- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
Majeczka jak chcesz to mogę Ci już przypiąć łątkę dr - nie zaszkodzi!. Tak czy owak powodzenia!
Loca pomiary pomiarami, a życie życiem, więc może się okazać że mały wcale nie jest taki mały jak wszyscy przewidują! Mam nadzieję, że wyniki będą pomyślne i reszta również!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- roma4
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Claudi moje gratulacje no malutka ładnie rożnie , dobrze,że wszystko ok
Majeczka życze powodzenia w obronie pracy magisterskiej to fakt tak jak wspominała Ete tylko formalność ale zawsze jakiś stres jest
Darmag ja w ciebie wierzę poradzisz sobie do tej pory szło Tobie super to teraz też tak bedzie
Ete nie zła historia z tym portfelem dobrze ,że sie znalazł
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
Strasznie pokłóciłam się z moim i to na dodatek o tak blachą rzecz, że aż szok.
- darmag21
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie jest wielkim cudem
Loca, wazne ze malenstwo jest zdrowe, a wage to po porodzielada chwila nadrobi, jestes drobna i maz tez...nie martw ie,na kocumoze wyjsc ze beda sie tylko roznic 0,5 kg.
Kojka, zawsze pojdzie o blacha rzecz a klotnia jak z tad nakoniec swiata, odetchniecie i bedzie dobrze.
Przepraszam ze nie wszystkim odp, sprobuje pozniej,bo dopiero przyjechalam od tesciow a Kacper marudzi ze zmeczony wiec lece go ogarnac.
- marl3na
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Właśnie wróciłam od dziadków. Babcia zrobiła pyyyyyszne pączki Zjadłam aż 4. Mała dostała czkawki. Ale droga była koszmarem. Jest tak ślisko, że szłam strasznie długo. Ale w sumie dobrze, że zima się robi. Może nas ominą kolejne infekcje
Darmag nie zazdroszczę. Szczególnie pisania pracy... Mi to strasznie ciężko przychodziło Ale musisz dać radę, żeby mieć święty spokój.
Claudi cieszę się, że wszystko u Was dobrze Słodki ciężar rośnie
Loca moja już waży 1500 (tydzień temu miałam wizytę). Mam nadzieję, że do 4 kg nie dobije Ale z tego co czytałam to 1300-1400 w naszym tyg powinno Maleństwo ważyć.
Miłego wieczorku Mamuśki My idziemy sobie poleżeć
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
MARLENA 4 pączki, szaleństwo! W głowie a już na pewno w żołądku mi się nie mieści...no ale widać były warte tego grzechu!
- ulisia84
- Wylogowany
- gaworzenie
prosiłyście ostano żebym o sobie coś na pisała a wiec tak jest to moja druga ciąża 35 tydzień i spodziewamy się drugiego synusia przebieg mojej ciąży z początku nie był zbyt udany duża utrata wagi potem skurcze i stawianie się macicy teraz się trochę uspokoiło chociaż ostano odczuwam dość sile bóle kręgosłupa i w pachwinach oraz brzucha jak przy okresie no ale cóż narzekać to już końcówka byle do pierwszego pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
- pietruszka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa
Pietruszka śliczny pokoik:)
- domi2907
- Wylogowany
- rozmowna
- nadzieja umiera ostatnia :)
Nie ma opcji zebym was dzis wszytskie nadrobila wiec odpisze na to co pamietam.
Gratulacje na wizycie...2 kg...nonono, duza dziewucha ja w czwartek zobacze co tam u mojego urwisa ktory sobie dzis zalozyl za punkt honoru wykopac mi dziure w brzuchu bylam dzis na tych zajeciach..sa w tym prywatnym szpitalu gdzie mam lekarke i w sumie to robie sobie promocje. Pare ciekawych rzeczy jak np oddychanie, co zabrac ze soba do szpitala itp, kiedy trzeba sie pozbierac na porodowke.
Jutro ide do pielegniarki w centrum zdrowia dowiedziec sie jak to do konca dziala z tym szpitalu publicznym. Nie wiem czy moge sobie wybrac czy automotycznie mnie skieruja. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pozdrawiam wam i obiecuje ze jutro cosik wiecej napisze, dzis jestem padnieta,
- kojka-waw
- Wylogowany
- rozmowna
- ete21
- Wylogowany
- gadatliwa
Pietruszka fotelik wygląda na całkiem porządny, a pokoik no mega cukierkowy, małej będzie się dobrze w nim mieszkać
Moni no tak na takie lodowisko to lepiej nie wychodzić!
