam Ciebie, że dajesz ze wszystkim radę.
Katka może daj Oldze czasami trochę wody. U nas odkąd Lenka pije codziennie wodę nie ma problemu z kupą. Robi ją ładnie, nie meczy się. No i jest codziennie.
My dziś wybraliśmy się do hurtowni dziecięcej. Zaszalałam. 250 zł poszło

Oczywiście trafiliśmy na tą godzinę o której odbywał sie strajk paliwowy. Masakra.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #292183 przez Dorciaition
Lenia dała, twarda babka jest. Spała cały czas 
Trochę mnie stresuja takie wyjazdy, bo ona ciągle śpi i wtedy się martwię, że w nocy nie będzie spać.
Kupiłam sporo chusteczek, smoczki do butelek i normalne, paputki fajne
, pajacyk, grzechotki, gryzaki, książeczkę. Kaczuszkę do kąpania, bo Krzysiu stwierdził, ze kaczkę każde dziecko powinno mieć. 
Takich bodziaków nie było fajnych jak Miśka ma

Trochę mnie stresuja takie wyjazdy, bo ona ciągle śpi i wtedy się martwię, że w nocy nie będzie spać.
Kupiłam sporo chusteczek, smoczki do butelek i normalne, paputki fajne

Takich bodziaków nie było fajnych jak Miśka ma

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #292195 przez Malina86
Ja wczoraj tez nie kupilam bodziakow, bo nie bylo rozmiarow
, ale za to "groszki" wpadly, spodenki i gryzaczek. Wlasnie dzisiaj Miśka zaczaila do czego sluza gryzaczki, ale kupilam jej taki maly i lekki wiec jest w stanie go utrzymac i wetknac sobie do buzi 
Kupilam wczoraj te Dady i fajne sa, ale dwojki sa "na styk", mam nadzieje, ze zdazymy zuzyc. Sa ciut mniejsze niz dwojki Pampers Premium Care. Miśka dzisiaj postanowila je porzadnie przetestowac i juz trzy mega kupy walnela, a dzien sie jeszcze nie skonczyl

Kupilam wczoraj te Dady i fajne sa, ale dwojki sa "na styk", mam nadzieje, ze zdazymy zuzyc. Sa ciut mniejsze niz dwojki Pampers Premium Care. Miśka dzisiaj postanowila je porzadnie przetestowac i juz trzy mega kupy walnela, a dzien sie jeszcze nie skonczyl

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Malina86.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #292228 przez Dorciaition
Najważniejsze, że grochy są 
Też ostatnio zakupiłam Dady, są ok. Używam je na zmianę z białymi Pampersami. Po nich pewnie zabiorę się za te wielkie 4 paczki Huggisów :/ Nie przypadły mi do gustu, ale zużyć trzeba.
Jak Miśka tak ładnie je testuje, to na pewno zdąży je zużyć
Luśka wlazł, ten co Aurelka w leżaczku jest tak? Oglądałam go razem z mężem dziś rano. Fajny
A Aurelka boska. Slicznie się smiała.

Też ostatnio zakupiłam Dady, są ok. Używam je na zmianę z białymi Pampersami. Po nich pewnie zabiorę się za te wielkie 4 paczki Huggisów :/ Nie przypadły mi do gustu, ale zużyć trzeba.
Jak Miśka tak ładnie je testuje, to na pewno zdąży je zużyć

Luśka wlazł, ten co Aurelka w leżaczku jest tak? Oglądałam go razem z mężem dziś rano. Fajny

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #292280 przez Malina86
No faktycznie cisza 
Moje dziecie juz spi, ale ostatnio dostaje ataku placzu ok. 23:00, zobaczymy czy dzisiaj tez tak bedzie.
luska ja tez widzialam Smieszke- czadowa
Wyslalam Ci zaproszenie na fb 
A u mnie dzisiaj dla odmiany Gingers
Dorcia, a Ty co popijasz?

Moje dziecie juz spi, ale ostatnio dostaje ataku placzu ok. 23:00, zobaczymy czy dzisiaj tez tak bedzie.
luska ja tez widzialam Smieszke- czadowa

A u mnie dzisiaj dla odmiany Gingers

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Malina86.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #292381 przez Dorciaition
Malinka u mnie było wczoraj winko i oglądaliśmy film "Zła kobieta"- bardzo fajny. Przytulańska nie było bo padłam jak mucha. 
Lenka zasnęła już o 19, no i pobudka o 1.30. Myślałam, że dłużej pośpi

