- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Agusia dzieciaczki masz ładnitkie jak fajnie wygladaja razem :*
Arturek jak siedzi :O Ale super!
Ostatnio była znajoma z 10 miesiecznym Kubusiem i tak na siebie patzryli z Zosia ze szok!!!
Mały gryzł mame w policzki cały czas i mowiłam jej zeby dała mu gryzaka wodnego to nie bedzie jej gryzł a On ja po buzi reka i mowił "Bam bam" taki pocieszny jest urwis jak sie patrzy
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
Cordis synek w tej koszuli w kratę przystojniak a jakie ma włoski fajne
Co do piersi z kurczaka to dzisiaj byl fajny przepis w pytaniu na śniadanie ,faszeruje się porem zeszklonym na maśle z cebulka i czosnkiem, później obsmazamy i tam zawijali w ciasto francuskie ta pierś i do piekarnika na 30 minut także będę jutro próbować takie cudo
Szosteczka przepis extra napewno wyprobuje
Agusia ale fajowe dzieciaczki , kochane rodzeństwo, a Emi taka opiekuncza starsza siostra
Haniu spróbuje rumianku może pomoże ją daje 1/ 3 sloiczka ale pomiędzy mlekiem
Sophie ją go nie pamiętam bo miałam 3 latka a On żył tylko 24 godz niestety , ale smutne . Zresztą takie male groby dzieci to ddziałają na mnie strasznie , płakać się chce .
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Moja zauwarzylam ze bardzo lubi jak sie budzi wkladac mi raczke do buzi i gmerac za usta.
mala spi a ja bede odpoczywac.
aha kupilam dzis ladne bananki i chce zrobic malej deserek ale troszku za gesty bedzie z samego banana. co mozna dodac zeby go rozrzedzic?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karolka mi Lena pomiędzy mlekiem by nie zjadła. Ona ledwo daje sie przekonac jak podaję jej herbatkę czy sok...a i tak musze jej wciskac ze smoka napój bo tak sie nauczyła, że to taka nasza zabawa i wtedy pije...więc co mam zrobić...jak chcę żeby piła to musze się z nią tak bawić
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Wiktorka, Bartuś Cordisowy, Gabusia, Artuś z siostrzyczką przepiękne wszystkie dzieciaczki, a Emisia to już taka starsza dumna siostra
Temat cmentarny był zapodany...a ja właśnie wróciłam z Zosią z jednego cmentarza.
I ja naprzykład nie wyobrażam sobie żeby moja mała nie szła na groby tymbardziej że nie ma ich jakoś strasznie dużo. Jakoś mi się wydaje że to trzeba od małego wpajać tradycja to tradycja, to samo ze świetami choinka, prezencik, opłatek, pierwsza gwiazdka, wolny talerzyk, sianko pod obrusem itp... przecież to jest magia
Zośka się pospała teraz jak wstanie to zjemy buraczka z ziemniaczkiem. ja teraz się biorę za pieczeń rzymską i za boczek musze upiec bo wczoraj już natarłam przyprawami
No i wyciągnę zaraz torby ale kurcze uwierzcie mi że wcale mi się nie chce pakować i odkładam to jak się da hihi
Ja jak robie kuraka to w garam masala zazwyczaj i w masełku, pod spodem w drugiej brytwance troche wody leję i mięsko nie jest suche
Ale jeszcze byście mi może sprzedały jakiś przepis na jakąś pieczeń z mielonego??
Bo ja robie z jajem, albo ze szpinakiem i papryką, ale może by coś nowego dac...hihi korci
co do zapasów to ja mam zamiar zamrozic brokułki bo teraz tanie są, buraczki i śliwki wsadze w słoiczki, dynie mam zrobioną gruszki też, jabłka to sa całą zimę to samo z ziemniakami czy marchewką więc nic więcej nie kłade. A takto wyparzam słoiczki (po koncentracie) w piekarniku żeby suchutkie były wkładam gotowe warzywka czy owocki i gotuje słoiki jeszcze przez 20 min i odwracam do góry dnem.
I zupki też jemy pomiędzy cyckiem i czasem się przestawi karmienie ale szczerze mówiąc nawet nie patrze na godziny karmienia, Zośka je kiedy ma ochote na cycka to go dostaje.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ikunia to , to samo przecież
Ale wtopa
Ja to mówie że to ciapaki sa z Angli
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do cmantarza to zgadzam sie całkowicie z Ikunia wiec nie bede pisać drugi raz jakbyśmy byli w Polsce to napewno bysmy odwiedzali groby cała rodzina...szkoda tylko ze na Boże Narodzenie znow tutaj bedziemy siedziec bo tutaj nie czuc tej magi,no ale teraz we trojke to postaram sie zeby było miło
Wszystkie bobaski cudowne,Cordis w koncu nam pokazaś swojego kawalera,super ma włoski
Zupki i deserki też zamierzam robic sama ale na razie poczekam az malutki całkowicie wyzdrowieje,w poniedzialek mamy pediatre ,ale cos mi sie wydaje ze troche schudł po tej chorobie