- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Moja też jest ciekawa świata, nie śpi po parę godzin ale jest spokojna i leży sobie:)jazdy to ja mam nad ranem, jak się porządnie nie wypierdzi to marudzi pol nocy
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzisiaj w nocy czesto mi sie budzila goraco chyba jej bylo i pic sie chcialo a ja ledwo zyje dzisiaj. chcialam odespac troche ale dopiero zasnela mi tak dobrze to z godzinke temu. Wiec wreszcie sie wykapalam hehe. W ten wekend ma byc mega goraco wiec na bank wekend przy cycu bede miala.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kubusia urodziłam o 12:25 w środę 3800 waga i 58 cm , jestem pozeszywana więc pisze na stojąco.
Czuje się lepiej , ale wogóle od porodu prawie nie spałam Kuba śpi ja ide pod prysznic zaraz.
Cały czas mi wisi na cyckach dokarmiam go jeszcze, bo mam mało narazie.
Rodziłam ze znieczuleniem , ale same parte czułam i pipke myślałam ze mi rozrywa jak główka wychodziła, bo duzy bobas. Dalsze info jak będzie czas i fotki.
Pozdro
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia26 urodzila ?
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Ogólnie serdeczne gratulacje dla wszystkich rozpakowanych ostatnio mam cieszę się ze rodzinki juz w komplecie
My dzisiaj mamy lepszy dzień, a i noc była fajowa nakarmiłam przed 23 to spał do 2:30, 10min na cycu i sam zasnal od razu, bez bujania, nucenia, a spał do 6. Mężu wstawal do roboty to mu pieluche zmienil i polozyl go kolo mnie na standardowe poranne cycowanie, a niuniek zasnął jak tylko dotknął łóżka i w nosie mial cycek pospalismy jeszcze do 8:30. Dawno taka wyspana nie bylam
Pocieszajace jest, ze nie tylko Sebek marudzi od rana do poludnia, ale ja nie wiem co to za pora taka, ze codziennie ani nakarmić się nie daje ani spać nie chce? Przychodzi godzina 12-13 i zasypia od razu??
Przez ten skok rozwojowy wczoraj Sebek cały dzień spedzil na rekach. Co odkladałam to wycie, jak widzę jak mu się ta smutna podkowka robi to aż mi go szkoda, ale wiem, ze to terrorysta mały jest i mnie na litość bierze, bo wie ze jak poplacze to go przytule
Tak, że od wczoraj w mieszkaniu syf, kiła i malaria, bo z dzieckiem na rekach sprzatania niet. Do łazienki tez chodzilismy razem a dzisiaj juz pranie i zmywanie zrobione, zostaly podlogi i zmiana pościeli bo przescieradlo oplute i orzygane przez Pana Smrodka
Co do tych witamin, to w Norwegii jest obowiązek podawania tranu od 4 tygodnia życia. Wczoraj kupilam i dzisiaj podalam pierwszy raz na probe. Niby powinno się podawać 2,5ml ale zaczelam od 1ml. Ani się nie skrzywil, nie pluł, trochę mu się odbiło, ale za to czuć go rybą jak mu się ulewa po jedzeniu ja chce żeby pachnial bobaskiem!
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
tak zamulam z forum że nawet nie wiedziałam ze karolinap urodziła.
Agusia dzielna z Ciebie dziewczyna nacierpiałaś się, ale nastawienie masz mega poztywne i tak trzymać
Ja muszę się pochwalić że mój zaledwie 2 kg wcześniaczek osiągnął juz wagę 3650g ważonybył we wtorek - jestem prze szczęśliwa.
Dziś taki upał= rano spacerek, a teraz od 12 maluszek mój kochany budzi się na karmienie i dalej w kimono, ciekawe jaka będzie noc.
Słuchajcie wczoraj maluszek zjadł o 20:00 a obudził się o 00:30 czy to nie za długo ? jak myślicie jakie przerwy w nocy mają Wasze pociechy?
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrysia moja jak ma dobra noc to tez 5 godz przesypia....
Czy ktoras z was pila piwo Karmi(niby wspomaga laktacje)podczytuje czerwcowki i one tam pija butlami wiec moze dziala my zaraz wybieramy sie na grila do znajomych i mezus mi mowi zebym sobie karmi kupila ale jakos sie penkam(jakiego wy jestescie zdania )
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
Dziękuje za rady dziewczynki
Madzia bambino mamy ale Ksawcio dostał od niej wysypki kolo pepuszka.
Moje chłopaki poszli na spacer a ja rozwiesilam pranie i biore sie za obiad.
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Walę karmi aż miło położna polecała z powodu słodu jęczmiennego. Wspomaga laktację.
I Młodziankowi nic nie jest
Zaciskam pośladki i lecę na spacerek