Domi dobrze, że coś pozytywnego wynosisz dla siebie z zajęć. To się na pewno Ci przyda, a jak nie to zawsze same plusy z przebywania w towarzystwie innych
Kojka widzisz poszedł chłopina po rozum do głowy, chociaż tyle. Uwielbiam TULIPANY - TO JEDYNE KWIATKI, KTÓRE SIĘ U MNIE TRZYMAJĄ! Róże padają po dobie !!!A jaki KOLORtych tulipanków ?
- annlu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Super, że u Ciebie wszystko w porządku Oby tak dalej !
Darmag
Oj no jest zauroczony mamusia. Oj jest.....
Co do sesji to na pewno sobie poradzisz ! Wierzę w Ciebie kochana !
Moni
Oj u mnie też zimno brrrrrr ;/ i też najchętniej cały czas siedziałabym w domu pod kocykiem z herbatką ^^
Ale mi zrobiłaś smaka na ciasto... Mmmm
Kojka
Super, że krążek się trzyma Leż i odpoczywaj !
Tulipany na przeprosiny ? O jeny, zazdroszczę Też tak chcę ! Chociaż oczywiście najlepiej nie chciałabym w ogóle się kłócić hehe
Baska
Oj no niestety faceci faktycznie czasem nic nie rozumieją... ;/
Super, że zrobiliście większość zakupów Nie martw się skurczami i szyjką. W czwartek na pewno usłyszysz, że wszystko super ! Trzymam kciuki !
Pietruszka
Trzymaj się z tym katarem kochana ! :*
Jaki piękny pokoik ! - Zakochałam się w nim. Sama chciałabym w takim zamieszkać
Pala
Ojojoj, ale dodałaś mi słońca przez to zdjęcie ! Aż czuć to ciepło przez monitor
Piękny balkonik
Ete
Też tak myślę, że jak pojawi się pierwsze maleństwo to wszystkie będziemy to bardzo przeżywać
No właśnie ostatnio tak się zastanawiałam czy przypadkiem nie odpuścić i zobaczyć czy faktycznie mu zależy i czy zatęskni...
No to miałaś przygodę z portfelem hehe
+ Skorzystałam z Twojej rady i najpierw piszę w Wordzie a potem wklejam
Roma
Zupa pomidorowa mmmm. Moja też ulubiona ! ^^
Marl3na
No ja też mam nadzieję, że niedługo wszystko się jakoś ułoży...
Pączki... MMMMMM ^^ Ale smakołyków dzisiaj na forum
Loca
Oczywiście, że trzymamy kciuki ! Wszystko będzie dobrze !
Claudii
Super, że wizyta się udała. No i waga małej już spora... Super !
Domi
Super, że ta szkółka jest dla Ciebie przydatna
Wiecie ja nie chcę zmuszać do ślubu ani brać go ze względu na dziecko... Zawsze chciałam mieć ślub taki prawdziwy, z miłości i w ogóle.... Mój facet nie raz już zapowiadał swoje zaręczyny, ale nigdy nie dochodziły do skutku... Ostatnio miał się oświadczyć w wigilię.. Wszyscy na to czekali a okazało się, że zdanie „ po co bedziesz wydawał kase '' JEGO MAMY były silniejsze... :/
A dwa. Biorąc pod uwagę to, że u nich 99% rodziny żyje bez ślubu to mogę się swojego nie doczekać... A nie mam zamiaru ciągle żyć bez ślubu.... Eh... Namotałam chyba...
No to się rozpisałam....
Mam nadzieję, że odpisałam wszystkim
U mnie humor w sumie bardzo dobry. Fakt – są sprawy, które mnie męczą, ale staram się trochę mniej o nich myśleć i humor wtedy wraca
Mały kopie jak szalony... Aż czasami mnie zaboli – już ma taką siłę mój mały urwis ^^
A najśmieszniej wygląda mój brzuch kiedy próbuje wyprostować nóżki – normalnie brzuch MONSTRUM hehe
Nadal główką w dół i przez to czuć ucisk na „dole'' i do toalety biegam co rusz
Jutro idę załatwić nauczanie indywidualne – trzymajcie kciuki, aby się udało !!!
PS : Ostatnio co rusz mam wyobrażenia jakiś sytuacji z moim maleństwem – albo jak go noszę albo coś... I ostatnio bardzo często pojawia się w moich snach... Też tak macie ? ^^
- moni91
- Wylogowany
- gadatliwa