- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia na drugim zdjęciu Artuś wydaje się taki duży
Cordis ale uśmiech uroczy, na dzień dzisiejszy mamy tylko 1 zdjęcie z uśmiechem i to nie przeze mnie robione. Ciężko go rozbawić
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
violcia no miód na me serce ;-)a włoski to mu wychodzą bardzo.
aleksia jak Twój siedzi u nas tak się jeszcze nie da:)
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
u nas dzis dzien lepszy niz wczoraj, zabki troche odpuscily, tylko mala chce sie non stop bawic. w koncu tatus sie zaja mala, bawil sie z nia z 2 godziny, az zasnela nawet ja dzis rano ululal do snu, szok normalnie, moze poczul zagrozenie. bo wczoraj uslyszalam tekst, ze mysle tylko o wyjezdzie, a wcale nie planuje powort, na co mu powiedzialam, ze do olawy wracac napewno nie bede, jesli juz to za gramanice gdzie bedzie pracowal.
emi i arturek wedlug mnie sa mega podobni do siebie
albert jaki zaspany, nie dadza dziecku sie obudzic paparazzi
ikunia im szybciej sie spakujesz tym szybciej sie rozpakujesz
co do cmentarzy grobow itd dla mnie to jest dosc nowy temat, bo na bialorusi nie ma takiego swieta i wolalabym, zeby eliza nie lazila po zmentarzach, ale pewnie moj sie uprze i moge go zrozumiec, bo jego ojciac umarl rok przed tym jak zaszlam w ciaze,a on byl wspanialym czlowiekiem i dziadkiem bylby fantastycznym, wiec nie bede za bardzo protestowala.
a swieta jak to bezprezentow? ogolnie jestem prawoslawna i boze narodzenie za bardzo u nas sie tez nie obchodzi ( w ogole wszystkie religijne swieta po komunizmie to juz nikt nie obchodzi). ale zawsze jak ogladalam jakiejs filmy familijne w dziecinstwie marzyly mi sie takie swieta z choinka prazentami cala rodzina u nas podobnie jest na sylwestra, tylko po 12 w nocy wszyscy sie rozchodza na imprezy ah, pewnie w tym roku bedzie kicha z tym wszystkim, ale mam elizke i wiecej mi nic nie trzeba ale nasmecilam
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Wiktoria spi do 4 rano je i co pol godz co godz sie budzi kreci i lulac musze ja za kazdym razem po 20 minut i spi drugie 20 minut a o 6 rano jest totalna pobudka. Jestem mega nie wyspana. chcialam chociaz dzis sie polozyc razem z nia a ona tylko 45 minut, dalam mleko przysnela na 10 minut i koniec spania. I tak codziennie. dziewczyny co wy robicie ze w dzien dzieciaczki spia po chociaz dwie godz?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
kakaszka to trochę smutno, że nie macie na Białorusi takich fajnych świąt. To na prawdę ma urok i coś takiego magicznego w sobie, ze znikaja wszystkie smutki i złości i jest ciepło i miło...wspólna wieczerza, rozmowy, śmiechy, otwieranie prezentów i patrzenie kto co dostał (frajda nawet dla tych starszych ) śpiewanie wspólne kolęd coś pięknego spróbuj zrobić w tym roku coś takiego polskiego a prawosławie chyba takie święta później obchodzi co nie?
A powiedz mi bo tak kilka razy juz ciepło wspominałaś tatę tego Twojego...że on taki dobry człowiek był...to jak on wytrzymywał ze swoją żoną skoro ona taka zołza???
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
a co najlepsze to spala nawet 4 godz w dzien jak niby nie dojadala a jak zaczela sie najadac to przestala spac
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
malutka u mnie roznie bywa z e snem w dzien, wczoraj nie spala nic ( ale wiem ze to przez zeby), a dzis dzieki bogu gone-dwie miedzy jedzeniami spi. a wczesniej tak ladnie spala calymi dniami i nocami juz tesknie za tymi czsami, a co bedzie jak zacznie gadac, chodzic itd
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oficjalnie przestałam już karmić
Ostatnio jak siedział na cycu 30 minut ciągnąc po tym czasie daje mu flachę a on całą wytrąbił czyli tyle siedział i nadal głodny. 3 dni nie karmiłam a cyc flak.
Jak jeszcze próbowałam karmić to niczym jakaś kropla wyciekła to musiałam tak wymiętosić a jak złapał to niczym zaczął ciągnąć to tyle się napracował, aż w końcu się wkurzał i puszczał.
- KaRoLkA
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Kakaszka ja uwazam tak jak Hania ze to taki fajny rodzinny czas , dlatego tez chciałam zeby Gabi swoje pierwsze świeta spedziła w polsce wśrod rodzicow, dziadkow , cioc i wujkow
Malutka moja w domu śpi max 40 minut jedyna możliwośc zeby dłużej pospała to na spacerze wtedy to nawet jak motor przejezdza to jej nie budzi:) moze faktycznie to skok u Nas byl w tamtym tygodniu , tez budzila sie co godzine ,placz ale przeszlo i po skoku mala piszczy i krzyczy na cale gardlo
Aleksia my tez tak siadamy a jaka frajda przy tym
Ikunia pakuj sie pakuj
Ja na kolacje bede robiala tarte DEBIUT będzie he he
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajne to moje odchudzanie,zaczelam cwiczyc znow z Ewka po 30-40 min,a kazdy dzien musze wtrabic batonika,takiego nadziewanego bo we FR takich nie maja wiec przywiozlam z PL i jakos nie moge sie oprzec
Kakaszka ale chyba nie w wieku 15 lat Twojej tesciowej od razu powstał Twoj facet??
Cos duzo dzis piszecie laski,na szczescie mam dzis "luzniejszy "dzien tak ze nadarzam
A mi sie pokarm poprawil,jest go troche wiecej,ciesze sie ze nadal moge karmic piersia
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
nie przejmuj sie batonikiem, ja ostatnio nie moge cos sie oprzec bulkom slodkim z nadzieniami, jak nigdy nie jadlam to teraz bym wcinala caly czas
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ooo własnie Lena się obudziła po 3h snu gada sobie u nas w pokoju i piszczy słyszę
Moja koleżanka z podstawówki urodziła syna w wieku 16 lat Dziś ma 13 letniego syna już
Lecę dać małej marchew ze ziemniakiem
kakaszka śliczne jesteście obie chłopaki to za Wami latać będa że hoho
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Ja ostatnio zrobilam zapas jedzonka dla Filipa na conajmniej poltora miesiaca.Dlatego bo we wszystkich gotowych daniach jest ziemniak a Filip jest uczulony.Najpierw wyparzylam sloiki a potem zamrozilam z zawartoscia.
Tylko deserki bede kupowac gotowe oprocz jablka.No i na bananka maly tez ma uczulenie,a tak mu smakował :/
My na cmentarz sie nie wybieramy bo nie mamy do kogo ale nie widze w tym nic zlego.W nasyepnym roku jak juz bede miala prawko to zamierzam pojechac tez z Filipem
Dzieciaczki oczywiscie cudne