Lenka zasnęła już o 19, no i pobudka o 1.30. Myślałam, że dłużej pośpi

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #292383 przez emkapl84
Hejka mamusie

oj strasznie cichutko wczoraj było...a ja to w ogóle poszłam spać koło 21...mała zasnęła o 18 i spała do 00.30...nieprzebrana w piżamkę z niezmienioną pieluszką bo byłam pewna, ze jeśli nie jadła od 16.30 to się obudzi koło 21 i wtedy ją przebiorę itp... a teraz ju od rana marudzi i nie mam pojecia dlaczego

Dorcia widziałam wczoraj w tv ten strajk paliwowy....masakra
no nie mogę pisać bo mała strasznie płacze... później się odezwę buziaczki

oj strasznie cichutko wczoraj było...a ja to w ogóle poszłam spać koło 21...mała zasnęła o 18 i spała do 00.30...nieprzebrana w piżamkę z niezmienioną pieluszką bo byłam pewna, ze jeśli nie jadła od 16.30 to się obudzi koło 21 i wtedy ją przebiorę itp... a teraz ju od rana marudzi i nie mam pojecia dlaczego

Dorcia widziałam wczoraj w tv ten strajk paliwowy....masakra

no nie mogę pisać bo mała strasznie płacze... później się odezwę buziaczki
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #292429 przez anakol
Cześć dziewczyny! No widzę, że tu jakiś kryzys nastał, cały dzień mnie nie było i raptem jedna strona do nadrobienia? Vestusiu, gdzie jesteś??? 
Emka, dawaj jakieś foty lapka. Jak różowy to muszę zobaczyć. Też lubię różowe mieć.
Narzekałaś że Twój mąż taki hojny, że kolegom bilety fundnął, ale widać że ta hojność to jest w sumie całkiem fajna - jeśli tylko ją właściwie ulokuje
A jak Twoja mała ma katarek, to wychodzisz z nią? Natalia już wczoraj nie miała gorączki więc dziś bym mogła z nią wyjść, ale trochę się waham po tak delikatnie pokasłuje.
Malina, ja mam zamiar wprowadzać inne pokarmy niż mleko dopiero jak skończy 6 miesięcy, bo u alergików wcześniej to jest ryzykowne podobno. No i mam nadzieję, ze dociągnę na piersi.
Suari, słodki śmieszek z Twojego Igorka
A jakiego fajnego ma Kubusia na pajacu 
Malina, to Ty jesteś fanką groszków? Jakoś myślałam że to Emka
chyba dlatego, że na wielu zdjęciach na fb jej Natalka ma ciuszki w kopki. Super to wygląda 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emka, dawaj jakieś foty lapka. Jak różowy to muszę zobaczyć. Też lubię różowe mieć.

Narzekałaś że Twój mąż taki hojny, że kolegom bilety fundnął, ale widać że ta hojność to jest w sumie całkiem fajna - jeśli tylko ją właściwie ulokuje

A jak Twoja mała ma katarek, to wychodzisz z nią? Natalia już wczoraj nie miała gorączki więc dziś bym mogła z nią wyjść, ale trochę się waham po tak delikatnie pokasłuje.
Malina, ja mam zamiar wprowadzać inne pokarmy niż mleko dopiero jak skończy 6 miesięcy, bo u alergików wcześniej to jest ryzykowne podobno. No i mam nadzieję, ze dociągnę na piersi.
Suari, słodki śmieszek z Twojego Igorka

Malina, to Ty jesteś fanką groszków? Jakoś myślałam że to Emka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez anakol.
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #292442 przez emkapl84
wreszcie ktoś się forum pojawił

Anakol ja wychodzę z małą na spacer mimo, ze ma katarek...ale u nas jakiś mrozów nie ma...kolo 2 stopni na plusie wiec nie ma tragedii.Jejku no to twój Przemek niezły dzień miał z Natalką...szkoda, ze bedziesz tyle teraz sama w domu...ja strasznie nie lubię jak M nie ma..w tym tygodniu zaczyna nocki...eh nie lubię być sama w domu jak jest tak ciemno i w ogóle...dobrze, ze już niedługo wiosna i dłużej bedzie widno
Byliśmy ostatnio z M na zakupach i właśnie mijała godzina karmienia Natalki wiec zaczęła upominać się o swoje i oczywiście płakać...a na koniec to już nie płakała tylko takim błagalnym wzrokiem na mnie patrzyła mówiącym "mamo daj mi jeść" i taką smutną minkę przy tym zrobiła, ze myślałam, ze się rozpłynę...
a to mój laptop chociaż na tym zdjęciu wygląda na bardziej fioletowy niż różowy... www.currys.co.uk/gbuk/hp-pavilion-g6-132...nk-11884712-pdt.html

