- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Oj Violcia batonik... ja wczoraj wieczorem o 18 robilam sobie frytki bo nie moglam ich z glowy wygonic a dzis w sklepie jak poszlam po piers do gyrosa to kupilam maly kawalek krowki- suma sumarum wyjdzie ich trzy- jeden juz zjadla ;)a na kolacje ubzduraly mi sie brzuszki z lososia, mmmmm ale oczywiscie cwiczyc cwicze ale doszlam do wniosku ze tluszczyku i boczkow nie pozbede sie tylko cwiczac te pol godz, wprowadzilam najpierw rower 15 minut, 15 minut hool hop i jak mala jest grzeczna i nie marudzi to wtedy cwicze. Na rowerze szybciej spale tluszcz nic same cwiczenia.
A no i Wiktoria zjadla caly sloiczek maminego musu warzywnego. Zblendowalam tego banana i powiem ze nie dodajac jablka ladnie plynny sam sie zrobil, ale i tak dodalam pol na pol banana i musu jablkowego wyszedl dosc ciekawy smaczek mysle ze bedzie malej smakiowal- dzis probujemy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To sie teśćiówka pośpieszyła
Malutka mi sie udalo pozbyc boczków,dobre jest to cwiczenie co opierasz nogi o podłoge i podnosisz sie na rece ,wiesz o co chodzi,bo trudno tak wytłumaczyc fajnie spala boczki,tylko trzeba czasu
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Brzuszki z łososia powiadasz...nigdy czegoś takiego nie jadłam...ba nawet nie słyszałam o czyms takim...
- Ikunia1910
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Piszczenia się strasznie boję, Zośka narazie jest jakaś taka że tak powiem delikatna i cichutki ten śmiech ma i zdaży jej się zapiszczeć ale tez cichutko i chwilkę, mam nadzieje ze tak zostanie.
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
haniu brzuszkito jak ja to nazywam odpadki od wedzonego lososia, w ktorych jest malutko miesa ale sa o wiele tansze niz np. filety wedzonego lososia, wiec jak do salatki, do nalesnikow czy nawet na kanpke do pasty to w sam raz
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Dziękuję za miłe słowo wszystkim razem i każdej z osobna :*
Chciałam Was nadrobić ale gdy przeczytałam dwie strony to zdałam sobie sprawę że zostało jeszcze 6 i odpuściłam Zdjęcia obejrzałam Śliczne wszystkie
Pawełek dziś dał mi chwilkę luzu od płaczu Ale za to wymiotuje za prawie każdym włożeniem palców w gardło (wkłada całą rączkę z wyprostowanymi palcami)
Co do kolejnego potomstwa, to gin mi mówił, że dopóki karmię piersią jest możliwość że mięśniaki się zmniejszą choć trochę i zaraz jak skończę karmić mam zajść, wtedy będzie największe prawdopodobieństwo że nie będzie komplikacji... Ale ja już jedną ciążę z mięśniakami przeszłąm... i poronienie... Bo płód osadził się właśnie na mięśniaku...
Nie chcę smęcić, muszę się sama jakoś ogarnąć...
Spadam bo płaczek się obudził....
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ikunia no coś Ty nie bój się piszczenia tak fajnie głośno i rześko jest wtedy w domu haha
Lena zjadła z bólami 1/3 słoiczka marchewy ze ziemniakiem...podawałam jej to 3 dzień i nie zauważyłam alergii na ziemniaka ...więc raczej wszystko okej...zresztą jak Wielkopolanka ma mieć alergię na tzw. Poznańskie pyry haha
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Malutka moja wcześniej była spokojna a po tym okresie buntu w spaniu i jedzeniu piszczy i drze sie na cały dom
Haniu dobrze ze Lence smakuje
Rysa to ma Fifi zapasy
Kakaszka lachony z Wascjak sie patrzy
Ja dałam małej 60 ml soczku jabłkowo-gruszkowego i chyba jej nie podszedl bo tylko 30 wypiła :/
I kurde bboje sie bo ten moj nerwus maly tak sie do tylu wygina na rekach ze szok nawet w wozku czy jak lezy na plecach to dupa do gory albo cala sie prostuje :/
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
No jest 18:20 a Wiktoria zasnela...
To cwiczenie to lezy sie na boku stopy opiera o podloge i na jednej rece sie unosi?
Powiem wam ze miesiac temu sie mierzylam, efektu wow nie ma ale tak:
w talii 4 cm mniej
w brzuchu na wysokosci pepka 5 cm mniej
w biodrach tylko 2 cm
a uda nic zero komletnie
Wiedzialam ze z dupy i ud najtrudniej zgubic... no to wiecej cwiczen na poslady i uda musze robic bo brzuch to juz pikus. jeszcze z 10 cm w brzuchu i bedzie ok
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Nie dam rady was teraz przeczytać. Zdążyłam położyć Alana spać. Dzisiejszy dzień to masakra. Podziwiam wszystkie kobiety którymfaceci nie pomagają lub ich nie ma.
Dobra później dokończę bo pies woła
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gochens haha...a tak właśnie sobie myślałam ze od rana długo cos psa wyprowadzasz bo z Karolką czekamy na te ćwiczenia rehabilitacyjne ...a tu patrz znów psinka zalatasz się kochana
Sophie szybko wracaj do zdrowia i równowagi. oby te zastrzyki pomogły pij super dużo soku z buraków i jedz buraczki w dużej ilości ...to tak profilaktycznie na przyszłość by znów nie popaść w anemię...lub żeby zapobiec tak silnej.
Idę kąpać Lenitę
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Sophie25
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Bartuś wracaj do zdrowka kochany :* Oby goraczka nie podskoczyła
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja co prawda zrobiłam tylko brzuszki, ale jak na taką długą przerwę 132 brzuszki to nawet nieźle, codziennie muszę je zacząć robić i jeszcze coś dodatkowego...właśnie Malutka, twoje ćwiczenia...ja Kochana chciałabym tyle zgubić, w tali 4cm...super...
a ile powtórzeń robiłaś?
Ide pod prysznic a później chyba pomaluje stópki...daaaawno tego nie robiłam
Bartusiu, nie choruj nam...Martuś ślicznie to zrobiłaś z tymi przepisami, aż miło się czyta