- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2014 !
Mamusie Luty 2014 !
- w.monia
- Wylogowany
- gaworzenie
- ... i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz ...
My po wizycie u lekarza iiii... iii mamy antybiotyk bo są zmiany osłuchowe i jeszcze dwa dni a zapalenie oskrzeli aż miło... lekarka powiedziała, że tylko w ten sposób jest wstanie postawić mnie na nogi przed porodem ... ale jak to za zwykle miewam pełna konsultacja z ginekologiem i potwierdził jej słowa.... kazał brać antybiotyk, dużo pić i spadać do łóżka... no chyba, żeby Filip stwierdził, że chce się z nami witać to przyjeżdżać do szpital i jakoś wtedy będziemy sobie radzić.
Kochane ładniutkie macie te wózki a co do sprzedawców do dużżooo cierpliwości życzę. Co prawda z wózkiem problemów nie miałam, bo był bardzo szybko po zamówieniu i póki co jest wyzieziony do moich rodziców, i bardzo twardo weranduje go jak tylko może żeby go wywietrzyć.
Przeboje miałam z łóżeczkiem bo zamówiłam je w sklepie stacjonarnym w ostatnim tygodniu listopada wraz z komodą. 14 grudnia pojechaliśmy z mężem odebrać zamówienie, zapłaciliśmy pieniążki i po przyjeździe do domu okazało się, że komoda jest fajna ale łóżeczko owszem kolor ten który chciałam tylko, że to wersja bez szuflady a ja zamówiłam z szufladą.
Zwrot do sklepu dokonany 16 grudnia, nowe łóżeczko przyjechało 9 stycznia. myślałam, że mnie krew zaleje bo producent miał przestuj od Wigilii do 6 stycznia. No ale cóż najważniejsze, że dotarło, stoi już złożone i czeka
Kasiu Ty nam tu tysiąc słotych rad będziesz sypać jako pierwsza doświadczona szczęściem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Poza tym głosuję za imieniem Oliwka. Nikola nie, Oliwka tak:)
Tweetyy - chcę taki allegro.pl/2w1-fyn-4ds-jedo-225-classic-...awa-i3878406581.html
Tylko teraz taki z ubiegłego roku jest droższy jak z obecnego. No gdzie logika?
Tweetyy - czad jest bezwonny, nie da się go niestety wyczuć. Ale plus jest taki, że na pewno nie ma czadu w Twoim domu od sąsiadów.
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tweety1992
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikola mój największy skarb :**
Wózek ładny i cena nie za wysoka
Łóżeczka prześlicne
- Marudka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Adziaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Sarenka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- w.monia
- Wylogowany
- gaworzenie
- ... i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz ...
Marudka no to super, że córcia taką wagę ma gratulujemy
My witamy się z lekko minusowego Rzeszowa, ale tak jakoś fajnie za oknem, szkoda tylko, że wyjść nie mogę i leżę w łóżku
Wczoraj wieczorem spakowałam torbę, więc teściowa odetchnęła, że gdyby się w nocy zaczęło to nie będzie musiała mnie pakować mąż też stwierdził, że no może czas najwyższy
No to teraz tylko czekać
Miłego i spokojnego dzionka życzymy
- Magda28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Marudka duża dziewczynka moja 1,5 tyg temu ważyła 2800 teraz pewnie z 3 kg ma!!!
w.monia ja właśnie dziś spakowałam torbę do szpitala...w końcu,bo zabierałam się do tego od tygodnia Teraz to mogę już w sumie rodzić....
Kaska ślicznego masz synusia,nic tylko całować
Dziewczyny ja podejrzewam,że podczas porodu dopadną mnie bóle krzyżowe (przy okresie zawsze je miałam)dziś w nocy chyba miałam taki skurcz lekko podbrzusze bolało no ten krzyż wrrrr
- Lunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Bardzo fajny wózek
Ja już też jestem spakowana od a do z, tak przynajmniej mi się wydaje.
Leci wam już siara? Kurde dla mnie to nie przyjemne, bo poprzedzone bólem piersi, trochę wyleci i przestaje boleć... W szkole rodzenia mówiła, że to są oznaki zbliżającego się porodu, no ale sama wiem, że jeszcze trochę to niech nie leci!
W ogóle zaczęły się teksty, że jak się zacznie akcja to mam informować. Już mnie to wkurza. No co ja pierwsze mam do wszystkich wydzwaniać, że zaczęło się?!
Tak myślę, że nikomu nie powiemy. Przynajmniej po porodzie będziemy mieli 2 godziny tylko dla siebie i małej, a nie żeby wydzwaniać po wszystkich... Tak przynajmniej mi się wydaje teraz.
Jeszcze denerwują mnie rozważania na temat wyglądu mojej małej. No będzie jaka będzie byle zdrowa była, co mi z tego czy będzie miała "włoski kręcone po mamie czy proste po tacie".
Albo dziewczyny zwróciłyście uwagę, że ludzie mają większą odwagę komentować wasz wygląd? Cera Ci się poprawiła/ pogorszyła, brzuch Ci urósł od kiedy Cię ostatnio widziałam itp? Przecież my nie mamy wpływu na to kto jak wygląda w ciąży. Jeszcze słyszę to od osób z którymi nie jestem blisko. Jak mi mama powie czy siostra to ok, ale inni...
Nie wiem coś mam dziś nerwowy dzień :/
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Marudka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
troche się zmartwiłam tym wszystkim ale jakos to bedzie byle szybko poszło
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Edi28
- Wylogowany
- budujemy zdania
Lunia mi nie leci siara, z tego co czytałam, to wcale nie musi być objaw zbliżającego się porodu, ale wszystko zależy od kobiety Mi coraz częściej pojawiają się te bóle jak na okres, chyba organizm ćwiczy o widzę, że u Ciebie też zaczął się szał z pytaniami, moja mama przy każdej rozmowie pyta, czy przypadkiem coś się nie zaczyna...
Kurczę ale mam dziś smętny humor sama nawet nie wiem czemu, najgorzej mieć doła bez powodu