- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- SZCZĘŚLIWE MAMUSIE LUTY 2012
SZCZĘŚLIWE MAMUSIE LUTY 2012
- milibryl
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Fajną cenę udało Ci się uzyskać zwłaszcza jak jest w ogóle nie zniszczony. Ja za stelaż, spacerówkę, gondolę, fotelik, folię przeciwdeszczową do spacerówki, śpiworek do gondoli, jakaś mała torebka do tego plus adaptery do gondoli i fotelika zapłaciłam z przesyłką 1800 zł. Na razie po rozpakowaniu prezentuje się super, bardzo mi się podoba zwłaszcza fotelik no ale zobaczymy jak będzie w praktyce no i mam nadzieję że to oparcie w spacerówce nie będzie sprawiało problemu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A my wczoraj powrocilismy do rozmow na temat imienia-poniewaz emilka nie przypadlo do gustu moim panom. Wiec po naradzie rodzinnej wyglada na to, ze Niunia otrzyma imie Milenka- ktore podoba sie wszystkim.Przynajmniej na razie.
- milibryl
- Wylogowany
- pierwsze słowa
gorzej z imieniem dla chłopca bo takie co mi się podobają czyli Kuba, Filip, Szymek są już w rodzinie i mamy problem. Mężowi się podoba Cristiano (nie Krystian ) a dla mnie odpada, myślałam też o Franku ale mi powiedzieli że jak mały to fajnie a jak będzie starszy to gorzej, nie wiem czemu? Mój M myśli jeszcze o Maksymilian no i jeszcze się zastanawiamy
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Wracamy od lekarza. Miałam zrobione KTG, serduszko bije równo, ani śladu po skurczach, szyjka pozamykana, Martusia się rozmyśliła i póki co nie ma zamiaru wychodzić z brzuszka.
Wyniki badań też ok, tylko mam wyjaśnienie dlaczego od tygodnia mam większy apetyt i chęć na pożeranie wielkich ilości jedzenia - początkowe oznaki niedożywienia. Czyli mam przyzwolenie na jedzenie
- Sisi82
- Wylogowany
- gaworzenie
Cieszę się, że u Ciebie wszystko ok i znowu mnie dopadła myśl dlaczego nie miałam zrobionego ani razu KTG. Widzę, że Tobie na tej wizycie robili.Ja mam wizytę dopiero 24 stycznia i ciekawa jestem co mi Pani doktor powie. Nie wiem czy to hormony czy co ale im bliżej porodu tym bardziej wkurza mnie ta Nasza cała słuzba zdrowia. Wszytskiego żałują o wszystko się człowieku proś. Mam wrażenie, że lekarka u której jestem wcale nie podchodzi dobrze do mojej sytuacji. Ale przecież nie będę tużz przed porodem zmieniała lekarza. Tak jak już wcześniej Wam pisałam mam dwunaczyniową pępowinę..jedni twierdzą że powinnam być pod stałą kontrolą i monitoringiem jeszcze inni lekarze wypowiadają się że to nic nie znaczy. I weź tu człowieku bądź mądry.Wiem jedno...moja Pani doktor podchodzi do mnie jak do pacjentki bez problemu.
Anuskka mi się imię Milenka bardzo podoba...moja koleżanka ma 6-letnią córę Milenę i dziewczynka jest urocza...ale nie bój się że pomysł ściągnę...ja dla swojego cukiereczka mam już inne imię
Milibryl..może Tobie pomogę...u mnie na początku był widziany w USG przez lekarzy chłopak;) więc napiszę Ci Nasze męskie typy:
Janek zwany Jasiem:)
Kryspin
Błażej
Marcel
Nikodem
no i w końcu te które wybraliśmy to Antek
ale Nasz chłopak okazał się być jednak dziewczyną
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- lusieńka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jeśli chodzi o imie to początkowo miała być Rosalia, ale póżniej lekarze stwierdzili ze będzie chłopiec więc wybraliśmy Filipka.
Anuskka również podoba mi się imie Milena,miałam kiedyś koleżankę o tym imieniu fajna dziewczyna.
- lusieńka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann jedz,jedz.Pomysl ,ze niedlugo czeka cie (i kazda z nas) dieta dla karmiacej i z wielu rzeczy trzeba bedzie zrezygnowac...
Sisi nie tylko w Polsce sluzba zdrowia poczyna sobie w ten sposob.nie bede tu opisywac sytuacji,jakie mnie spotkaly w trakcie wizyt np.u pediatry,ale juz mi skora cierpniena mysl ,ze za niedlugo bede czestym gosciem w jego gabinecie.
- Angelaw
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Przepraszam ze zwracam uwage ale czy mozesz nie pisac posta pod postem?
Jest opcja edycji swojego poprzedniego posta...
Ciezko potem przebrnac przez tyle stron...
Co do suwaczka to po prawej na gorze nad opcja szukaj na forum jest zaloz suwaczek...
Wejdz tam i rob krok po kroku co jest napisane
My mamy wozek mutsy 4 rider kolor active black...
Rowniez pompowane kola i inne udogodnienia...
Co do imion to dla dziewczynki mielismy wybrane ale okazalo sie ze to chlopiec wiec mamy nie lada klopot...
Maz ma sie zastanowic ale czas ucieka a on nic...
- hopeforlife
- Wylogowany
- gaworzenie
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
X-lander lżejszy, ale ten co był dostępny w komisie nie miał opcji przekładania siedziska spacerówki przodem do mamy a to dla mnie wydaje się niezbędne.
Sisi też nie jestem zadowolona z mojego lekarza i wiem, że po ciąży go zmienię na innego. KTG mi zrobiła, potem weszłam do niego i mówię, że chcę usg bo ciągle nie mam pewności, że dziecko jest głową w dół. A on do mnie, że dziś miałam ktg, to usg już mi nie zrobi, bo to za dużo na jedną wizytę, no brak słów normalnie.
Sylka, dzięki a z pasami zobaczymy "w praniu"
Lusieńka suwaczek bierzesz albo ze strony tego forum, albo z jakiejkolwiek innej strony (w google wpisz suwaczki ciążowe i będziesz miała do wyboru do koloru) potem postępujesz zgodnie z instrukcjami i tworzysz swój suwaczek, a na końcu kod tego suwaczka kopiujesz i wklejasz go w profil, mój profil, podpis.
Witaj Hope, nie jest źle. A Ty jak?
- MM24
- Wylogowany
- gaworzenie
Jak się miewacie? Jak Wasze dzieciaczki? Pozdrawiam
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość