- Otrzymane podziękowania: 35
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabi , ale nie na darmo sie mówi o facetach - brzydka płec , no i pewnie mala nie ma zarostu
Tak serio to mala przesłodka - kazda z nas bedzie miala takie cudne dziecie
Mnie nikt nigdzie nie przepuszcza - chyba trafiam na bufonów - a widac po mnie na bank. Nawet w kolejce do komuni (takie wpuszcanie w kolejke stojących obok , albo tych próbujacych wyjsc z ławki) to wpusciła mnie ... no zgadnijcie kto mnie wpuscil po długim oczekiwaniu?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chociaż , ostatnio w Jedynce radiowej, było właśnie o tym, J. Wajs dostał list od słuchaczki w ciąży, aby sprawdził, czy obecnie istnieje to pierwszeństwo dla kobiet w ciąży i z małymi dziećmi na rękach. I co się okazało, że ustawowo nie ma takiego rozporządzenia i wszytko zależy od dobrej woli ludzi. Więc możemy prosić ale nie mamy niestety prawa żądać .
Dziewczyny, co się dzieje z Megi??? Wiecie trochę zaczyna się martwić.
A swoją drogą, to może któraś z nas miała kontakty u siebie do wszystkich? No bo mimo, że przed sobą mamy jeszcze trochę czasu do rozwiązań, to jednak czas szybko leci i warto mieć kontakt na wszelki wypadek....
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Margolec
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Anulka co do ustaw dotyczących praw ciężarnych to wiem, że nie ma takiego odgórnego rozporządzenia, ale sytuacja zmienia się gdy instytucja ma takie ustalenia. W mojej przychodni w rejestracji jest tabliczka, że kobiety w ciąży są obsługiwane poza kolejnością w labolatorium też, w tramwajach i autonusach też są miejsca dla ciężarnych, w marketach tam gdzie kasy pierwszeństwa, i w tej konkretnej aptece też mają takie ustalenia. Najgorsze tylko, że o wszystko to musimy się upominać, bo społeczeństwo ma nas gdzieś...
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Mnie ma Asia jak coś na facebooku, może Megi też i tam prędzej się dowiemy co z nią. Chociaż zakładam, że wszystko ok tylko z netem ma problem.
Skończyłam pranie! 5 dni roboty i myśle że wieczorem moge startować z prasowaniem i segregacją
W ogóle to schudłam 2 kg od zeszłego tygodnia Jak to w ogóle możliwe ? ;/
Margolec czyżby Antonina ? Moja imienniczka
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nie mam nic przeciwko podaniu swoich nr tel - jak któras chce niech pisze na priv i ja odpisze tez z moim nr telf - to jednak ma sie caly czas przy sobie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wiec wszystkie te które chcą to niech piszą do mnie nr tel a ja odpisze swój
Gabi zazdraszczam takich podarunków
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
wczoraj bylismy na malych zakupach i kupilismy Adasiowi lampe, lampke nocna i dywanik ciuszkow narazie nie piore bo czekam na siate od dziadkow z Wroclawia. Wtedy wszystko posegreguje i wypiore a dzisiaj wieczorem idziemy ogladac wozek u sasiada
Margolec, super akcja ja bym tak nie potrafila niestety ostatnio z mezem wracalam pociagiem skm z Gdanska. Pociag caly zawalony, miejsce dla ciezarnych zajete wiec stalam...a droga do wejherowa to ponad godzina. Gdy y nie maz to pewnie bym tak stala cala droge ale na 2-giej stacji wyprosil on mlodziaszka z mp3 na uszach, ktory widzial ze stoje ale udawal ze ma zamkniete oczy i nie widzi, z miejsca dla ciezarnych. Tamten tak sie speszyl ze uciekl do innego wagonu
- kwietniowa_mama
- Wylogowany
- gaworzenie
Gabi Super prezent dostałaś
Ja wczoraj spojrzałam na listę wyprawkową i doszło do mnie, to jak wielu rzeczy jeszcze nie mamy w tym wózka, łóżeczka!!! Cóż, mam nadzieję, że uda się to wszystko skompletować zanim maluszek się urodzi
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Mi mama dziś oznajmiła, że uszyje jeden komplet pościeli, flanelowe pieluszki też sama zrobi. Nakupowała flaneli tyle, że może nawet śpiworek do spania z tego wyjdzie
Miałam w planach pooddawać większą cześć małuch ciuszków ale znajome mówią, żebym nie oddawała rozmiarów 56 bo większość maluchów da rade w nie wcisnąć, tylko że my mamy używane więc porozciągane. Nie wiem jak z nowymi.
- monis90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jestem tu pierwszy raz, właśnie założyłam profil, bo jakoś tak stwierdziłam że miło będzie porozmawiać z innymi przyszłymi mamami. jestem własnie w 28 tygodniu i już nie mogę się doczekać aż wezmę swojego synka w ramiona... A to jeszcze tyle czasu do tego kwietnia....
Pozdrawiam serdecznie. Monia
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Margolec
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ależ jestem wściekła. Pisałam wcześniej o tym, że zmarła babcia mojego męża. W środę pogrzeb i wiecie co? No ja to przecież nie powinnam iść...XXI wiek a ludzie wierzą w jakieś zabobony. Bo niby co się stanie jak pójdę na pogrzeb. Oj chyba będzie siwy dym, bo ja nie odpuszczę. Nie wierzę w żadne zabobony. I nie zamierzam się poddawać nim. A to był taki miły dzień...
]
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Brr...
Ależ jestem wściekła. Pisałam wcześniej o tym, że zmarła babcia mojego męża. W środę pogrzeb i wiecie co? No ja to przecież nie powinnam iść...XXI wiek a ludzie wierzą w jakieś zabobony. Bo niby co się stanie jak pójdę na pogrzeb. Oj chyba będzie siwy dym, bo ja nie odpuszczę. Nie wierzę w żadne zabobony. I nie zamierzam się poddawać nim. A to był taki miły dzień...
]
nie moga ci zabronic, ja tez nie wierzę w zabobony!
- Joasia B
- Wylogowany
- pierwsze słowa