- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- lenartowicz
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Monia dasz rade, dlugo Cie nie będą trzymać.
A co do torby do szpitala mam swszystko oprócz koszul dla siebie i ... Torby musze pożyczyć od kogoś, bo chciałam mała walizke na kółkach. Wady wzroku nie mam więc nie wiem.
Jak dodać zdjęcie żeby było niewidoczne dla niezarejestrowanych użytkownikow?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- pysiaczek19918
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
4,5cm. W rodzinie z tego co wiem to nikt tego nie mial.
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
o oczy musze rzeczywiscie zapytac lekarza
co do picia wody to zawsze swoim klientkom proponuje jedna metode. Weźcie butelke i zaznaczcie sobie godziny - wtedy kontrolujecie czy wystarczajaco duzo wypilas. Ja uzywam na codzien bidonu bo tam jest miarka i widze ile wypilam. Do poludnia staram sie wypic 750ml (co godzine mniej wiecej 150ml), a potem co godzine ok 100ml. Spokojnie do wieczora wypijecie 1,5-2l. na zdjeciu nie bylo dobrze widac jak to zaznaczyc wiec staralam sie to dorysowac
- gaguka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Pomysł z wodą bardzo fajny, ja nadrabiam na wieczór i to jest fatalna metoda, a to trzeba przecież w ciągu dnia głównie pilnować.
Pysiaczek - mam nadzieję, ze wszystko okaże się w porządku. Kiedy idziesz to skontrolować? Daj nam znać koniecznie, co Ci powiedzą w szpitalu. Ale ja też się ostatnio przekonałam, jak duże różnice wychodzą w pomiarach - wprawdzie dzidzi, a nie wód, ale pewnie i w tym są duże różnice.
- Dominiczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- krecia88
- Wylogowany
- budujemy zdania
maly bonusik dla nas : img1.demotywatoryfb.pl/uploads/201311/1385223917_qvaw82_600.jpg chyba każda z nas to kiedyś słyszała i pewnie wypowie
Dominiczka tak jestem dietetykiem
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
co do wody to staram się zawsze w ciągu dnia wypić butelkę 1,5 litrową. Niestety zwykle kończy się to piciem około litra wody wieczorem bo zapominam w ciągu dnia.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
sory ze te moje nocne zale ale tyle sie skumulowalo ze musialam sie wygadac.
teraz odespalam i jest ok wzdecia i zgaga ustapily i czuje sie duzo lepiej
drugi zastrzyk juz mnie tak nie bolal bo szybko wpuscila i po krzyku ale przy pierwszym myslalam ze bede sciany gryzla ale juz mam za soba wiec sie ciesze
spac nie moglam sama nei wiem czemu moze za cicho zreszta od kilku dni mam problem ze spaniem ale dzis maja mi cos dac wiec moze pospie w nocy
Julka ju lepiej nie placze ale pyta czasem kiedy wyjde no i spi z tata co nie koniecznie mi sie podoba bo pozniej nie bedzie chciala do siebie wrocic a w 3 nie damy rady spac bo by mi brzuch kopala.ale zobaczymy jak wyjde
co do ciuszkow to ja wszystko prasowalam na siedzaca w sumie w 2 albo 3 turach ale razem mialam chyba z 3 pudla wiec troche bylo.teraz sie ciesze bo jakbym to zostawila na pozniej to bylby problem bo teraz pewnie do konca ciazy bede miala lezec.
torbe mialam pakowac po swietach ale jak mam juz to rozwarcie to jak wroc do domu i popiore to co mi bedzie potrzebne to sie spakuje mniej wiecej a dla dziecka tylko pampersy i husteczki mam miec ciuszki na wyjscie ale to maz przywiezie w dniu wypisu przygotuje mu tylko:)
niby niewiele tego jest a sie tporba zapelnia pampersy i te podklady duzi miejsca zajma no i szlafrok.
krecia fajowy wozek
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Tak czytam co tam u Was i az w szoku jestem ze tak duza czesc ma jakies problemy. Trzymam kciuki za was wszystkie. U nas poki co wszystko dobrze. We wtorek mam wizyte i ciekawa jestem co moj gin powie na te ketony w moczu. Torbe do szpitala mam zamiar spakowac za tydzien na weekendzie. Wyprawka u nas juz prawie gotowa. Ubranka ja juz dawno popralam i poprasowalam i dobrze ze wtedy to zrobilam bo teraz nie dalabym rady. Co jakis czas jak dostane jakies nowe ubranka to piore na biezaco i wyprasowanie kilku sztuk to nie lada wyczyn wiec sobie nie wyobrazam prania wszystkiego na raz.
Ile podkladow poporodowych zabieracie ze soba? Ja kupilam jedno opakowanie i sie zastanawiam czy to wystarczy.
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak tam niedziela ja zrobiłam obiada i czekam na mojego M.
ale powiem wam szczerze ze chciała bym zobaczyc noworodka takiego 2,5 kilo do 3 kilo aby zobaczyc co ze mnie wyjdzie bo sobie nie umiem wyobrazic ze wemnie jest taki mały człowiek.
ale wykanczaja mnie noce gdy musze do 10 razy wstac na siku..obłęd
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja myslałam nad AVENT ale drogie sa ogolnie
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
teraz jestem na tej patologii to obok zaraz sa dzieci niby ich nie widze bo leze ale ciagle slysze jak ktores placze i dopiero dociera do mnie ze niedlugo bedziemy miec swoja kruszynke wczesniej to caly czas bylo dla mnie odlegle
domi a dzwonilas juz po szpitalach i akademikach?cos ci sie rozjasnilo czy dalej niewiadoma??
dziewczyny z rozwaciami jak jestescie w domu to rzeczywiscie lezycie tlko w lozku?bo to jeszcze 2 miechy i chyba zwariuje tak lezac caly czas:P
aa i jeszcze widzialam tak katem oka to poloznictwo po remoncie i super jest kazda sala ma lazienke z prysznicem sa sale male 2 pokojowe miedzy lozkami mozna parawan rozwinac wiec spoko warunki.bo teraz na patologii to dalej porazka i komuna...jedna lazienka na caly oddzial i wszystko stare.jeszcze porodowke remontuja niby od stycznia ma byc czynna ale nei wiem czy sie wyrobia bo jakos wolno im to idzie ale fajnie by sie bylo zalapac na ludzkie warunki a nie jak przy Julce jak parawany dla zwierzat...