- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Maj 2010
Mamusie Maj 2010
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
ja naprawdę pół rzeczy które mam w domu mam z allegro i jestem zadowolona, bo mam dostawę do domu a wybór przeogromny i mogę na spokojnie pooglądać. Nie mogę tylko dotknąć i przymierzyć, ale jeśli kupuje ubrania, a w aukcji nie ma dokładnych wymiarów to pisze do sprzedawcy meila proszę o podanie dokładnych wymiarów, czy materiał się rozciąga czy nie itp

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-

- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
ja za zakupami przez internet nie jestem za. niestety nie zawsze mozesz oddac jak nie pasuje. ale jak czasem nie ma innego wyjscia, to trzeba sie cieszyc ze cos takiego jak allegro czy ebay jest.
oj ja ide sie polozyc do lozka, mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza od poprzedniej....
- Madzia89862
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
no z tym sklepem to przy okazji badań sklep jest obok lekarza i laboratorium

A z zakupami na allegro, to mam obawy kupić np. spodnie bo nie "zmacam" ani nie przymierze, ale powiem wam że i tak bardzo przekonałam się do zakupów internetowych odkąd zaczęłam kompletować wyprawkę;p
- Aga
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Dzieci- sens naszego istnienia :)

Spokojnej nocki dla nas Wszystkich .
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-

ja się właśnie pokłóciłam z moim. Tzn wkurzył mnie do czerwoności i wzięłam sobie kompa, kołdrę i podusie i przeniosłam się piętro niżej.
niech spada na drzewo.
spokojnej nocy
- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mi problem z bezsennością minął. Ale dostałam ciekawą radę - żeby w dzień za bardzo się nie przemęczać i chodzić spać gdzieś o godzinie 22-23. Bo jak się okazało,jak człowiek jest przemęczony,to ma problemy z zasypianiem. No i wiadomo,żeby się na wieczór niczym nie denerwować - ale w ciąży o to trudno,bo kobieta sama się nakręca :-D
Co do wagi,to ja nawet teraz nie wiem ile moje maleństwo waży. Ostatnio cały czas było w położeniu miednicowym,to nawet nie jestem w 100% pewna płci dziecka. Czuję się lepiej,więc do lekarza na razie nie jadę. Wizytę mam mieć w następnym tygodniu - najpóźniej w piątek,może wtedy wszystko się ustali

Pozdrawiam cieplutko! Lecę na spacer z psem i biorę się za małe porządki w domu.
- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Eh, Ilona mi też się to zdarza, ale to wtedy ja eksmituje mojego z łóżka (zresztą on sam wie kiedy ma się zabrać;p) i idzie spać do dużego na kanape;p
No jak człowiek jest tak bardzo przemęczony to też ma problem ze snem, choć wydawałoby się ze skoro zmęczony to szybciej powinien zasnąć wcale tak nie jest!
Ja dziś spałam całkiem dobrze i miałam takiego lenia,że nie wstałam na te badania, ale jutro już może się zbiorę.;p
I dziś chyba troszkę poleniuchuję;p Po południu troszkę po prasuje i tyle;p
Miłego dnia życzę:*
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
u mnie noc byla straszna, wszystko mnie boli, plecy, biodra, do 2 mialam skurcze i wiadome nie moglam zasnac o 2 zrobilam sobie mleko to zasnelam, ale juz o 6 mialam skurcze. Czuje ze sa coraz silniejsze, dzis zapowiada sie u mnie do 20 stopni zobacze czy dam rade na spacerek isc, taras mi nie wystarcza..
gold_butterfly co do godzin o ktorych piszezs ja zawsze ide o tej porze spac, ale wlasnie jak cos masz w glowie to nie usniesz.
madzia dlatego ja nie wierze w ta wage co mi lekarz mowi, brzuch jest duzy to fakt ale napewno to nie sa dokladne wymiary.
milego dnia dziewczynki
p.s do mnie paczka ciagle z posciela nie przychodzi, kurde juz bym skonczyla pokoik.
ah a mnie sie moja lalunia snila, miala juz od 4msc i tak sobie lezalysmy i sie przytulalysmy, oj piekny sen. Zawsze mi sie zni ze ma sliczne krecone wloski a dzis prawie ze lysa byla

chyba matce (mnie) odbilo i jej wloski obciela

- wiola
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
odebrałam wyniki badań (mocz) i jestem przerażona! Ginekologa mam dopiero o 16.30 a na wynikach masakra:
białko - 30mg/dl
to chyba nic dobrego.

ale miałam USG (robię w innej przychodni, niż przyjmuje mój lekarz- robi mi jego córka bo ma lepszy sprzęt) no i?????
mój synek waży 3200 g

- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
niemam pojecia jakie sa dobre wyniki.
ale napewno sie nie martw bardzie dobzie.
ja wrocilam ze spacerku caly czas mialam skurcze teraz troche przeszlo... ale chwilami to naprawde boli, nie trwa dlugo bo do ok 30-50 sek ale da sie odczuc bo sa czeste.
ja dzis leze na taranie, szkoda ze nie moge na do gory pupa, ale i tak jest dobrze, samo to ze slonko swieci to juz w czlowieku inna dusza sie odzywa.
- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Wiesz, ja też nie wiem jak to jest z białkiem w moczu, ale nie martw się lekarz Ci wszystko powie i będzie dobrze:)
A ja się jeszcze przespałam;p teraz się obudziłam:) miałam delikatny skurcz wcześniej i bolą mnie dziś jakoś biodra;/