- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
anitka ty to prze zdolniacha jestes mnie tez juz spodnie wqrzaja mam jedne takie wygodne ale dalam tesciowej do skrocenia i za bardzo mi sie obciela i glupio sie w nich czuje jakbym miala wode w piwnicy

kurcze powiem wam ze zaczyna mis ie nudzic juz samej w domu...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pipinka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Jesteście całym moim światem :*
- Otrzymane podziękowania: 0

Ja mam tak samo jak Ty Monia raczej nie mam pojęcia o co wam chodzi z tym twardnieniem brzucha ?? bo u mnie też tak jest że się napina w miejscu gdzie uciska Odeta to czuję jak by wypinała tam dosłownie pupcie

Emilka u nas w kraju jest dosłownie znieczulica na ciężarne kobiety lub te z małymi dziećmi.. nawet czasem zwrócenie uwagi nie pomaga!!
Czasem się zdaży w dużych sklepach typu Ikea że staneliśmy w kolejce pierszeństwa gdzie oczywiście stało dosłownie z 20 osób nieuprzywilejowanych do tej kasy przed nami i na szczęscie jak Bianka zaczeła płakać to kasjerka krzykneła byśmy podeszli ale tak to ludzie unikali mnie totalnie wzrokiem, to samo w autobusach jak jeszcze w 9 miesiącu z Bianka czasem do szkoły jechałam autobusem i jak był ścisk mogłam komuś wsadzić normalnie brzuch w twarz a i tak nikt nawet nie wstał, do tego to był już bardzo gorący Maj..dosłownie szło się przewrócić a ludzie mają to gdzieś !
Mokka moja znajoma sobie chwali ten wózek !! a co do kółek to w mieście jak są odśnieżone chodniki to to bez różnicy w zasadzie !!

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
A co do szycia - to takie najprostsze szyję, nawet od środka ich nie wykończę, byle były jak najszybciej, bo już nie mogę znieść tych, w których chodzę. A co do skrócenia - nie da się trochę popuścić? Czasami zostawia się kilka cm do tego powinięcia i potem można uratować chociaż 1-2cm z długości jeszcze. Ja mężowi skracam wszystkie spodnie, taki ma luksus

- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja nigdy nie mialam zdolnosci do robutek nawet guzik przyszyc to juz nie lada wyczyn:P moj M lepiej szyje niz ja

- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Monia, ja kupowałam jakiś czas temu leginsy ciążowe na allegro:
allegro.pl/cieplutkie-legginsy-ciazowe-d...164-i3537498031.html
jak coś to polecam bo są naprawdę ciepłe, nie uciskają brzucha i po praniu nic się z nimi nie dzieje niedobrego

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No ja się bardzo cieszę, ze umiem szyć, bo mogę mieć takie rzeczy, jak mi się podobają, a poza tym rzeczy ze sklepu źle na mnie leżą, a tak - mogę uszyć idealne

- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Mag
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
anitka jesteś niesamowita.. takie zdolności tylko pozazdrościć. Kombinezon wyszedł super to co dopiero inne rzeczy, pewnie tak samo dopracowane w każdym szczegole.
Co do znieczulicy to ja juz sie przyzwyczaiłam. Idac do mnie do przychodni nie mam szans na to żeby mnie kto przepuścił na pobranie krwi, a nie ma możliwości usiąść nigdzie. Tak to u nas jest, ze zazwyczaj te 'starsze Panie' jeszcze potrafią głupio skomentować młoda dziewczynę w ciąży.
Ja już się przerzuciłam tylko na legginsy bo spodnie cisly, szczególnie w aucie jak siedziałam a ciążowych nie mam. mokka bardzo fajne te legginsy, muszę sobie dodać ten link do ulubionych i jak będę w potrzebie to zamówię, bo w sumie mam trochę ale nie ciążowych i po prostu podwijam w pasie. Ale za niedługo już może być to niewygodne.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dzisiaj z rana byl z Remikiem w przchodni,bo jakies krostki mu wyskoczyły.i wiecie co? Pani doktor byla pod wrażeniem zdolności Remika. Powiedziala,ze w Wawie jest jakas szkola dla małych uzdolnionych dzieci i zeby pojechac tam na takie badanie do psychologa,bo jest nad wyraz rozwiniety i szkoda to przegapic.no szok normalnie!wiem,ze jest madry z niego chlopczyk,ale czy to az ponad norme?hmmm..maz oczywiscie sie podpalil tematem i mówi,ze trzebaby to sprawdzic.ale wycieczka do warszawy,ja wiem czy to warto?i co dalej?no sama nie wiem jak ten temat ugryźć.
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
co do skurczy - miewam czasem twardniejący brzuch. Dzis dośc dużo i długo prasowałam i jak skonczyłam to nie dosc ze nogi bolały to i brzuch lekko stwardniał.
W sobote jedziemy na wielkie zakupy dla małej - mam juz liste gotowa i ceny z neta, zeby w razie cos porównac, chociaz licze ze uda mi sie wszytsko kupic w jednym miejscu i wyłudzić jakis rabacik

Wózek wstepnie mam upatrzony, chociaz własnie w sobote chcemy pojezdzić po całym sklepie i zdecydowac się na konkretny model (wózek byc moze zamówie przez neta, bo jak kupimy wszytsko co chce, to mzoe byc ciezko z zapakowaniem sie do samochodu)
Kiedys pytałam Was o ciuszki polskiego producenta Dartom-ik - wyprałam już zamówione ciuszki i wszytsko jest ok. Nic sie nie rozciągnęło, kolory są nadal tak intensywne jak po wyjeciu z paczki, ładnie usztye, dobra jakoś szwów. Na pewno sobie cos domówie od nich...
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do wyprawki jestem nadal w proszku, powoli się zbieram do tego, ale wiecznie coś mam innego na głowie. Kicha.