Anakol ja wychodzę z małą na spacer mimo, ze ma katarek...ale u nas jakiś mrozów nie ma...kolo 2 stopni na plusie wiec nie ma tragedii.Jejku no to twój Przemek niezły dzień miał z Natalką...szkoda, ze bedziesz tyle teraz sama w domu...ja strasznie nie lubię jak M nie ma..w tym tygodniu zaczyna nocki...eh nie lubię być sama w domu jak jest tak ciemno i w ogóle...dobrze, ze już niedługo wiosna i dłużej bedzie widno

Byliśmy ostatnio z M na zakupach i właśnie mijała godzina karmienia Natalki wiec zaczęła upominać się o swoje i oczywiście płakać...a na koniec to już nie płakała tylko takim błagalnym wzrokiem na mnie patrzyła mówiącym "mamo daj mi jeść" i taką smutną minkę przy tym zrobiła, ze myślałam, ze się rozpłynę...
a to mój laptop chociaż na tym zdjęciu wygląda na bardziej fioletowy niż różowy... www.currys.co.uk/gbuk/hp-pavilion-g6-132...nk-11884712-pdt.html
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #292463 przez Dorciaition
Hej 
U nas nocka w miarę ok. Rano byłam zła na Krzysia bo nie chciał wstać do małej, a mnie się tak spać chciało. Ok, przeżyłam
Ale za to później kazałam mu ją przewinąć i przebrać. Ojejku ale się namęczył z body, choć było rozpinane (nie wiedział jak ręce włożyć), a no i problem z pampersem miał, gdzie przód a gdzie tył
Z sukienką też bez przygód się nie obyło, bo chciał ją założyć dołem (przez dekolt)

Anakol to się namęczyła Natalka. Mąż też
Jednak bez Mamusi ciężko. Jaka musiała być radość jak wróciłaś do domu z cyckiem 
Emka świetny ten lapek

U nas nocka w miarę ok. Rano byłam zła na Krzysia bo nie chciał wstać do małej, a mnie się tak spać chciało. Ok, przeżyłam

Anakol to się namęczyła Natalka. Mąż też

Emka świetny ten lapek

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #292540 przez Malina86
Czesc Mmausie!
My po spacerku, u nas dzisiaj piekne slonce i -5 st. Teraz Miśka sobie spi na brzuchalu.
anakol ja tez lubie groszki, ale generalnie nie wszystkie tylko z takiej konkretnej kolekcji, jak je uprasuje to Wam wrzuce fotki, brakuje mi jeszcze jednych bodziakow do kompletu
Dorcia, ale Krzysia urzadzilas
Mnie moj tez dzisiaj w nocy wkurzal, bo najpierw sie zaoferowal, ze bedzie wstawal do Malej no i wstawal, ale za kazdym razem musialam go po piec razy szturchac. Bez sensu to, bo i tak sie wybudze na dobre, cisnienie mi sie podniesie i rownie dobrze moglabym Mała juz nakarmic, ale wygonilam dziada 
emka lapek fajoski, a moj znowu cos fisiuje i ta ladowarka tez jest zla, bo jak odlaczam tylko to komp sie wylacza- zlom!
Moje dziecko jakos gorzej sypia w nocy... Wczoraj znowu o 22:30 dostala ataku przerazliwego placzu, chyba z 20 minut probowalam ja uspokoic, dalam herbatki i poszla spac dalej, ale czesciej sie przebudza i mniej godzin przesypia niz dotychczas.
Jejku jutro mam dentyste, bo tej ostatniej wizycie boje sie jak diabli
Jak mnie znowu bedzie tan napieprzac to chyba pobije ta dentystke
My po spacerku, u nas dzisiaj piekne slonce i -5 st. Teraz Miśka sobie spi na brzuchalu.
anakol ja tez lubie groszki, ale generalnie nie wszystkie tylko z takiej konkretnej kolekcji, jak je uprasuje to Wam wrzuce fotki, brakuje mi jeszcze jednych bodziakow do kompletu

Dorcia, ale Krzysia urzadzilas

emka lapek fajoski, a moj znowu cos fisiuje i ta ladowarka tez jest zla, bo jak odlaczam tylko to komp sie wylacza- zlom!
Moje dziecko jakos gorzej sypia w nocy... Wczoraj znowu o 22:30 dostala ataku przerazliwego placzu, chyba z 20 minut probowalam ja uspokoic, dalam herbatki i poszla spac dalej, ale czesciej sie przebudza i mniej godzin przesypia niz dotychczas.
Jejku jutro mam dentyste, bo tej ostatniej wizycie boje sie jak diabli

Moderatorzy: ilona