BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

10 lata 6 miesiąc temu #879371 przez motylek19
Monia coś mi się zdaje ze masz dzisiaj urodziny:)

WSZYSTKIEGO DOBREGO, POCIECHY Z CÓRECZEK I MĘŻA, ZDROWIA I SPEŁNIENIA.MARZEŃ :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #879373 przez motylek19
A co u nas? Jakoś leci, o 15 idziemy do lekarza na kontrolę co z tym gardlem i jeśli wszystko ok to szczepienie. Poza tym bez większych problemow.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 6 miesiąc temu #879391 przez MoNiaaa
mtylek jak milo ze pamietalas :) dziekuje bardzo za zyczenia :)
a dzis oprucz urodzin jest rowny rok jak zrobilam test ciazowy czyli od rownego roku Zuzia jest obecna w naszym zyciu :kiss:
dzis bylam znowu na fitnessie Zuzi sie bardzo podoba tam jest duzo dzieci i wszystko obserwuje :) ciekawe jak moje miesnie jutro pewnbie znowu zakwasy mnie dopadna:P
my do zoo jedziemy glownie dla Julki a Zuzia przy okazji:p

Hanulka piekna musisz ja nam czesciej pokazywac

mamadzidka dobrze ze juz wiecie co dolega 3mam kciuki zeby szybko minelo

u nas rano sloneczko i cieplutko a teraz naszly chmury :((

motylek ja cie dobrze rozumiem jak bylam w ciazy z Julka moj M mial prace w delegacji i nie bylo go tydzien czasem 2 i przyjezdzal tylko na weekend i tak przez 1,5 roku:( 3mam kciuki zeby jak najkrocej trwal taki czas rozlaki :kiss:

http

]

10 lata 6 miesiąc temu #879414 przez ElaM
Monia Wszystkiego Najlepszego!
Moj M tez ma taka prace ze często wyjeżdża dlatego nie wiem czy wrócę do pracy w tym październiku jak macierzyński kończę bo chociaż to tylko pare godz i to wieczorami kiedy moze zostać z małym to właśnie przez te wyjazdy nie bede miała z kim zostawić bo często go nie ma :( ale moze siostrę zwerbuje do Anglii :) jak do września nie znajdzie pracy takiej jak chce to przyleci i tu coś poszuka jakby znalazła coś na dzien to ona będzie mogła zostawać na te pare godz a ja wrócę do pracy było by fajnie!
U nas pogoda ładna ale taki wiatr wieje ze ledwo wózek dzis pchalam
Moj brat miał refluksu zdiagnozowany ale ok 9 miesiąca sie wszystko unormowalo wiec mam nadzieje ze tez u Was dziewczyny sie to szybko skończy !:)

10 lata 6 miesiąc temu #879431 przez anitkade
Monia!!! Wszystkiego naj naj naj! Dużo zdrówka, słońca, udanego lata z dzieciakami, pociechy z Julki i Zuzi i tatusia też i spełnienia wszystkich marzeń. Aha - niech Wam działka dobrze służy :) No i STO LAT! :*:*:*:*

10 lata 6 miesiąc temu #879433 przez kociaczek1610
MONIA
SPELNIENIA MARZEN KOCHANA :**

NO U NAS POGODA DESZCZOWA ;/ sorki za capsa .
Filip ma nadal biegunke eh i dzis straszna maruda z niego

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #879451 przez joannap1991
hej ;) wczoraj nie moglam sie caly dzien zalogowac...
a dziś korzystam z okazji bo jestem u mamy a Zuza śpi więc mam chwilkę wolnego ;)
Zuzi wychodzi dolna jedynka już widać igielkę małą ;D jest troche placzu, marudzenia ale trudno damy rade! ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

z Zuza mamy swoj rytm ;D rano o 8 wstaje je pobawimy sie zasypia o 10 i spi do 11 ;) potem idziemy na dwor spi dalej do 12 13 i potem zasypia kolo 16 na pol godziny, i o 18 tez ma drzemke 20 min a o 21 juz spi na dobre ;)) ostatnio zuza przespala caly noc od 21 do 6.30 bez karmienia ;D zjadla i spala do 8.30 ;D
Ostatnio zaczelam cwiczyc ;D moj brzuch nie jest taki zly ale chce zeby byl taki jak przed ciaza bo zadnego flaka nie mam ale nie taki jak kiedys byl ;D zuza zasypia a ja ide sobie cwiczyc ;D pol h ale zawsze cos ;D od czegos trzeba zaczac ;D

mamy trzy wesela w rodzinie wiec trzeba jakos wygladac w tych sukieneczkach :d pierwsze juz za dwa miesiace ;D drugie we wrzesniu a trzecie w pazdzierniku najwazniejsze bo to siostra mojego faceta ;D a ja ja ubieram do slubu ;D prawodopodobnie bede tez swiadkowa ale to sie jeszcze zobaczy ;D
Monia wszystkiego najlepszego! ;-) ja w przyszlym miesiacu mam urodziny ale niby dopiero 23 ;D a przy dziecku czuje sie jakbym miala 18 nie wiem czemu ;D

a na koniec zdjecie mojej stokrotki ;D
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #879456 przez MoNiaaa
kochane jestescie dzieki za zyczenia :kiss: :kiss:
kociaczek twoja piesn mnie rozczulila :blush: :kiss: :kiss:

u nas cieplo ale pochmurno ciekawe co z tego krakowa wyjdzie anitka jak nas deszcz zlapie to wpadne do ciebie ;)

a to moja gwiazda :kiss:

http

]
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #879505 przez kasiek21
alez macie piekne dzieciaczki :) ahh normalnie az sie buzia usmiecha...

a mi dziecko podmienili... ehh a wlasciwie to tak mysle ze to zeby, aczkolwiek jakos nie mam pomyslu juz jak sobie z nim poradic... wyobrazcie sobie ze to moje dziecie nie chce jesc mi samego mleka :/ warzywka wciaga pieknie z lyzeczki, kasze tez zjada (wlasnie po kapieli zjadl 180) no ale w ciagu dnia to jakis dramat... w nocy o 4 zjadl 100 ml, potem o 8 ledwo ledwo 100 o 10- 50 ml, o 15-90 i pare lyzeczek sliwki, no i teraz 180 ale kaszy... a jak probowalam na sniadanie zrobic mu taka kaszke ale gesta zeby dac mu lyzeczka no to nie ma szans... wszystko wypluwa... tak wiec dzis przez caly dzien zjadl 520ml to jest bardzo malusio... i nie wiem czy isc w poniedzialek do lekarza, czy poczekac bo moze to zeby... ahh no i po 10 chustnal mi tym mlekiem prosto na mnie... masakra...

10 lata 6 miesiąc temu #879506 przez joannap1991
zapomniałam dodać, że od kilku dni Zuzka ulewa. a przez caly dzien zjada tylko 600ml ale ona duza wiec chyba jej to wystarcza ;D

10 lata 6 miesiąc temu #879518 przez Zanka1989
MONIA zdrówka, spełnienia marzeń i dużo radości płynących z macierzyństwa :-):-)
Wczoraj Lenusia po raz pierwszy zjadła marchewkę. ...dzisiaj ma biegunkę :-( dziewczyny też miałyscie takie coś ?

10 lata 6 miesiąc temu #879545 przez niteczka
Witam!
To chyba wiekszosc z nas ma problemy z dziecka zabkowaniem. Bo moj maly tez caly czas sie slini I jeczy. Pcha raczki do buzi I tez nie chce za bardzo jesc mleka. A na dodatek dzisiaj nie bylo kupy u nas. Pierwszy raz nie zrobil kupy, ale wczoraj za to 4 razy zrobil. Mam nadzieje ze jutro juz zrobi kupke.
MoNiaa- wszystkiego najlepszego w Dniu urodzin. Pociechy z dzieci I duzo radosci. A przede wszystkim duzo zdrowka I milosci.
ElaM- no w przychodniach to wydaje mi sie ze raczej nie waza dzieci tylko do centrum takiego trzeba chodzic. Bo jak my bylismy prawie dwa tygodnie temu na szczepieniu I chcialam zwazyc malego to babka powiedziala mi ze nie maja sprzetu do wazenia. A tak poza tym to Ela twoj maly slicznie siedzi I jak sztywno stoi w tej hustawce. Nie boisz sie ze zrobi sobie krzywde? I pomyslec ze moj maluszek jest z tego samego co twoj. Ale moj podciaga sie do siadania tylko boje sie zeby sobie czegos nie zrobil.

10 lata 6 miesiąc temu #879547 przez niteczka
ElaM- mialam na mysli ze twoj maly jest z tego samego dnia co moj maluszek.

10 lata 6 miesiąc temu #879575 przez motylek19
Czesc dziewczyny:)

Monia jak tam, byliście w krakowie? Nie padało u nas, ładna pogoda. Ja test zrobiłam równy rok temu, a dzisiaj Dawid kończy 4 miesiące równo :)
Byliśmy w przychodni, już z gardłem wszystko ok, Dawide dostał druga dawkę na rota(i ostatnią na szczęście) i na pneumo( za 6tyg jeszcze trzecia a czwarta przypominajaca dopiero jak będzie miał 18miesięcy) także jestem zadowolona. Waży 6950 dokładnie czyli w pampersie i ubraniach spokojnie ponad 7, klocek, da się go szybko odczuć na rękach. Za 2 dni moge podać marchewkę żeby odczekać chwile po szczepieniu :)

Miłego dnia, w Krakowie puki co zapowiada się fajna pogoda

10 lata 6 miesiąc temu #879674 przez ElaM
U mnie moj mały tylko sie slini i to tak ze musze go przebierać bo cały mokry łapie ubranko i tak ssa sobie śliniaczki mu zakładam to po godz musze zmieniać bo wyciskać mozna,a tak to nic do ząbków jeszcze daleko i oby jak najpóźniej .
Niteczka ja sie nie boje widzę ze mu to odpowiada cieszy sie nie marudzi jak go tam wkładam ale to i tak nie za często raz dziennie na dosłownie pare minut.
A u nas znowu dzis tak wieje ze masakra same drzwi balkonowe mi sie otwierają ,a ja dzis sobie dzien wolnego robię od pieluch:) maz ma sie małym zając bo wczoraj mi podpadł wiec ma karę hehe

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka