- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
My po szczepieniu, nie powiem że było ok ;( płakał bardzo.. najbardziej jak usłyszał jak poprzedni chłopiec sie "rozdarł" , ale mimo tego ja prawie płakałam z nim mimo tego że tata go trzymał.. ale jak każde dziecko musieliśmy przez to przejść . My wybraliśmy 5w1 i przy pierwszym szczepieniu 2 wkłucia..
Druga wesoła sytuacja chodziłam z Adriankiem na rękach i mówię do niego " zobacz jaka mała dzidzia.." i zaczełam rozmawiać z mamą ile ma ile waży i okazało się ,że 4 mc i waży 6100 kg
a my dziś już ważymy 6580kg.. więc wcale się nie dziwię ,że mówią że wygląda na 4mc
tak jak większość nie wiem i nie chce jeszcze sobie przypominać co to jest okres.
Mój Adrianek też wpycha piąstkę i jak się uda pieluchę tetrową , dziś pani doktor pow że możliwe że zęby idą wkońcu długa droga przed nimi. Swoją drogą dziewczyny mojej siostry miały już zęby jak miały 4 mc.
Dzieciiii ???? chyba,że adoptuję ;D żartuję, ale na pewno nie prędko.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
aisod fajnie, że masz chrzciny za sobą... ja tak nie lubię tych rodzinnych spędów i będę się strasznie męczyć no ale dla Majeczki wszystko
emma wiesz, ja sama siebie o to nie podejrzewałam, że wolałabym być w domu z dzieckiem niż pracować zawsze lubiłam życie na wysokich obrotach: studia-praca-dom-mąż-dodatkowe zajęcia-... a teraz... szok
gabi nooo to ładnie rośnie Adrianek Maja w połowie maja ważyła 5150g, więc ona nie wygląda na te swoje 3 miesiące
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja boję zapytać księdza o chrzest.. bo jeszcze przyjdzie mi sie "ochajtać" .. a to kolejne wydatki
Emma to,że nie masz okresu nie znaczy,że nie masz owulacji.. więc jak się mąż postara...
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
martyna - ślinienie i raczki w buzi to zupełnie normalne, a kaszelelk to moze wlasnie odkrztusza ślinę, wiec niczym sie nie martw:)
aisod - ja jak mysle o chrzcinach to tylko w restauracji, mimo ze ma byc ok 18-20 osob - w domu by mi sie nie chciało, za duzo "grzebania"
Trzymam kciuki za szczepienie - nie bedzie tak zle - my mamy po 3 zastrzyki i nie bylo tak zle
emma - oj ten twoj maż tak mu sie spodobalo tatusiowanie??no ale musicie odczekać niestety...a powiedz jak twoja blizna - odczuwasz ją jeszcze??
gaabrysia- Adrianek to już duży chlop - 6580 - to ładna waga - nasza 3 tygodnie temu wazyla 5300 i wtedy mysalałam, ze to duzo oj to masz co "dzwigac". Dobrze ze nie masz problmów z usypianiem, bo musiałabys sie naprawde nameczyc z noszeniem
wiecie probowaliśmy wczoraj z mężem....ale powiem wam, ze nic nie wyszlo, bo niestety mnie bolało, albo byłam tak uprzedzona ....tez tak miałyście.....Ja to caly czas mysle o tym moim traumatycznym porodzie i jakos nie moge sie otworzyc.... Mąz sie smiał, ze jeszcze mnie nie dotknął a ja już syczałam
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
Emma- ja chcę mieć jeszcze jedno dziecko najlepiej coreczke tak za dwa trzy lata;)
Gabi- nie boj sie co do chrzcin ja z chlopakiem nawet nie jestesmy zaręczeni a ksiądz bez problemu powiedzial ze udzieli chrztu;)
Moj Bartus tez ssie piąstke i sie slini;D
Ostatnio przespał mi caluuutka noc od kapieli jestem z niego dumna! )
No i jutro te chrzciny w koncu..Bartosz Sebastian pierwszy raz w kosciele bedzie;D
a pozniej u mojego chlopaka dziadka w domu male przyjątko na 30 osob prawie jak wesele;D
Ciekawe jaki prezent da mi synus na Dzien Matki wystarczy garsc usmiechow i bede w siodmym niebie <3
bartus0603.aguagu.pl/zdjecie/pokaz/249216/niemowlak
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
strangerwold też bartuś na kawał chłopa wygląda fajnie,że już będziesz miała za sobą chrzest... no ja jak pójdę to pewnie będzie sto pytań do.. dlaczego tyle lat bez slubu i wogole co nam stoi na drodze
co łaska ten chrzest ? ;D
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
powodzenia i jak najmniej stresu na chrzcinach Bartusia wkoncu pogoni diabelka i przyjdzie aniolek
aisod my tez na koncu marcowek w poniedzialek beda 2 miesiace jak mamy swoje najukochansze malenstwo no i traf chcial w poniedzialek szczepienie
mam plasterki znieczulajace Emla, mam nadzieje ze beda dzialac i moje dziecko nie bedzie musialo cierpiec
chrzest robimy na ok 20 osob ( najblizsza rodzina ) i tylko w restaueacji po pierwsze nie mamy az takich warunkow lokalowych zeby pomiescic tyle osob w mieszkaniu, a po drugie finansow wyjdzie chyba na to samo a i rece moje i mamy nie beda sie musialy nameczyc
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
z okazji Dnia Matki życzymy Wam wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia oraz pociechy z ukochanych maleństw
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
dołączam się do życzen;)hello
z okazji Dnia Matki życzymy Wam wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia oraz pociechy z ukochanych maleństw
ja dzis wstalam juz o 6 nie moglam spac;D chyba stres mnie bierze;D
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kinia czesto budzila sie w nocy na cyca, chyba dlatego ze duchota byla niesamowita
strangerwold powodzenia, milego dnia
Wszystkego dobrego mamusie
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
My też dołączamy się do życzeń dla Wszystkich Mam
strangerwold nie stresuj się, bo jak mój mąż się stresował przed kościołem to mały beczał gdy tylko był u taty na rękach Także pełen luz Powodzenia
ewelinda83 u nas też noc jakoś niespokojnie mineła, zamiast jednej pobudki, były aż trzy :/ Może taka noc...
a co to za plasterki? może też chcemy?
gaabrysia napisał:
Myśmy dali 200 zł. Tak zadecydowałam z mężem (za ślub daliśmy 500zł) i jeśli księdzu to za mało to trudno... Na więcej nas nie staćco łaska ten chrzest ? ;D
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Obdarowane uśmiechami swoich pociech?
buziaki dla wszystkich.
nie mam za wiele czasu się udzielać na forum ale czytam codziennie!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
gusiag oczywiście, że uśmiechy były... nawet całe mnóstwo Rano się tak uśmiechał, że sobie pojeść nie mógł