- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Skoro prac i prasować trzeba nowe i używane to nie widzę różnicy. Tak samo nie ma znaczenia czy sa od znanej osoby czy z lumpeksu. Wole takie body za 3zł z Disneya (używane) niż za podobną cenę nowe z allegro bo w tych drugich cena jest wątpliwie niska, a co za tym idzie jakość.
Znalazłam jeszcze jeden lus takiej sytuacji- pożyczone oddam i nie będą zajmować miejsca. Używane mogę nawet wyżucić bo nie będzie mi szkoda tych kilku groszy
Oczywiście bez urazy dla mam, które kupują tylko nowe
Te ręczniki z Ikei słyszałam, że są najlepsze
O tak, Pepco trzeba odwiedzić po wypłacie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Salonka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- monis90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jesli chodzi o lumpeksy to sama się tam nie ubieram i małemu tez nic nie kupie. Tesciowa moja kupila po 3 zł w lumpie jakies pajace, brzydkie jak noc i skołtunione, nie wiem w tym już dzieci musiało chodzic, i raczej swojemu tego nie załoze - brzydzi mnie to po prostu.
Inaczej sprawa wygląda przy ciuszkach noszonych przez kogoś kogo znasz. Ze nosił to syn mojej kuzynki nie mam nic przeciwko i pozniej jej oddam te ciuszki wraz z moimi ktore kupilam bo ona planuje niedługo znowu miec
Asia, z tego co czytałam to w L. w szpitalu są laktatory na oddziale i nie trzeba miec nic z tych rzeczy, z tym że póki co nie planuje rodzic w L. słyszałam dużo złych opinii na temat tego szpitala i chce rodzić w miasteczku z którego pochodze, 25 km od L. (opinie lepsze bynajmniej o ginekologii i położnictwie, i znam położne) Nie wiadomo do konca jak to z tym szpitalem będzie bo został on ostatnio sprzedany jakieś prywatnej firmie i nie są znane przyszłe jego losy. co chwile są jakieś ploty że już nie mają ludzie pracy a jednak chodze co tydzien do szkoly rodzenia tam i jakoś położne nic takiego nie mówią. więc wychodze z załozenia że co ma być to będzie. Jak zlikwidują jednak ten szpital to wtedy L. ( w wodzie bym wtedy chciała)
Uff. znow sie rozpisałam
dziewczyny wiecie co... Bardzo się cieszę że tutaj trafiłam. brakowało mi takiej rozmowy, wymiany zdan i poglądów buziaki dla was i waszych skarbów w brzuszkach :*
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
A Franuś przesyła Ci siarczystego...kopniaczka Nie wiem jak Wasze, ale mój dzidziuś to dziś chyba się szaleju najadł Fika cały dzień z 20 minutowymi przerwami na drzemki.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jutro wracamy do domu rodzicow a w sobote rano w gory. cholera slabo mi na mysl o pakowaniu jutro, jeszcze z małym do ogarniecia to chyba raczej bedzie katastrofa a nie pakowanie. RATUNKU!
- monis90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
tolad662 ja nie wierzę w ten zabobon o wlosach, ścięłam troszkę na przelomie 2/3 trymestru
i chyba pytałąs o termometr kiedyś a ja zapomniałam odp. kupiliśmy taki centus24.pl/p/1567/329/termometr-bezdoty...f03b-termometry.html tylko z innej strony, wydaje się byc ok
Co do laktatorów, to 2 koleżanki twierdziły, że życie im uratował, tj. laktację... Kupiłam nowy firmy Avent, ale ręczny, nie elektryczny, bo raczej nastawiam się "na wszelki wypadek". Udało mi się w sklepie znalexć w zestawie promocyjnym za 150 zł z butelką, smoczkiem 0-3, nakaldką na sutki, pojemnikami na pokarm, kosmetyczką i z wkładkami laktacyjnymi, także chyba nieźle
Synek wczoraj kopał jak szalony,a dzis leniwy ciut i sie martwi oczywiście... no ale zobaczymy wieczorkiem Zmykam do koleżanki z pracy w odwiedzinki, także buźka
- Salonka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
Twój synek ma dopiero 7 miesięcy?? To będziesz miała w domu dwa maleńkie szkraby! Prawie jak bliźniaki
A co do wyjazdu w góry to z jednej strony Ci zazdroszczę, bo chętnie bym się gdzieś wybrała, ale z drugiej strony tez na mysl o przygotowaniach do wyjazdu, podrozy itd odechciewa mi się Pocieszające jest to, że jak już będziesz na miejscu to będziesz się cieszyc, że się zdecydowałaś a gdzie konkretnie się wybieracie?
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Z moim też różnie bywa, czasami śmieje się że kankana chyba tańczy, a innym razem leniwie się przeciągnie kilka razy i basta. Dziś raczej spokojny jest ale wieczór przed nim
Gabi mówili coś o termometrach w tej Twojej szkole? Bo ja nie mam pojecia jaki kupić, a wybór jest spory niektóre są masakrycznie drogie. Ten 100krotki jeszcze w miare tani
- kwietniowa_mama
- Wylogowany
- gaworzenie
Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządeczku i maluszki rosną w Was zdrowe .
Nie nadgonię z tematem, tak się rozpisałyście
Powiem tylko tyle, że mój Gabryś od kilku dni też chyba zbzikował, bo nie daje mi spać w nocy a w dzień też jest ma kilkunasto-minutowe drzemki i później znowu kopie. Z niemężem już się boimy co to będzie jak się urodzi, pewnie nam nieźle pokaże kto w domu rządzi
Wczoraj podczas zajęć na szkole rodzenia, też ostro szarżował kopiąc gdzieś w okolicach szyjki macicy, dziwne uczucie..Was też tam w dole kopią maluszki?
W kwestii ciuszków, z niemężem stwierdziliśmy że ciuszki na sam początek będą nowe, a później ja już mogę biegać po szmatexach i szukać tam perełek dla synusia:)
tweety Dasz radę:)Wierzymy w ciebie
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mój też kopie czasami tak dziwnie gdzieś tam bardzo nisko w dole, że mam wrażenie, że zaraz będzie chciał wyskoczyć dołem, a potem znowu kopie zaraz pod piersiami! Chyba ma tam jeszcze dużo miejsca skoro czuje go właściwie wszędzie! Albo ma mega długie nóżki i rączki, co jest możliwe patrząc na tatusia
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jedziemy do Czarnej Gory a raczej do Siennej bo Czarna Gora to stok. kolejny sezon bez nart ale trudno. no maz bierze tacierzynski i obiecał ze bdzie mniej jezdzil i pomoze przy malym, licze ze odpoczne ale zobaczymy.
u mnie Adas tez ostrokopie ale takjest caly czas, lubi sie na mamusi wyrzywac, a napewno tez lapie moje stresy wiec ja sie nie spodziewam wyluzowanego malca. robie co moge zeby stresy zalagodzic alesie nie da.
zapomnialam wam powiedziec ze dostalam koncowe wyniki amniopunkcji i sa negatywne. brak aberacji chromosomowych. potwierdzone ze chlopak wiec u mnie nie ma juz ale skoro genetyka mowi ze xy.
co do wozkow przypominam wam dziewczyny ze najwazniejsza jest duza gondolka i lekki fotelik, to moge ze swojego doswiadczneni powiedziec
termometr mam w smoczku ale to glupi pomysl bo nie kazde dziecko lubi smoczki. chyba najlepiej isc do apteki i ta, sie dopytac. wydaje mi sie ze zwykly wystarczy i mierzymy temp w buzi lub pupci. u mnie odpukac narazie 8 miesiecy bez goraczki.
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania