- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Twój Adrian jest bardzo podobny do Ciebie.
strangerwold - przystojniak mały i też podobny do mamusi.
Macie takie coś że wasze dzieciaki nie płaczą tylko tak krzycza z złości tak chocby się kłociły a jak się go zabierze na ręce zaraz sie smieje
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mój Zuzak od 3 dni przechodzi ciężkie momenty… jedyne na co ma ochotę to ręce, by na mnie spała, jadła, się bawiła. Nie można jej w żaden sposób odłożyć. Chyba ma coś takiego jak córcia Emmy ”NIE ODCHODŹ MAMUSIU” z tego co udało mi się wyczytać i wywnioskować najprawdopodobniej przechodzi kolejny skok rozwojowy… ufffff a myślałam że to spowodowane jest „rozpuszczeniem małej” . No nic trzeba to jakoś przetrwać.
Ostatnio bardzo lubi samolot, strasznie nie lubi leżeć na brzuchu (krzyczy, płacze aż cały dom podskakuje)- jak ktoś już tu kiedyś dobrze ujął zachowuje się jak pingwin- rączki do tyłu i ryk… troszkę jest już chyba za duża by dalej pingwinka robić
Przy samolocie główkę trzyma ładnie, tylko że jak nie polubi leżeć na brzuszku to w powietrzu przecież raczkować nie będzie
Dziękujemy za miłe przyjęcie i ciepłe słowa pod adresem córci.
Stangerwold my też mamy taką samą mate
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Bartuś jaki juz duzy! no i Adzik pieknie sie usmiecha! moze nastepnym razem na spacerze zaiskrzy gabi, pamietaj, ze producenci sliniakow pisza, zeby po karmieniu raczej zdejmowac sliniaczek albo caly czas byc przy dziecku, jak go nosi - ze wzgledow bezpieczenstwa . no fajne te nasze klocusie, masz racje. szkoda, ze nie mozna sciagnac wiekszej ilosci dziewczyn na spacerek!
martyna, takie woreczki ja dorwalam w aptece (chociaz sie nabiegalam, dostalam dopiero w 5., bo avent swoje wycofal i wprowadza glupie plastikowe pojemniki ), ale bez problemu mozna znalezc na allegro, tylko ja sie uparlam, ze w aptece bedzie szybciej, a 3 dni szukalam w koncu . jest taki fajny sprzedawca na alle, u ktorego zawsze kupuje platki higieniczne i chusteczki do mycia pupy oraz podklady na przewijak - zawsze u niego, bo jest najtaniej, a jak wezme kuriera, to paczka przychodzi na drugi dzien - widzialam, ze ma tez takie woreczki, jesli chcesz, napisze ci linka na prv, coby nikt mi nie zarzucil, ze reklamuje, bo nie mam w tym zadnego interesu - po prostu u mnie sie sprawdza i moge polecic . a jesli chodzi o mrozenie, to standardowo ustawiona zamrazarka przechowa ci pokarm 3 miesiace, 6 miesiecy to takie z bardzo niska temperatura (ponizej -18 stopni), nie wszystkie zamrazarki maja taka opcje, np. moja nie ma .
tee, nie martw sie, moja corcia tez ma takie dni, ze musze ciagle byc przy niej , ale poki nie trwa to ciagle, nie probuje tego zmieniac. tez czasem mam dni, ze tylko bym sie przytulala i spala . i nie przejmuj sie osiagnieciami dziecka, bo kazde rozwija sie w swoim tempie, nie warto porownywac, a na tym etapie kazdy dzien ma znaczenie. miedzy Zosią a Adzikiem tylko 3 tygodnie roznicy, a bylo widac zmiany, gabi pewnie juz sie nie moze doczekac az nie trzeba bedzie glowki trzymac!
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
tu jest zdjecie na naszej macie;D
Ej wykombinowalam folie na deszcz;d wzielam ze specerowki odczepilam i zalozylam na bude gondoli i pasuje;d;d haha ale ja mam dzisiaj myslenie;D
aaa i wgl idę zaraz z malym na spacer bo głupawki idzie dostac
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
nam sie dzis nie chce na spacer - za mokro jest! poza tym ja probuje gotowac (wlasnie poparzylam sobie reke rosolem i boli ) i nie chce mi sie nigdzie ruszac, mam nadzieje, ze Zośka czuje to samo .
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Też mam te mate co wy i ją uwielbia a najbardziej że może kopać w te ścianki i się wszystko rusza jeszcze daje mu różne grzechotki żeby miał więcej frajdy.
Mnie też sie gotować nie chce masakra taką mam ciężką głowe byliśmy na spacerze ale musieliśmy wrócić bo mi się już chodzić nie chciało.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
Tee to właśnie Maja długo robiła pingwina ale pani pediatra nie kazała mi się tym przejmować i teraz jest ok
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
okazuje się, że nie można brać wózka ze sobą na lotnisko bo nie przejdzie przez kontrole bezpieczeństwa. Jedyne wózki które mogą być zabrane do momentu wejścia na pokład to te które składaja się do malutkich rozmiarów i zmieszczą się na taśmę przy kontroli bezpieczeństwa. Jeśli chcemy nadać wózek jako bagaż to łączna suma wymiarów nie może przekroczyć 158cm (dł, szer, wys.)
jednym słowem lipa jak nie wiem, pozostaje nieść dziecko w foteliku albo nosidełku na szelkach a w miejscu docelowym mieć zapasowy wózek...
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość