BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #228779 przez aniaa_
Doti fajnie, że do nas wrociłaś :) no i dobrze, że lekarz tak szybko zareagował :)

Tyszanka koniecznie wrzuć nam te fotki.

Madziaska jak masz tylko 6 krostek i tylko tam Cie swedzi to pewnie przez naciąganie sie skóry na brzuchu, nie ma sie co niepotrzebnie nakręcać :)

Doti u nas juz sa 4 maluszki i 5 w dordze :)
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #228788 przez TyszAnka
paputki
no i dynia oczywiście :)

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #228794 przez aniaa_
Tyszanka cudne są :) :laugh: :lol: :woohoo: :S
13 lata 1 miesiąc temu #228795 przez Doti
właśnie widziałam tabelkę ale tam tylko 3, no i dziś Kima rodzi tak?? kurcze jak fajnie :)
13 lata 1 miesiąc temu #228801 przez aniaa_
Doti napisał:

właśnie widziałam tabelkę ale tam tylko 3, no i dziś Kima rodzi tak?? kurcze jak fajnie :)

Tak dzisiaj Kima, a w tabelce chyba nie ma dopisanej Anyanki, urodziła Bartusia.
13 lata 1 miesiąc temu #228804 przez TyszAnka
Doti, to dobrze ze wszystko ok, i pełna gotowośc do porodu :)
Reakcja szybciutka Twoja i Twojego lekarza :)

13 lata 1 miesiąc temu #228805 przez Doti
no to gratulacje mamusie!! :D
13 lata 1 miesiąc temu #228810 przez TyszAnka
no właśnie nie ma dopisanej AnyAnki,a Bartus już na świecie,
Coś się nie odzywa Ania do nas, pewnie wpatrzona w synka i odsypia już nieprzespane nocki, nas tez to czeka:)

13 lata 1 miesiąc temu #228815 przez aniaa_
Dokąłdnie już niedługo, a Ty Tyszanka następna będziesz :) pierwsza na listopad sie załapiesz, chyba że Kima poczeka do jutra.
13 lata 1 miesiąc temu #228828 przez Aleksandra
Tyszanka powalasz mnie swoimi dziełami :side:

Doti wiem co to znaczy byc długo w szpitalu - ja byłam miesiąc i po porodzie jeszcze tydzień a później 3 dni moja córcia była w Centrum Zdrowia Dziecka a ja nocowałam w domu bo moja psychika musiała wrócic do normy a poza tym nie było tam warunków do spania a ja byłam świeżo po zdjęciu szwów więc spanie na fotelu nie wchodziło w grę. Najważniejsze, że już jesteś w domu i spokojnie czekasz na synka :)

Jestem ciekawa, która teraz pierwsza w listopadzie się rozpakuje - o ile Kima zdąży jeszcze dzisiaj :)
13 lata 1 miesiąc temu #228863 przez madziaska
Doti witaj, dobrze ze jestescie juz w domku :)
Tyszanka papucie megaaaaaaa :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #228864 przez luska
Madziu w taki razie 3mam kciuki , zeby było wszytko oki :) Napewno bedzie :)

Sarna to tez miałaś przeżycia.......podobnie moja kuzynka miała, zabrali im małą i nic nie mówili no chyba zatłukła bym takich lekarzy :angry: Ale wszystko na szczęście skończyło się dobrze to najważniejsze :)

Doti no w końcu , trzeba była nr się podzielić to chociaż eska byś napisała.Ale ważne , ze już oki:)

Tyszanka cudne te papucie :kiss:

Vestsuia ja miała taka piłkę ale daj coś niewyżytym dzieciora to masz po piłce , a rewelka na boląca miednice i ta kość .Ćwiczyłam na niej i na wieczór się bujałam , bo wtedy tak nie bolało jak się z wyrka wstawało , ale jaki rozmiar miałam , zabij mnie nie pamiętam.Spora była.Teraz w odwecie mam zamiar zakosić im tak dziecięcą (ale dosc spora)piłkę, a co jak pęknie to nich się w dupę kopną :silly:

Docia też obstawiam , że piesek uroił sobie ciąże, ale teraz masz tylko kłopot.I tak was cały czas podziwiam , bo ja bym nie chciała mieć psiorka w domu kiedy pojawi się dziecko B)

Olu a Natlka jest jako wczesniaczek traktowana tak??bo chyba coś jest , że wcześniaki maja refundowane szczepionki (pneumokoki i chyba coś jeszcze).No ja nie będę ze szczepieniami kombinować .Olo dostawał normalnie refudowana i nic nie wymyślałam , no i się ładnie chowa jak na razie .Oby tak dalej ,ten najgorszy etap mamy za sobą.Raczej jestem zwolenniczka hartowania aby uchronić od infekcji :)
13 lata 1 miesiąc temu #228868 przez Milla
Dobry wieczór kochane!
Ja już po wizycie. Jestem spokojniejsza. Dzięki Bogu bo ostatnie dwie noce były nieprzespane :(
Najpierw miałam ktg. Śmiać mi się chciało jak mała waliła w czujnik na brzuchu. Musiałam naciskać gdy poczuję ruchy. Najpierw szalała, potem jej się znudziło i nas olała.Ale normę ruchów i tak wyrobiła z nawiążką :laugh:
Lekarz stwierdził, że nie ma rozwarica, szyjka w porządku, brzuch na swoim miejscu (nie jest nisko). Mała waży 2100g, powiedział, że jest dużym dzieckiem :)Wydrukował mi zdjecie buźki z pucołowatymi policzkami :) Dla mojego spokoju psychicznego następną wizytę mam 14 listopada na 10:10.
Mąż go pytał do którego szpitala mam jechać w razie gdyby się coś działo. Stwierdził, że nie do naszego tylko do Torunia.
Potem pojechaliśmy do Copernicusa. Kupiłam młodemu Lego, sobie rajstopy ciążowe i sukienkę w Reserved :) Na mieście odwiedziliśmy pierogarnię. Tak mnie suszyło, że wytrąbiłam litrową colę :laugh:
13 lata 1 miesiąc temu #228869 przez luska
No a my w końcu dziś pojechaliśmy na zakupy , dokupiłam kosmetyki dla maluszka no i teraz juz naprawdę finito.Już zostało do szpitala tylko jedzonko.Raczej na śwież kupie, bo miesiąc w torbie nie będę kisiła , stojak do wanienki, zapas pampkow a no i paluje na karuzela dla małej ksieżniczki :P

W czwartek ogarnę hery :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zreszta on ogólnie zakręcony facet hehe :P
13 lata 1 miesiąc temu #228881 przez luska
Mila to fajnie, że wszystko oki jest i cie lekarz uspokoił .No i mała rzeczywiście spora , bo moja w 34 niecałe 2kg ważyła.......no ale już się tak tym nie dołuje , chociaż i tak dużo więcej się martwię :(

A było cos ciekawego w Copernicusie.My mieliśmy jechać w niedziele ale jakoś mi się nie chciało ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia