BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 6 miesiąc temu #689596 przez DoMI*
hej monia pieknie wygladał.. ma raczki nozki cały piekny i duzy tylko nie powiedzieli ile ma cm.. ale nie szkodzi wazne ze zdrowy.
jak zobaczyłam moja pociechce odrazu byłam happy...nic wiecej nie potrzeboje do szczescia procz aby widziec kochanego szkraba za 6 miesiecy. :D
ach niemoge sie doczekac az pojdzie ze mna moj Ukochany pieknie widac juz porownywajac poczatek ciazy. a wy widziałyście juz wasze pociechy?

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #689598 przez MoNiaaa
ja dopiero w piatek ide i juz sie nie moge doczekac!! ciekawa jestem czy zobacze juz dzidziusia czy jesczze mala kijanke??

kurka kluje mnie dzis w tym brzuchu :unsure:
wogole to spac mi sie chce!!!

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #689603 przez DoMI*
kochana ! zobaczysz małego człowieka juz.. zadna kijanke :)
bedzie sie ruszał jak szalony ..
mnie tez kłuje
i śpie za cały oddział wojskowy

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #689604 przez DoMI*
szukam teraz w necie jekies sukienki na ten moj slub mam 10 .08 i niewiem jakiego brzuszka mam sie spodziewac...ach mało czasu na zakupy a musze czekac do ostatniej chwili aby pasowało

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #689605 przez MoNiaaa
to tym bardziej sie nie moge wizyty doczekac.
kurcze ja sie martwie jak cos mocniej mnie kluje zreszta od dluzszego czasu oprucz mdlosci nic mnie nie boli wiec od razu jakas panika :P

ja w sierpniu mam wesele kuzynki wolalabym nie isc ale mama mnie namawia i tez nie wiem co zaloze boc iezko kupic cos ladnego na ciaze

domi podejrzewam ze brzuszek mozesz juz miec choc to tez zalezy od budowy ciala ty chudzinka jestes to moze tylko sie lekko zaokragli bo ja juz mam brzuch nie taki maly :blush:
najlepsze bedzie cos obcislego w biuscie i dolem luzne

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #689607 przez DoMI*
ja bym chciała zaznaczyc brzusio aby było widac małą kulke niechce worka bo wigure mam ładna.
nieskromnie mowiac. mi teraz tez brzuszek poszedł do przodu i czasem wygladam na 4-5 miesiac pewno wy tez wiec niebedzie mały .
niemartw sie mnie tez kłuje czasem z bokow a czasem tak na dole jak by w pochwie albo zaraz na poczatku macicy. powiedzieli mi duuuzo lezec..

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #689608 przez MoNiaaa
a mnie kluje tak z boku bardziej jak jajnik tak wyrzej

ja to bym pospala ale nie ma za bardzo jak teraz pierwsze zmiany wiec pobudka przed 5 a po poludniu to przy corci nie da sie za bardzo pospac choc czasem puszczam jej bajke i sie klade bo ciezko wytrzymac i tak caly tydzien...

domi z sukienka moze sie wstrzymaj jeszcze upatrz sobie wzor a kup dopiero przed slubem bo nie wiesz ile ci brzusio urosnie a moze byc tak ze w ciagu tygodnia ci wyskoczy wielki balon i sie nie zmiescisz w suknie

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #689610 przez DoMI*
wiem wiem dlatego tylko patrze sobie ..

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #689625 przez mirka26
hej dziewczynki mi lekarz powiedział że w ciąży to normalne że ciągle coś boli i kłuje mamy dużo odpoczywać jeść co tylko chce i robić na co mam ochotę ale z rozwagą. ja jeszcze dwa tygodnie do kolejnej wizyty ale wiem że jest wszystko ok

11 lata 6 miesiąc temu #689632 przez anitkade
Mnie kłuje jak dużo siedzę. Ale wtedy się położę albo przejdę, generalnie wyciągnę - i jest lepiej.
MoNia, jest sporo sukienek na ciążę, właśnie takie górą dopasowane, a dołem rozkloszowane - teraz są modne, a jest ich sporo. Są też takie luźne, ale wygląda się jak w worze pokutnym, nie przepadam za nimi.No ale niektórzy lubią. Taką luźną też można z paskiem pod biustem, widać, ze brzuszek jest, a wygląda się fajnie. Mam nadzieję, że coś znajdziesz. A czemu nie chcesz iść na wesele? Ze względu na sukienkę, czy boisz się o zdrowie?
DoMi - super, że tak fajnie widziałaś. I co wiercił się, tak? I ręce i nogi widać już było? Niesamowite... Jak ja teraz doczekam do 4-go lipca?! :)

11 lata 6 miesiąc temu #689643 przez mirka26
domi to szybko ci rośnie bo ja w 10 tygodniu jeszcze nóżek nie widziałam dopiero malutkie zalążki, rączki już miał dzidziuś i tak się kręcił i obracał że szok że tak dziecko się bawi w brzuszku a my tego jeszcze nie czujemy :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #689655 przez MoNiaaa
na wesele nie bardzo chce bo moj M nalezy do tych nietanczacych i wiem ze cale wesele przesiedze a wlasciwie olatam sie za corka po za tym szkoda mi kasy i wolalabym za to gdzies z mala pojechac cos zobaczyc...zobaczymy z ta sukienka u nas po sklepach to same takie obcisle widuje

ciekawe jak wyglada taki skaczacy maluszek cie3kawe jak to u mnie bedzie:)
juz bym chciala czuc ruchy ale moze jezcze z miesiac i zaczniemy po malutku czuc kruszynki :)

heh usnelo mi sie w pracy przed kompem :blush:

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #689666 przez ulcia78blondi
MoNiaaa, ja też mam kłócia, które mnie niepokoją.
Mój lekarz zawsze powtarza: Jaki to jest ból? Kłócia? Kłóciami się nie przejmujemy.
Ale ja i tak się martwie dopóki nie pójdę na wizytę.
Mnie najczęściej boli kiedy nagle wstaję z pozycji siedzącej, to jest potworny ból po lewej stronie, jakby jajnik, ale w sumie nie umiem dokładnie określić co to może boleć.

11 lata 6 miesiąc temu #689668 przez anitkade
Oj MoNia.. To pięknie jesteś zmęczona. Biedulo.
My akurat byliśmy na dwóch weselach, też nie tańczyliśmy, ale jakoś nawet poszło :) Wiesz, w ciąży to możesz się ewakuować o 22.00, ja tak robiłam. Niezdrowo zarywać noce, a potem i tak wszyscy pijani i o czym tu z nimi gadać?

11 lata 6 miesiąc temu #689671 przez MoNiaaa
anitka pewnie tak zrobie jak bedzie nudno to sie zmyjemy tym bardziej ze na corke moge zwalic ze spiaca:P chociaz ona to i do 24 by wytrzymala :P

mnie moze kluje po wczorajszej kolacji bo teraz czuje jak mi jelita wykreca i chyba czeba bedzie isc do wc

a jak u was sp[rawy z mezami i sprawy lozkowe?
kurka u nas jakos ciezko sie spotkac ja nawet bym chciala ale sennosc wygrywa i ledwo sie poloze to spie jak dziecko :blush:
ostatnio sie troche klucilismy ale wczoraj chyba zazegnalismy kryzys :lol:

http

]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka