- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez niewychowam lewusa co wszystko mama za niego robi oczywiste tym bardzie, że ja byłam tak wychowywana samodzielnie i jestem z tego dumna , bo teraz nie mam dwóch lewych rąk.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Ja się wybieram na III prenatalne - ale to słyszałam właśnie 30 tydzien + 2 tygodnie ?
muszę się zadzwonić i się umówić
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Pogoda na dworku piękna wiec wystawilam deskę do prasowania na ogród i wyprasowalam taaaaka gore prania a w plecki grzało słoneczko i nawet opalenizna się pojawiła w końcu musimy jakoś wyglądać na ta porodowke
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
To chyba przez męża, bo teraz dom traktuje jak hotel...wczoraj wrócil z pracy o 21:30, zjadl, poogladal mecz i zasnal. A dzisiaj ma wrócić tak samo albo nawet później...ehhh....przyszla wiosna, przybylo pracy a pracowników mniej. Firemka mala, a jeden z kolegów ma zwolnienie lekarskie i siedzi w domu, wiec większość roboty odwala mąż, dobrze, że szwagier pomaga bo bym go w ogóle nie widziala.
Dobra koniec uzalania. Ide skończyć prace na podwórku. W ogródku skoncze innym razem, bo dzisiaj mnie juz plecy bola. Tylko zgarne liście i zamiote schody.
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Po powrocie padłam zmeczona na kanapę i pól godziny drzemki
Ale najważniejsze ze pogoda jest piękna i mogę posiedziec sobie z komputerem i herbatką na tarasie i złapac odrobinę słonka
Mam ochotę na cos choć sama nie wiem na co Jakies podpowiedzi?
Miłego popołudnia
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
W ciągu 3 lat urodziło 7 moich takich bliższych koleżanek i powiem ci że nie słyszałam do nich takiego narzekania,oczywiście miały nieraz przeboje a dzieci potrafia to wynagrodzić więc głowa do góry-każde dziecko inne
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
A dzisiaj byłam u koleżanki która urodziła w grudniu to ona mówiła mi że wiadomo początki trudne ale nawet jak dziecko daje mało spać w nocy ale rano pouśmiecha się do Ciebie to wraca energia:)
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Jakos nie mam sily dzisiaj na nic jakby ktos ze mnie wyssal cala energie nie wiem dlaczego takie piekne slonko dzisiaj powinno byc dobrze a ja sie czuje jakibym caly dzien w kamieniolomach pracowala
Dziewczyny w teorii to kazda z nas mysli ze nie bedzie nosic caly czas naszych bobaskow ale jak sie tylko pojawia to chyba ciezko bedzie nam nie rozpieszczac a przynajmniej mnie takie moje zdanie
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Siwa fajny wozeczek najbardziej podobają mi sie kolorki, takie jak lubię
Patrizia każdy ma czasem gorszy dzień i nawet pogoda nic nie może zmienic a w naszym stanie jestesmy w pełni usprawiedliwione jutro bedzie lepiej
Kamilka tak trzeba mysleć, że damy radę a jak nie to zawsze wystarczy poprosić o pomoc a napewno znajdzie sie ktos kto chętnie pomoże
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Przyszły dziś pocztą wyniki glukozy i k...a mam cukrzycę ciążową. Norma od 4 do 6 ja mam 8,3 po 2h. Przed badaniem znowu glukoza za niska, bo 3.1..
Płakać mi się chce, bo jak sobie tą cholerną położną przypomnę jak mi to badanie wykreślała - bo jest nie potrzebne, to mam ochotę pójść do niej i wysmarować jej gębę tymi wynikami. Żądza krwi!! Dzięki Bogu za tą moją polską doktor..
Jutro podjadę do przychodni i zapytam co dalej, bo jestem zupełnie zagubiona. Muszę się wypłakać chyba i jutro będzie lepiej.. póki co dół, dół i jeszcze raz dół
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Teraz muszę przekonać męża żeby pojęchal ze mną po ziemie i roslinki. A jak nie to szwagier pomoze
Siwa ładny wózek i za taka cene
A dzidzia tez się trochę martwie, ale nic na zapas, bo i tak będzie calkiem inaczej niż sobie wymysle.
Humor jako taki, zmęczona jestem po porządkach i trochę przeszlo. Oczywiście plecy i kości cipne bola, ale przynajmniej wiem z czego, a nie tak same z siebie...na razie uciekam, bo zmywarka się wylaczyla i obiad muszę zmajstrowac. Mam tez chęć na bigosik, a kapustę mam, wiec ide kroic
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3