BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #825115 przez Asia K

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #825120 przez mila
ja tak myślę że w połowie marca będę mieć skompletowaną torbę lepiej niech leży i czeka spokojnie do kwietnia :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu #825131 przez monis90
Mnie czeka w lutym przeprowadzka, także nie mam co szykowac póki co... ale sie zacznie wtedy. Urządzanie mieszkania, kupowanie łóżeczka, wózka itp. narazie nie mam na to miejsca nawet. Ciuszki dla małego leżą w reklamówkach a nie w komodzie :) Torby sie przydadza do przeprowadzki

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #825133 przez majeczka22
WITAMY W TABELCE KOLEJNEGO CHŁOPCZYKA :)

10 lata 11 miesiąc temu #825153 przez tolad662
Asia a jak się okaże że będziesz musiała powtórzyć bo ze względu na chorobe wyniki są błędne? Zadzwon zapytaj czy możesz badanie zrobić jak Ci powiedza, że nie to wtedy pomyślisz co z tym fantem zrobić. Ja kiedyś pytałam do TSH czy muszę być zdrowa bo akurat miałam przeziębienie. Pani w lab powiedziała, że do standardowej morfologi jak najbardziej, a do reszty raczej nie ale nie była do końca pewna.
A przepisowo to on nie ma wyjścia musi Ci dać :P i nie wiem czy nie powinno być nawet płatne :D

10 lata 11 miesiąc temu #825155 przez tolad662
majeczka22 napisał:

WITAMY W TABELCE KOLEJNEGO CHŁOPCZYKA :)

Majeczka a u innych też tyle chłopaków?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #825170 przez majeczka22
talad662 jak narazie tylko w kwietniu chłopcy rządzą bo w listopadzie i grudniu to była dwu kolorowa tabelka

10 lata 11 miesiąc temu #825185 przez Asia K
tolad662 napisał:

Asia a jak się okaże że będziesz musiała powtórzyć bo ze względu na chorobe wyniki są błędne? Zadzwon zapytaj czy możesz badanie zrobić jak Ci powiedza, że nie to wtedy pomyślisz co z tym fantem zrobić. Ja kiedyś pytałam do TSH czy muszę być zdrowa bo akurat miałam przeziębienie. Pani w lab powiedziała, że do standardowej morfologi jak najbardziej, a do reszty raczej nie ale nie była do końca pewna.
A przepisowo to on nie ma wyjścia musi Ci dać :P i nie wiem czy nie powinno być nawet płatne :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #825200 przez Zuza_204
Nie ciekawą masz sytuację w pracy :( współczuję.

10 lata 11 miesiąc temu #825202 przez Margolec
Witaj miła, ja czekam na dziewczynką - Antosię.
Co do torby szpitalnej to jeszcze jej nie mam - mniej więcej wiem co ma w niej być, ale bez szczegółów, bo nie zdecydowałam się jeszcze na szpital, w którym będę rodzić. Mam dwie opcje - państwowy o wysokim stopniu referencyjności, i ogólnie - bezpieczny. I druga - prywatny, w którym rodzić można na NFZ i są świetne warunki lokalowe, niższy stopień referencyjności, i bardzo dużo chętnych - czego się najmocniej obawiam. Moja pani dr poleca ten państwowy, ma w nim czasem dyżury, a poza tym na początku ciąży Mała miała problemy z serduszkiem. Mówią, że to było przejściowe, ale może lepiej dmuchać na zimne...nie wiem zobaczymy.
Co do koszuli, to ja się wybiję, od czasu pierwszego porodu śpię tylko w koszulach, koszulkach, koszuleczkach - nie znoszę jak mi się po nogach pod kołderką pląta. Wcześniej tylko piżamy, ale to raczej nie ma znaczenia. W szpitalu do samego porodu polecam wyciągnięte t-shirty męża, najlepiej gdy mąż jest w rozmiarze XXL:-D, a po porodzie mimo wszystko koszula z łatwym dostępem do "mleczarni" :-) Oczywiście jeszcze takowej nie posiadam, ale czekamy na przelew z pracy :-)

10 lata 11 miesiąc temu #825206 przez monis90
Ja chyba kupię jedną koszulę do szpitala bo jedną jakąś mam w szafie może ze 2 razy w niej spałam bo tak koszul nie cierpię. Ale do domu już na pewno piżamę z rozpinaną górą albo jakimś łatwym dostępem :) :laugh:
Dziewczyny nie wiem czy ten temat był już poruszany przez was ale macie już wózki? Czy może macie jakieś typy? Ja chcę coś lekkiego i zwrotnego
moje typy to Mutsy evo, X-lander x-move, Tutek grander, czy któraś z was zna te wózki? jakieś opinie o nich? może cos innego polecacie?

10 lata 11 miesiąc temu #825215 przez mila
wózka jeszcze nie mam właściwie nic nie mam, rozglądałam się ale ciężko wybrać...myślę o takim wielofunkcyjnym

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #825218 przez Asia K
Monis - z którego Leszna jestes? Z wielkopolski czy z tego pod Warszawą?

10 lata 11 miesiąc temu #825223 przez tolad662
Monis my kupiliśmy x-landera xa, dużo znajomych ma x-landery i poleca dlatego się zdecydowaliśmy. A Mutsy też chciałam, oj i to bardzo :D Śliczne są ale zrezygnowałam bo są małe, poczytałam że z prowadzeniem u nich różnie i co też ważne- mały koszyk. Pore roku będziemy miały taką, że pewnie połowe dnia na spacerach będziemy spędzać a wtedy koszyk zawalony akcesoriami. Niby można dokupować mase rzeczy do nich ale same w sobie tanie nie są więc po co jeszcze koszta dokładać jak w innych masz to w standardzie i za niższą cenę.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #825227 przez monis90
Asia, wielkopolska - własnie pisałam do ciebie prywatną wiadomość z zapytaniem skąd z wielkopolski jestes dokladnie. Może gdzies blisko

Tolad- własnie też mnie to przeraża w tych mutsy ze wszystko dodaytkowo kosztuje. x landery mają na allegro w okolicach 2000zł ze wszystkim prawie.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka