BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Maj 2010

14 lata 9 miesiąc temu #22502 przez Madzia89862
pelna gotowosc zatem dla was:)basiku nie da sie przeoczyc tego momentu:)nosek i intuicja podpowiedza ci rowniez ze to czas na szpital:)ja tez panikowalam i 3 razy falszywie ladowalam w szpitalu bo myslalam ze to juz no bo skad moglam wiedziec co sie odczuwa a w efekcie koncowym no mowie ci wiadomo i juz:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 9 miesiąc temu #22508 przez basik_twins
ja chyba nie umiem sie wysłowic
bo ja nie panikuje słonko

tylko szybko tu napisałam a oni mi i tak napisali o tych bolach jak juz ich nie mialam wiec nawet wtedy nie spanikowalam :P
tak mi sie niechcący udało być taką super
jak mi sie powtorzy tak samo to zadzwonie do szpitala i sie zapytam babek opowiem im co i jak i co one o tym sadza i albo mnie uspokoja albo zaprosza na badania :lol:

14 lata 9 miesiąc temu #22518 przez sylwus136
sloneczko stolat dla Laurki :*
fajnie razem wyglądacie :)

Basik bedzie dobrze.wyczujesz moment tego ze dziewczynki ida na swiat.Kazda z nas ma taki instynkt :)
a pytałas tyle razy o ten implant - implant to rodzaj antykoncepcji
( ja mam np.plasterki)

a ja dzis byłam sobie załatwic orkiestre na mój ślub koscielny( bo cywilny juz mamy ale koscielny bierzemy za rok:)
i powiem wam ze czyms musiałam sie zatruc bo normalnie umierałam...teraz juz jest troszke lepiej na szczescie ach...

14 lata 9 miesiąc temu #22602 przez sloneczko
basik i jak sie czujesz?

sylwus i co beda Ci grac? loj dana dana ;) chyba cos zjadlas, bidulko.

14 lata 9 miesiąc temu #22605 przez sylwus136
no będą,będą słoneczko :D takich dwóch facetów ale wesela potrafiaprowadzićz tzw "jajem" wiec jestesmy zadowoleni :) i płacimy za nich 1700 zł :) a Kacperek juz bedzie miał około 1,5 roku wiec fajna sesje zdjęciową bedziemy mogli sobie z nim zrobić :D kupimy mu mały fraczek i bedzie pieknie :D

a do mojego zatrucia to umiarałam do dzis rana ;) juz teraz jest oki :)

14 lata 9 miesiąc temu #22622 przez sloneczko
to dobrze ze Ci przeszlo,
to bedzie weselicho, na kiedy macie termin?

kurde dziewczyny tam co mam implantat reka jest czerwona, wlasnie poczytalam o tym ze moze sie zakarzenie wdac albo nie przymie sie, i k****a 300euro do tylka, chyba sie niewiem co, zobaczymy jak bedzie jutro, ale reka boli..

14 lata 9 miesiąc temu #22625 przez sylwus136
termin mamy na 13 sierpnia :)
liczba 13 jest dla nas szczesliwa bo Kacperek urodził sie 13 kwietnia :D
robimy wstepnie gdzies tak na 80 osob ale to jest jeszcze ponad rok wiec wiele moze sie zmienic :D

sloneczko to nie za ciekawie masz z tym implentem...miejmy nadzieje ze przejdzie
A nie myslałaś moze o innej formnie atykoncepcji? jakiejś mniej bolesnej ??

14 lata 9 miesiąc temu #22630 przez sloneczko
oj trzynastego,,,na na na..

wiesz co tabletek ja niechche bo dzieki tabletkom dzis jestem mama ;) a jedynie to jest mozliwe przy karmieniu, od poczatku chcialam spirale, ale poczytalam sobie troche na ten temat i niechce. dlatego sie zdecydowalam na patyczek hormonalny, nie pomyslam ze beda komplikacje, wiesz juz nie chodzi o ten bol,ale 300 euro to troche kasy jak na 3 dni.

14 lata 9 miesiąc temu #22631 przez natmur11
ja tez myslalam o tym inplancie ale fakt tu w angli bede miala darmowy jesli sie zdecyduje wiec mozna sprobowac ale to moze we wrzesniu dopiero, jak narazie szklanka wody zamist;) a ja mam dzis straszny humor od rana wielka klutnia z p, ehh mam go juz po dziurki w nosie za przeproszeniem, miarke przebral jak klnac jak szewc probowal mi Klaudie wyrwac z rak na schodach! oj nie tak to nie bedzie jeszcze 5 dni i w polsce bedziemy. dobrze ze niunia mi daje sile i opanowanie wiec tylko ubralysmy sie i wyszlysmy i wrocilysmy jak wyszedl do pracy. sorki ale musialam sie wyzalic:)

14 lata 9 miesiąc temu #22664 przez Madzia89862
słoneczko i jak?nadal fatalnie moze musi sie dobrze przyjac zawsze jakas reakcja po takim zabiegu bedzie organizmu.wiec mysle ze bedzie dobrze a jak nie lub moze saczy sie cos z rany idz do lekarza

14 lata 9 miesiąc temu #22718 przez sloneczko
natmur jak ten Twoj p przyjdzie z pracy to daj mu ode mnie kopa"!!!! i drugiego od Laury.

madziu reka nadal jest czerwona, boli jak dotke, tak nawet da sie wytrzymac, przykladam zimne oklady. Poczekam do poniedzialu, moze taka reakcja przyjmowania jest, choc nikt o czyms takim nie pisze.Opuchlizna w miare zeszla bo lodem przykladalam.

kurde a tak sie cieszylam, no ale moze bedzie dobrze.

ide jesc sniadanko, laura teraz spi, ona znowu dzis mie obudzila swoim smiechem. lezala obok mnie i patrzyma na mnie i sie smiala, ale jak na nia tak glosno ze sie odudzilam ;) oj to bylo piekne

14 lata 9 miesiąc temu #22719 przez Madzia89862
:)bedzie dobrze sloneczko:)a i smacznego zycze

14 lata 9 miesiąc temu #22727 przez sloneczko
dziekuje ;)

ide sie polozyc troche,bo trzy noce juz nie zadobrze spalam (sasiad robi sobie nocna pogawedkei dosc glosna muzyke) laura jeszcze spi, to i ja moge troche oko zdrzemnac.

madziu masz racje musi byc dobrze, okaze sie do poniedzialku.

14 lata 9 miesiąc temu #22748 przez basik_twins
A Madziu tak wogóle to już dawno miałam to napisać

fota Twojego malucha mnie rozwala na łopatki :lol:

14 lata 9 miesiąc temu #22786 przez Madzia89862
a dzielike dzoeluje")smieszek mi wyrasta :)do pon jeszcze troche czasu wiec badzmy dobrej mysli ze organizm przyjmie

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka