BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

10 lata 9 miesiąc temu #861748 przez Margolec
Wróciłam od lekarza. I to jednak TO. Poród przedwczesny zagrażający - skierowanie do szpitala. Ale pierdziele, dziś nigdzie nie idę. Jutro pojadę. Najgorsze jest to, że zostawiam w domu chore dziecko. A do tego jesteśmy przed pensją. Maskara normalnie. Dziś ma przyjść jeszcze lekarz do Stasia, jego opinia powinna mnie uspokoić no chyba że powie, że jest kiepsko. Mąż musi wziąć zwolnienie na dziecko, nie wiem co na to w pracy, ale nie ma wyjścia. Spodziewałam się, że mi karzą leżeć, dadzą leki, ale kurcze nie do szpitala.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #861751 przez mila
co do owoców to słyszałam ze żadnych pestkowych moja kuzynka zjadła po miesiącu od porodu banana i mały miał problemy z brzuszkiem
ale podejrzewam ze to kazda sytuacja jest indywidualna jedna będzie mogła jesc druga nie

gabi- ja słyszalam ze truskawki mogą b. silnie uczulać i nie powinno sie ich dawac dzeiciom ponizej 3 r.ż. jak to sie ma do karmienia? wydaje mi sie ze jak zjesz jedna i bedziesz obserwowała Franka czy mu nic nie jest to ok. ale grunt zeby nie zjesc na raz pol kilo. jak nic nie bedzie w ciagu 3 dni to chyba mozna troszke dawke zwiekszyc

.

podpisuje się pod tym co monis napisała

10 lata 9 miesiąc temu #861755 przez Asia K
Kurde Margolec ty masz termin podobny do mojego wiec poczekaj na mnie ;) Wiem ze ci ciezko , głównie przez synka , ale dasz rade kochana bo pamietaj tez o drugim malenstwie - niech jeszcze troche u ciebie posiedzi :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #861756 przez [email protected]
Margolec trzymaj się. Wszystko się ułoży. Ty będziesz pod dobrą opieką lekarzy i Twoje dziecko pod dobra opieką ojca. Najważniejszy jest teraz mały człowieczek w brzuchu.

10 lata 9 miesiąc temu #861759 przez mila
margolec jak trzeba to trzeba najważniejsze jest dzieciątko w brzuszku, to starsze oczywiście tez ale mąz się na pewno dobrze zajmie a maluszek niech troszkę jeszcze posiedzi trzymaj się dzielnie i dawaj znac w miare możliwości wi-fi

10 lata 9 miesiąc temu #861760 przez Margolec
Malec kochana. Mój mąż nie budzi się w nocy jak Mały go woła...stąd moje obawy. Tzn. w końcu się budzi, ale jak mały jest już mocno rozryczany. Poza tym jest świetnym ojcem :-)

10 lata 9 miesiąc temu #861765 przez tolad662
Margolec dasz radę, silna babka z Ciebie! Mąż się zmobilizuje i na pewno dadzą sobie radę, a Ty musisz myśleć teraz o sobie i bobasie w brzuszku :)

10 lata 9 miesiąc temu #861775 przez GabiSBB
Margolec ale skoro poród przedwczesny zagrażający to nie wolisz już jechac do szpitala? Nie obawiasz się, że przez noc może sie cos pogorszyć? ja bym nie ryzykowała, nie chcę cię straszyc, ale kurcze ta dzidzia nie zawoła jak coś sie będzie działo. Starsza tak i ma do tego ojca, który sie nim zaopiekuje. Musisz się poważnie zastanowić czy to dobre brzuszka żebys czekała do jutra... Trzymam kciuki!

10 lata 9 miesiąc temu #861798 przez Margolec
Może rzeczywiście trzeba by dziś pojechać, ale chyba nie da rady. No chyba, że pojawią się skurcze częste, regularne i mocne wtedy to już na pewno ściągamy kogoś do domu i jedziemy. Tłumaczę sobie że to już 25, prawie 36 tc więc nie jest bardzo wcześnie. Może gdyby był 32/33...nie wiem, może to nierozsądne,ale muszę myśleć o obu dzieciakach. DO 19 będzie pediatra, jak powie, że Staś da radę to może pojadę jeszcze dziś

10 lata 9 miesiąc temu #861847 przez Asia K
Margolec napisał:

Malec kochana. Mój mąż nie budzi się w nocy jak Mały go woła...stąd moje obawy. Tzn. w końcu się budzi, ale jak mały jest już mocno rozryczany. Poza tym jest świetnym ojcem :-)

Mój mąż ma tak (sam sie do tego przyznał) , że jak ja jestem to bardziej twardo śpi bo wie ze ja sie obudze i zadbam o synka , ale jak wie ze mnie nie ma to czuwa i to samo wychodzi - mówi że to nie jest zależne od niego. Moze z twoim mężem będzie tak samo :S

10 lata 9 miesiąc temu #861888 przez Salonka
Margolec co tam u Was?? Jedziesz czy zostajesz?? Dawaj znać bo odświeżam tą stronę co minutę.

10 lata 9 miesiąc temu #861897 przez GabiSBB
Salonka to pewnie przez Ciebie tak się zawiesza to forum! ;)

10 lata 9 miesiąc temu #861905 przez megi23
Hehe mi sie nie zawiesza :)

10 lata 9 miesiąc temu #861906 przez Margolec
Salonka, zostałam. Zaalarmowałam kogoś kto w razie co przyjdzie w nocy jakby coś się działo. Ale plan jest taki że jadę rano. Może to nieodpowiedzialne, ale Stasiek ma 39 i chcę zostać ile mogę

10 lata 9 miesiąc temu #861908 przez megi23
Rozumiem Cie margolec :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka